- 15 Nisan 2022
- 3
- 0
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı doktor banada aynı şeyleri söyledi. İnşaallah hamilesinizdirMerhabalar nasıl bir yol izlediniz acaba inşaallah görür cevap yazarsınız![]()
MerhabaMerhaba arkadaşlar bana şimdiye kadar sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik tutmadı dün görüştüğüm bir doktor ısrarla rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı bir kaç merkezle görüştüm rahim damar inceliği neymiş dedilet
Merhaba umarım hala kullanıyorsunuzdur uygulamayı inşallah mesajımı görürsünüz bugün bende gittim Cüneyt beye ve bana da rahim damarlarımın dar olduğunu bebeğin tutunamayacağını normal yolla gebe kalamayacağımı aşılama ile yüzde kırk tüp bebek ile yüzde yetmiş şansım olduğunu söyledi lütfen bana yardımcı olur musunuzMerhaba arkadaşlar bana şimdiye kadar sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik tutmadı dün görüştüğüm bir doktor ısrarla rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı bir kaç merkezle görüştüm rahim damar inceliği neymiş dedilet
Sonucunuz belli oldumu sizin ins bebeginiz vardır cevabınızı bekliyorumMerhaba
Merhaba umarım hala kullanıyorsunuzdur uygulamayı inşallah mesajımı görürsünüz bugün bende gittim Cüneyt beye ve bana da rahim damarlarımın dar olduğunu bebeğin tutunamayacağını normal yolla gebe kalamayacağımı aşılama ile yüzde kırk tüp bebek ile yüzde yetmiş şansım olduğunu söyledi lütfen bana yardımcı olur musunuz
Maalesef henüz bebeğim yok Cüneyt beyden sonra başka bir hastaneden daha randevu aldım pazartesi gidecem inşallahSonucunuz belli oldumu sizin ins bebeginiz vardır cevabınızı bekliyorum
Tüp bebek denediniz miMaalesef henüz bebeğim yok Cüneyt beyden sonra başka bir hastaneden daha randevu aldım pazartesi gidecem inşallah
Bu durumda koenzimQ10 ve inositol iceren takviyeleri omega3 ile desteklemek gerekiyor kaliteyi artiriyor ve hücreleri yeniliyor KoenzimQ10 dedigmiz vitamin bence kalinlasirMerhaba arkadaşlar bana şimdiye kadar sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik tutmadı dün görüştüğüm bir doktor ısrarla rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı bir kaç merkezle görüştüm rahim damar inceliği neymiş dedilet
Canim ins hamilesindir oldumu cevapverirmisinMerhaba bana yardımcı olun lütfen bende tesadüf aynı doktora gittim banada aynisini dedi rahim damar incelmesi var dedi bir kimyasal gebelik vardi bende 5 adet meriofert 150 iğne verdi 3 büyük yumurtam 4.5 kucuk oluşmuş 3 gün ilişki dendi bekliyorum sonuç ne olacak banada olmazsa direk tüp bebek dun cok ağrı cektim catlatma ignesi yaptırdım pazartesi dun çatladı
Hayır denemedim Zeynep kamil Hastanesi'ne gittim öyle bir sorun olmadığını sadece polikistik over olduğunu söylediler klomen tedavisine başlıycamTüp bebek denediniz mi