Rahime cizik attirdim donmus embiriyolarım fakat 6mm geçemiyorum ne yapmam lazim artik bilmiyorum bu durumu yaşayıp rahim kalinlasan oldumu aranızda
Adetten sonra Transfer asamasına geldiğinizde yani size estrofem verildiğinde hergün günde 1 bardak doğal nar suyu için. Kendiniz sıkamıyorsanız tarım kredi marketin dondurulmuş nar suyu yüzde yüz doğal.Merhaba bende aynı durumdayim ama.kimse yazmamışMune yardım edermisin bildirim gönderiri misin
İçim dışım nar oldu malesef fayda etmediAdetten sonra Transfer asamasına geldiğinizde yani size estrofem verildiğinde hergün günde 1 bardak doğal nar suyu için. Kendiniz sıkamıyorsanız tarım kredi marketin dondurulmuş nar suyu yüzde yüz doğal.
Estrofemin yaninda climara bant verdimi doktorİçim dışım nar oldu malesef fayda etmedi
Vermedi nedense hani neden vermedikiEstrofemin yaninda climara bant verdimi doktor
Adetten sonra Transfer asamasına geldiğinizde yani size estrofem verildiğinde hergün günde 1 bardak doğal nar suyu için. Kendiniz sıkamıyorsanız tarım kredi marketin dondurulmuş nar suyu yüzde yüz doğal.
Ne yaptinız ben bantta aldım ama 8mm ic görüntüm iyi degil gidip geliyom halaVermedi nedense hani neden vermediki
Benimki iptal oldu bı Emriyolog fikir verdi ahududu yaprağı çayı günde 2 bardak dedi bide yürüyüş hormon yoga yap dediNe yaptinız ben bantta aldım ama 8mm ic görüntüm iyi degil gidip geliyom hala
Bende simdi aldım iciyorum bisiklet sürmekte iyiymis birde akupuntur arastircamBenimki iptal oldu bı Emriyolog fikir verdi ahududu yaprağı çayı günde 2 bardak dedi bide yürüyüş hormon yoga yap dedi
Siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuzMerhaba bende aynı durumdayim ama.kimse yazmamışMune yardım edermisin bildirim gönderiri misin
Adana AcıbademdeSiz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
7 mm ve üzeri ama daha çok 3 çizgi önemli rahim 3 cizgi görüntüsü alıyorRahim kalınlığı en fazla kac olması lazım bilen var mı
Benim suan 10 oldu cok mu kalın daha haftaya olacakmış transfer o zamana kadar iyice kalınlasırsa tutması zor olmaz mı kafam cok karıştı7 mm ve üzeri ama daha çok 3 çizgi önemli rahim 3 cizgi görüntüsü alıyor
Benim suan 10 oldu cok mu kalın daha haftaya olacakmış transfer o zamana kadar iyice kalınlasırsa tutması zor olmaz mı kafam cok karıştı
14. GünündeymYok yaa masallh çok güzel kalınlaşması adetin kaçıncı günü bugün
Masalh çok güzel neler yaptın kalınlaşsin diye14. Günündeym
Ahududu yaprağını bulamiyorum sen bulabildinmi aktarlarda yok internette var ama güvenmiyorumBenimki iptal oldu bı Emriyolog fikir verdi ahududu yaprağı çayı günde 2 bardak dedi bide yürüyüş hormon yoga yap dedi
Aynen masallah darisi basımıza bizde yapalim neler yaptiysa bazen sebep gerekmesz kendiliginden olur bazende hic olmazMasalh çok güzel neler yaptın kalınlaşsin diye
Günde iki kere estrofem kullamdım bide yürüyüş yaptım biraz ekstra bişey yapmadım. Ama bir önceki transferim de 12 olmustu onda nar suyu içmiştim bu defa ekstra dan bişey yapmadımMasalh çok güzel neler yaptın kalınlaşsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?