....RAHİM filmi çekildiğiniz ay korundunuz mu ?...

Ben rahim filmini çektirdikten sonra dr. ultrasonda yumurtalara baktı ve henüz olgunlaşmış yumurtan yok eğer şuan gelişmiş ve çatlamaya yakın bir yumurtan olsaydı filmden dolayı radyasyon görmüş olacaktı ve buay korunman gerekirdi.Ama şuan yumurtan henüz gelişmediği için radyasyonda almamış oldu korunmanıza gerek yok dedi.

kızlar ben rahim filmi çektirdim Allah şükür tüpler açık görüldü
doktorum ısrarla bu ay korunacaksınız diyor. napalım elden gelen birşey yok :44:

Merhaba

Başlığı görünce yaşadıklarımı paylaşmak istedim. 5 yıldır evliyim. eşimden dolayı çocuğumuz olmuyordu.
Ağustos ayında gittiğim tüp bebek merkezi rahim filmi istedi çektirdim ve Allah şükürler olsunki hemen ertesi ay hamile kaldım
Şuan cinsiyetini öğrenmek için gün sayıyorum :)
Umutların bittiği anda hızır muhakkak yetişiyor.
Allah seninde yardımcın olsun inşallah

ne gzuell ınsallah o hızır bu ay bızede ugrar cunku sabır bıttı umut bıttı...

bende gecen ay cektırdım fılm ama hala bebıs yok:((

ınsallahh ben de anne olabılırım bıgun

ne gzuell ınsallah o hızır bu ay bızede ugrar cunku sabır bıttı umut bıttı...

bende gecen ay cektırdım fılm ama hala bebıs yok:((

ınsallahh ben de anne olabılırım bıgun

cansu senı cok net hatırlıyorumm.. bu gece aklımdaydın hep. ozel msj atmayı dusundum sana.. acaba hsg sonrası ılk ay hamıle kaldın mı dıye.. sanski bu saatte ıletını gordumm.. üzülme canım.. kısmetten otesı yok.. ıns bu ay son bekleyıs olur ve bu ay sonunda bebısın gelır.. Allah arattırmasınn... bende bu ay cekıldımm.. ve korunmadım.. umudumda yok.. bızde ne zaman içerimizde bır kalp yasıcaz hıc bılmıyorumm.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım benım doktor korunun demedı 3gun ılışkı gırme dedı sadece zaten olmadıda:((

bize ısrarla korunacaksınız dedi mecburen dediğine uyacağız
bu forumda çok okudum rahim filminden sonra hamile kalanları.. inşallah rabbim tüm isteyenlere nasib eder
sperm durumu nasıl sizde.. her hangi bir sorun var mı :26:

Son düzenleme:
Çok geç oldu sanırım ama yinede yazayım. Ben film çektirdikten hemen sonra hamile kaldım. Sol tarafımda tüp tıkalıydı.
Allaha çok şükür 9 aylık çookkkk tatlı bir oğlum var. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda

Back
X