Çok teşekkür ederim :) Hemşiremden haber bekliyorum. Bugün aşırı yoğunluk vardı klinikte, işe yetişmem lazım diye çıkmak zorunda kaldım :) Pazartesi-salı ya da çarşamba dedi haber vereceğim dedi bekliyorum :) Hala inanamıyorumHarika bir haber gozunuz aydin transfer ne zaman
Minimum 7mm olması lazım transfer için, hatta doktorların tercihi 8 ve üstü olması.Kızlar kalınlık kaç olması lazım
Benim adetin 13,14, günleri 7 oluyor bu yüzden sordumMinimum 7mm olması lazım transfer için, hatta doktorların tercihi 8 ve üstü olması.
Başlığı açtığımda yazdığım her şey :) Dünyanın takviyesini içtim. Yazdıklarıma ekstradan ahududu yaprağı çayı eklemiştim. Ayların sonucu oldu tabi bu durum tek ürünle olmadı maalesef. Nar suyu falan tek başına etki etmedi bende hiç.Merhaba çok sevindim. Bu ay neler yaptınız acaba
Benim doktorum size transfer yapar mesela 7mm olsa yeter benim için diyor.Benim adetin 13,14, günleri 7 oluyor bu yüzden sordum
Yani ben düzenli olarak tam o yumurtlama günleri var ya kızlar sizin bahsettiğiniz o günlerde doktora gitmişim iki ay üst üste yedi santim bir ayda sadece dokuz santimmiş acaba diyorum ki benim ay olarak yedi santim de kalıyordu tunaamıyor mu hiçbir sorun olmamasına rağmen henüz gebelik konuşma da bu yüzden sordum sizce ne zaman yedi olması lazım en az yani benim söyledigim âdetin 13. 14. günü yedi ila dokuz arası gözüküyor ama en çok yedi gözüküyor yani 9u 1 defa gördümMinimum 7mm olması lazım transfer için, hatta doktorların tercihi 8 ve üstü olması.
Anladım teşekkür ederim yani yedinin altı çok görmedim ama genelde yedi gördüm dediğim gibi eğer 13. 14. gün mü yapılıyor transfer kaçıncı gün yapılıyor bu aradaBenim doktorum size transfer yapar mesela 7mm olsa yeter benim için diyor.
En önemlisi üç çizgi görünümü olması rahimde bir de sadece kalınlık değil.Benim adetin 13,14, günleri 7 oluyor bu yüzden sordum
Transfer herkesin farklı mesela benim 13. gün bugün oysa ki 10. günde daha 8-9-10mm gören hastalar var onlar hemen transfer aşamasına geçiyor. Belli bir pencere aralığı var vücudun embriyoyu kabul etmesi ve tutunabilmesi için (doğal yolla olduğunda yumurtlama zamanı gibi düşünün) o pencere geçerse transferin anlamı kalmaz. Benim önümüzdeki hafta olacak 18-20 gün arasına denk gelecek (henüz gün söylemediler bekliyorum)Anladım teşekkür ederim yani yedinin altı çok görmedim ama genelde yedi gördüm dediğim gibi eğer 13. 14. gün mü yapılıyor transfer kaçıncı gün yapılıyor bu arada
Peki ben bu rahim filmi çekildim ultrasonla kaç defa Vajinal muayene oldum bu üç çizgi olmasaydı doktorlar bunu söyler miydi ben hiç duymadım üç çizgiyiEn önemlisi üç çizgi görünümü olması rahimde bir de sadece kalınlık değil.
Transfer herkesin farklı mesela benim 13. gün bugün oysa ki 10. günde daha 8-9-10mm gören hastalar var onlar hemen transfer aşamasına geçiyor. Belli bir pencere aralığı var vücudun embriyoyu kabul etmesi ve tutunabilmesi için (doğal yolla olduğunda yumurtlama zamanı gibi düşünün) o pencere geçerse transferin anlamı kalmaz. Benim önümüzdeki hafta olacak 18-20 gün arasına denk gelecek (henüz gün söylemediler bekliyorum)
Açıkçası inanın doktora ve kliniğe bağlı. 9-10mm kalınlıkta rahime üç çizgisi olmamasına rağmen sırf kalın diye transfer yapan yerler var ve sonuç negatif olmuş maalesef ama üç çizgi görünümü olup 4mm-6.5mm arası bile hamile kalıp tutanlar var. Benim doktorumda kalınlık yeterli değil en önemlisi üç çizgi görünümü diyor mesela. Trilaminar üç çizgili rahim diye aratın googleda göreceksiniz. Böylece her kontrolde ekranda kendiniz de görebiliyorsunuz, hemen kendini belli ediyor.Peki ben bu rahim filmi çekildim ultrasonla kaç defa Vajinal muayene oldum bu üç çizgi olmasaydı doktorlar bunu söyler miydi ben hiç duymadım üç çizgiyi
Bakayım çok teşekkür ederimAçıkçası inanın doktora ve kliniğe bağlı. 9-10mm kalınlıkta rahime üç çizgisi olmamasına rağmen sırf kalın diye transfer yapan yerler var ve sonuç negatif olmuş maalesef ama üç çizgi görünümü olup 4mm-6.5mm arası bile hamile kalıp tutanlar var. Benim doktorumda kalınlık yeterli değil en önemlisi üç çizgi görünümü diyor mesela. Trilaminar üç çizgili rahim diye aratın googleda göreceksiniz. Böylece her kontrolde ekranda kendiniz de görebiliyorsunuz, hemen kendini belli ediyor.
Rica ederimBakayım çok teşekkür ederim
Çok çok sevindimm transferiniz ne zaman inşallah güzel haberlerinizi alırızzzHepinize güzel haberlerim varHala şoktayım. Bugün uzatmalı kontrolüm vardı. Pazartesi (estrofemli 11.gün) 5.5 - 6.00mm çıkmıştı yine diğer aylarda olduğu gibi. Doktor 2 gün daha uzatıp bakalım dedi. (İçimden boşu boşuna yoruyor beni dedim, olsun olsun 6-6.5 olsun dedim 2 günde neyse..) Bugün kontrolde (13. gün) nasılsınız dedi? Dedim yine iptal olacağı için umudum yok, hatta ben 1 ay dinlenmek istiyorum artık dedim. Nasıl isterseniz dedi ve o sırada ölçüm yaptı. Transfere gidiyoruz diye. Ağlamaya başladım ve defalarca emin misiniz diye sordum salak gibi :) Gerçekten 7.5 mm oldu mu nasıl olur diye. Evet 7 mm görelim transfer yapacağız diyen doktorum 7.5mm olduğunu gösterdi bana. Hatta eşime bile göstereyim diye ultrason fotoğrafını verdi bana. Dünyanın takviyesini kullandım, ameliyatları prpleri reddettim biliyorsunuz ve emeğimin karşılığını aldığım için yaşadığım mutluluğu anlatamam size. Transferin iyi geçmesi ve bebişin tutunması için de dualarınıza ihtiyacım var. En umutsuz vakalardan biri bendim içinizde. Size umut olayım diye yazıyorum. Lütfen sizde güzel haberlerinizle benimle paylaşmayı unutmayın. Hepimiz bir birimize böyle moral olarak ve destek vererek başaracağız inanıyorum.
Çok teşekkür ederimÇok çok sevindimm transferiniz ne zaman inşallah güzel haberlerinizi alırızzz
Transfer aşamasına başlayacağız inşallah az kaldı hangi ilaçları yazdılar şuanÇok teşekkür ederimhemşiremden haber bekliyorum haftaya pazartesi-salı ya da çarşamba transfer olacak dedi ama hangi gün olacak ben de heyecanla bekliyorum. Bir sürü ilaç verdiler onları alacağız iş çıkışında. Siz hangi aşamadasınız şu an?
Aynı süreçteyiz o zamanTransfer aşamasına başlayacağız inşallah az kaldı hangi ilaçları yazdılar şuan
Çok iyi az zaman kalmışAynı süreçteyiz o zaman28 nisan transfer günüm. Sizin belli oldu mu?
Estrofem devam ediyor benim zaten yüksek doz. Sabah 2 tane öğlen 2 tane ve akşam 2 tane alıyorum. Bu devam edecekmiş. Progestannvajinal fitil verdiler. Sabah öğlen ve gece günde 3 kez kullanılacak. Öğlen iş yerinde nasıl yapacağım kara kara düşünüyorum :)Çok iyi az zaman kalmışben henüz regl bekliyorum.. bgün hangi ilaçları yazdılar size
Sizin regl olunca estrofem mi başlayacaklar?Çok iyi az zaman kalmışben henüz regl bekliyorum.. bgün hangi ilaçları yazdılar size