Allah yardımcımız olsun diyelim. Benim kalınlaşma oluyor ama ilaçlar beni kötü yaptığı için doktorum yumurta büyüterek rahim kalınlaştırmayı deneyecek canım . Yani yumurta toplama öncesi tedaviyi uyguluyor. Bugün femera ile başladım. Pazartesi kontrolüm var yaşayıp göreceğizMerhaba arkadaşlar, Allah nasip ederse transfer olacağım ama rahim duvarım kalınlaşmıyor. 6 mmde kalıyor. Günde 4 tane estrofem 1 tane climara bant kullandım bir de. Prp de yapıldı, nar suyu da içtim ama yok. Önümüzdeki ay doğal siklus deneyecek doktor, işe yarayacak mı bilmiyorum ama sormak istedim, aynı durumda olup bi çare bulan var mı?
Malesef geçen ay da böyleydi. Artık korkmaya başladımCanım her ay farklı olduğunu duymuştum diğer ay böyle olmaz muhtemelen içini ferah tut
Evet bana da bu şekilde uygulanacak adet olunca. Gonal f verecekmiş sanırım benimki. Estrofem mi etkiliyor seni? Bende çok aşırı ödem oldu acaba o mu yapıyor bilemedimAllah yardımcımız olsun diyelim. Benim kalınlaşma oluyor ama ilaçlar beni kötü yaptığı için doktorum yumurta büyüterek rahim kalınlaştırmayı deneyecek canım . Yani yumurta toplama öncesi tedaviyi uyguluyor. Bugün femera ile başladım. Pazartesi kontrolüm var yaşayıp göreceğiz
Evet canım estrofem kötü yapıyor hem ödem hem de migrenimi kötüleştiriyorEvet bana da bu şekilde uygulanacak adet olunca. Gonal f verecekmiş sanırım benimki. Estrofem mi etkiliyor seni? Bende çok aşırı ödem oldu acaba o mu yapıyor bilemedim
Anladım hayırlısı olsun hakkımızda. Bir de böyle denensin bakalımEvet canım estrofem kötü yapıyor hem ödem hem de migrenimi kötüleştiriyor
Cancazm nar suyunu nekadr süre kullandın gunde nekadr tükettin dğzenlımıydn yanı emınm bır faydası oluyordur saraçoplu ilaçlarla kalınlaşmıyor nar suyu dıypndıryor bende bu ay başladım 3 haftam sana yazıcamMerhaba arkadaşlar, Allah nasip ederse transfer olacağım ama rahim duvarım kalınlaşmıyor. 6 mmde kalıyor. Günde 4 tane estrofem 1 tane climara bant kullandım bir de. Prp de yapıldı, nar suyu da içtim ama yok. Önümüzdeki ay doğal siklus deneyecek doktor, işe yarayacak mı bilmiyorum ama sormak istedim, aynı durumda olup bi çare bulan var mı?
Ben sonradan öğrendim onu, o yüzden sadece birkaç gün kullandım. Sonra transferim iptal oldu bıraktım. Ama adetimle tekrar başlayacağız bu sefer daha uzun kullanmayı düşünüyorum ben de. Günde 1 bardak içmiştimCancazm nar suyunu nekadr süre kullandın gunde nekadr tükettin dğzenlımıydn yanı emınm bır faydası oluyordur saraçoplu ilaçlarla kalınlaşmıyor nar suyu dıypndıryor bende bu ay başladım 3 haftam sana yazıcam
Kıza süre olmaz gülm bırseyın etki edip etmediğini gözlemlemek icn enaz 40 gun kullanmak lazmBen sonradan öğrendim onu, o yüzden sadece birkaç gün kullandım. Sonra transferim iptal oldu bıraktım. Ama adetimle tekrar başlayacağız bu sefer daha uzun kullanmayı düşünüyorum ben de. Günde 1 bardak içmiştim
İnşallah uzun kullanma niyetindeyim bakalımKıza süre olmaz gülm bırseyın etki edip etmediğini gözlemlemek icn enaz 40 gun kullanmak lazm
Siz de fayda görürseniz yazın lütfen.Kıza süre olmaz gülm bırseyın etki edip etmediğini gözlemlemek icn enaz 40 gun kullanmak lazm
Acancazım saolsn daha oncekı doktorlar ölçü alıp vermediler elime budefa hususi ölçüm yaptırmaya gıdıyorum elimde bir sonraki ayla mukayese edeceğim birşey olsn bu dojtt oncekı halini bilmiyor ama illaha konusacak ben yazarım sanaSiz de fayda görürseniz yazın lütfen.
Ben bugun gittim dpktra o iğneyle yükseltmeyen e 2 56 olmus masallah fsh düşmüş 125 ten 36 yaSiz de fayda görürseniz yazın lütfen.
Adetin kaçıncı günündesiniz?Ben bugun gittim dpktra o iğneyle yükseltmeyen e 2 56 olmus masallah fsh düşmüş 125 ten 36 ya
Adet olmadım 2 aydır hep ilaç kullandğımdanAdetin kaçıncı günündesiniz?
Tedaviye başlandığında sonuna dek adet görmuyısn yanı elde etklerı yumrtalık kanamadan kaybetmemek içinAdetin kaçıncı günündesiniz?
Sizin benden farklı sanırım gidişatTedaviye başlandığında sonuna dek adet görmuyısn yanı elde etklerı yumrtalık kanamadan kaybetmemek için
Kalınlaşma problemi yaşamadıysanız gerek yok bence. Ben kendim sıkmıyorum dimesin %100 nar suyu var onu alıyorumNar suyu kendinizmi sıkıyosunuz. Ben transfer yaptırdım gebelik testi için beklemedeyim her ihtimale karşı iceyimmi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?