Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cevabın için... benim doktorum korunun dedi ama burda okuduklarım benim aklımı karıştırdı.. açıkcası korunmak istemiyorum ama ne yapacağımıda bilemedimcanım ben geçen ay çektirdim ve sadeece filmden sonra 2gün dinlenip bebek çalışmalarına devam ettim.doktorum korun demedi.
mantıkende bana korunmak yararsız geliyor.zaten kendiliğinden temizlenir ilaç falan kalmaz.radyasyonda çok az.ama tabi ben anestezisiz çektirdim.
anestezili ise nasıldır bilemem yani narkoz falan verilince etkilenirmi eğer döllenme olursa bilmiyorum.
cevap için teşekkür ederim...ben anestezili çektirmeyi düşünmüyorum.. acaba anestezinin etkisi olur diye mi korunun diyor doktorlar..canım bende dün çektirdim anestezi ile. kk da baktım kimilerinin doktorları korunun demiş ama büyük çoğunluk korunmaya gerek yok demiş. tamda yumurtlama günlerim kararsız kaldım açıkcası ama korunmayı düşünmüyorum
doktor kontrolünde misin sen arkadaşım... doktorun mu çatlama iğnesi yapacağını söyledi.. ve kesin bi açıklamada bulundu mu korunmaya gerek yok diye ..bende dün çektirdim. ve yumurtalarım büyümüşse yarın çatlatma iğnemi olcam. yani korunmicazzz.
geçmiş olsun.. teşekkürler yardımın için..geçen ay bende çekildim cnm özellikle sordum hayır korunmanıza gerek yok devam dediler![]()
rahim filmi çektirdiğimde bende korunmadım hatta filmden sonra hamile kaldım ama düşük yaptım
öncelikle geçmiş olsun..herkes yaşadığını bilir kolay değil...arkadaşlar bişey sormak istiyorum. bu gün doktorum rahim filmi çektirmemi önerdi. bende nete girip biraz araştırma yapmak istedim. sizin bu rahim filmini hangi sebeple çektirdiniz yada çektireceksiniz merak ettim benimkisi ile aynı sebep diyemi.
ben yaklaşık 8 ay önce bir dış gebelik geçirdim. ve vurulan 2 iğne ile dış gebelikten ameliyata gerek kalmadan kurtuldum. ve yaklaşık 4-5 ay iğnenin etkisi sebebiyle korundum. şimdi 2 aydır korunmuyorum ve bu gün doktora gittiğimde bir kist meydana geldiğini söyledi doktor. ve ayrıca tüplerimin kapalı olup olmadığını rahim filmi çektirerek görelim dedi. fındıkzadede bir yer önerdi. ağrısız 330 tl ye çekiyorlarmış. sizce bu film gerçekten gerekli mi. size hangi durum için önerildi acaba. çok korkuyorum ama sağlıklı bir gebelik için buna da katlanırım. görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar...
öncelikle geçmiş olsun..herkes yaşadığını bilir kolay değil...
bence doktorun doğru bi tedaviye yönlendirmiş inşallah rahim filmi vesileniz olur ve bebeğinize kavuşursunuz
bende fındıkzade de radyotom radyomardan randevu alacağım .. galiba aynı yerden söz ediyoruz .. Allah bu işlemi hayırlısıyla atlatmamızı nasib etsin..
benim 2009 aralıkta bi düşüğüm oldu o zamandan sonra bir kaç ay korunduk.. daha sonra tekrardan bebek istedik .. yumurta takibi hormon tahlilleri yapıldı Allaha şükür bende ve eşimde sorun görülmedi ..
şimdi yeni bir dra başladık rahim filmi istedi tüpler açık mı görmemiz lazım dedi.. o yüzden önümüzde ki birkaç gün içinde rahim filmi çektireceğim..
inşallah sorun yoktur hiç birimizde..
Merhaba
Başlığı görünce yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 5 yıldır evliyim. eşimden dolayı çocuğumuz olmuyordu.
Ağustos ayında gittiğim tüp bebek merkezi rahim filmi istedi çektirdim ve Allah şükürler olsunki hemen ertesi ay hamile kaldım
Şuan cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyorum :)
Umutların bittiği anda hızır muhakkak yetişiyor.
Allah seninde yardımcın olsun inşallah
amin inşallah hayırlısıyla atlatırımsizede geçmiş olsun. inşaallah ağrısız sızısız atlatırsınız. ben bu ay çektirmeyeceğim. önümüzdeki ay dedi doktorum. evet aynı yerden bahsediyoruz. oradan çok memnun kalanlar var.ama fiyatı biraz fazla diğer yerlere göre. hadi bakalım önce siz çektireceksiniz bu durumda. çektirdikten sonra bizimle paylaşırmısınız yorumlarınızı. tekrar Allah kolaylık versin şimdiden. kadın olmak gerçekten çok zor ya.. herşeyi biz çekiyor ve katlanıyoruz.
Merhaba
Başlığı görünce yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 5 yıldır evliyim. eşimden dolayı çocuğumuz olmuyordu.
Ağustos ayında gittiğim tüp bebek merkezi rahim filmi istedi çektirdim ve Allah şükürler olsunki hemen ertesi ay hamile kaldım
Şuan cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyorum :)
Umutların bittiği anda hızır muhakkak yetişiyor.
Allah seninde yardımcın olsun inşallah
hayırlı olsun vesileniz olur inşallah rahim filmiahh canımmm ne kadar cok sevındımm... Allah tamamına erdirsin..
bende 1 hafta evvel cekıldımm.. ve korunmuyoruz...
inşallah benimkide çok rahat geçer ve tüpler açıktır :18:ben radyomarda çekindimmm çokk rahattııı gerçekten ve korunmadıkk bizz ...
arkadaslar benımde bebegım olmadıgı ıcn rahım fılmı cektıler korunmadık,bırkez asılama yaptılar 1 hafta sonra tutmadı,tam umudumu kaybetmısken yaklasık 3 ay sonra gebe kaldım,suan 8bucuk aylık hamıleyım,darısı tum ısteyenerın basına olsun
hayırlı olsun vesileniz olur inşallah rahim filmi
dr korunmayın mı dedi ?