Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çekildikten sonra hamile kalan varmı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo ben size cevaben yazmadım sadece kendi fikrimi yazdım okadar.ben de hamilelik sürecinde çok uzun yollardan geçtim ama geçti bitti çok şükür.Allah isteyen herkese nasip eder inşAllah

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-14-16-22-08-297_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_2020-08-14-16-21-36-500_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_2020-08-14-16-22-00-550_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 109
Atıyorum cnm o zmN
Bildiğim kadarıyla fsh Normal .. şh biraz yüksek olması gerekenden .. galiba şı durumda estradolda normal olması gereknden biraz yüksek .. ama bunlar benim tahminim.. yine en güzel kararı doktorun verir açıklar

Bildiğim kadarıyla fsh Normal .. şh biraz yüksek olması gerekenden .. galiba şı durumda estradolda normal olması gereknden biraz yüksek .. ama bunlar benim tahminim.. yine en güzel kararı doktorun verir açıklar
Doktor baktı cok sorun değil dedi hsg cektrdm acık tüplerim ama cok sancım oldu anestezili yaptrdm

Atıyorum cnm o zmN
Lh ve fsh birbirine orantılı bir buçuk kattan fazla olunca polikistik over olunuyor prolaktin yüksek biraz estradiol değeri de adetin üçüncü günü yapılıdıysa test olması gerektiği gibi düşük olması menopoza girme göstergesidir zaten Allah korusun sorunun yok yani canım çok uzun süre takip ettiğim için hepsini öğrendim artık güvenebilirsin

Saol kuzum doktorda aynı şeyleri dedi pkoyum zaten prolaktın için de cok yüksek demedi pazartesi kontrole gdcem neden cagrdı bilmiyorum rahim cekldgi ay cocuk tedavsi olur mu ki

Saol kuzum doktorda aynı şeyleri dedi pkoyum zaten prolaktın için de cok yüksek demedi pazartesi kontrole gdcem neden cagrdı bilmiyorum rahim cekldgi ay cocuk tedavsi olur mu ki
Olur hiç sorun yok şansın daha yüksek bu ay hatta prolaktinim benimde yüksekti geçen ay 73tü iki adet dostinex içtim bu ay 2.70 olmuş çok sevindim geçen ay klomen tedavim prolaktin yüzünden sonuçlanmadı diye düşünüyorum inşallah bu Ay olur bakalım sende doktorundan tek yada yarım doz dostinex rica edebilirsin

Cok yüksek degl gerek yok dedi rahm cekldigi ay tedavi uygulanmaz sanıyordum 3 tanede yumurtam oluşmuş onlarıda gördüm

Merhaba hsg sonrası gebelik oldu mu? Ayrıca 7 küsur sonuç hamile mi acaba? Çünkü 5 üzeri gebelik oluyor. Cevap verirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…