Rahim duvarının kalınlaşmaması

Nar suyu kendinizmi sıkıyosunuz. Ben transfer yaptırdım gebelik testi için beklemedeyim her ihtimale karşı iceyimmi bilemedim
Canım senın rahım duvarı ıncemı ki nar suyu o bolgede kanlanma yapıyor kılcal damarlar büzüşüyor bebeği tutuyor hamileyken erken doğum düşük tehdidi için öneriliyor içebilrsn ama sen bekle test sonucu sonra başla tabı rahım duvarı lakın olanlara kesnlkle önerlmıyor hayır kendim skmıyorm migrosta dimer %100 doğal olanı var birde mlife organik dıye küçük şişelerde nar suyu var yıne doğal onlardan stoklu aldm içiyorum oldkçada ıyı gıdyor gıdışhay

Teşekkürler ben test sonucu bekleyeyim o zaman. Bu ctsi yaptrcam sanki zaman durdu vakit gecmii

Nar suyu kendinizmi sıkıyosunuz. Ben transfer yaptırdım gebelik testi için beklemedeyim her ihtimale karşı iceyimmi bilemedim

Eğer transfer yatırdıysan içme canim . Nar suyunu tedaviye başlamadan önce rahimin kalınlaşması için içiliyor. Sen sakin içeyim deme .

Arkadaşlar ben nar suyunu tedaviye baslamadan yaklaşık 2 aydan fazla içtim galiba ve günde 2 bardak içmiştim

Benim de aynı durum var. Merak ettim şu an durumunuz nedir, bir çözüm bulabildiniz mi, cevap verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…