Rahim duvarı incelmesi yaşayıp kalinlasmasi icin çözüm bulabilen varmı

luna1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2022
37
13
38
40
Rahime cizik attirdim donmus embiriyolarım fakat 6mm geçemiyorum ne yapmam lazim artik bilmiyorum bu durumu yaşayıp rahim kalinlasan oldumu aranızda

Merhaba bende aynı durumdayim ama.kimse yazmamış Mune yardım edermisin bildirim gönderiri misin

Rahime cizik attirdim donmus embiriyolarım fakat 6mm geçemiyorum ne yapmam lazim artik bilmiyorum bu durumu yaşayıp rahim kalinlasan oldumu aranızda

Merhaba bende aynı durumdayim ama.kimse yazmamış Mune yardım edermisin bildirim gönderiri misin
Adetten sonra Transfer asamasına geldiğinizde yani size estrofem verildiğinde hergün günde 1 bardak doğal nar suyu için. Kendiniz sıkamıyorsanız tarım kredi marketin dondurulmuş nar suyu yüzde yüz doğal.

Adetten sonra Transfer asamasına geldiğinizde yani size estrofem verildiğinde hergün günde 1 bardak doğal nar suyu için. Kendiniz sıkamıyorsanız tarım kredi marketin dondurulmuş nar suyu yüzde yüz doğal.
İçim dışım nar oldu malesef fayda etmedi

Yok yaa masallh çok güzel kalınlaşması adetin kaçıncı günü bugün
Benim suan 10 oldu cok mu kalın daha haftaya olacakmış transfer o zamana kadar iyice kalınlasırsa tutması zor olmaz mı kafam cok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…