- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 133
Yoo ben size cevaben yazmadım sadece kendi fikrimi yazdım okadar.ben de hamilelik sürecinde çok uzun yollardan geçtim ama geçti bitti çok şükür.Allah isteyen herkese nasip eder inşAllahArkadaş benden sadece bi yardım istedi , sizden istediği gibi , galiba yanlış anladınız bende doktor olduğumu iddaa etmedim ama sizde benim gibi sayfa sayfa okusaydınız hormonları vsvs yardımcı olurdunuz .. burda bir çok arkadaş elinden geldiğince yorumluyor ama tabikide en iyisini uzman bilir . Biz bildiklerimizi okuduklarımızı bu süreçte ezberlediklerimizi paylaşıyoruz
Atıyorum cnm o zmNLh fsh gibi testlerse evet biraz anlıyorum ..
Bildiğim kadarıyla fsh Normal .. şh biraz yüksek olması gerekenden .. galiba şı durumda estradolda normal olması gereknden biraz yüksek .. ama bunlar benim tahminim.. yine en güzel kararı doktorun verir açıklarAtıyorum cnm o zmN
Teşekkr ederim çarşamba baktırcam inşBildiğim kadarıyla fsh Normal .. şh biraz yüksek olması gerekenden .. galiba şı durumda estradolda normal olması gereknden biraz yüksek .. ama bunlar benim tahminim.. yine en güzel kararı doktorun verir açıklar
Cektrdim anestezili ama filmden sonra sancım cok oldu dayanılmaz şekilde ağrı kesici iğne yaptrdım 1 saat agrım oldu
Doktor baktı cok sorun değil dedi hsg cektrdm acık tüplerim ama cok sancım oldu anestezili yaptrdmBildiğim kadarıyla fsh Normal .. şh biraz yüksek olması gerekenden .. galiba şı durumda estradolda normal olması gereknden biraz yüksek .. ama bunlar benim tahminim.. yine en güzel kararı doktorun verir açıklar
Lh ve fsh birbirine orantılı bir buçuk kattan fazla olunca polikistik over olunuyor prolaktin yüksek biraz estradiol değeri de adetin üçüncü günü yapılıdıysa test olması gerektiği gibi düşük olması menopoza girme göstergesidir zaten Allah korusun sorunun yok yani canım çok uzun süre takip ettiğim için hepsini öğrendim artık güvenebilirsinAtıyorum cnm o zmN
Saol kuzum doktorda aynı şeyleri dedi pkoyum zaten prolaktın için de cok yüksek demedi pazartesi kontrole gdcem neden cagrdı bilmiyorum rahim cekldgi ay cocuk tedavsi olur mu kiLh ve fsh birbirine orantılı bir buçuk kattan fazla olunca polikistik over olunuyor prolaktin yüksek biraz estradiol değeri de adetin üçüncü günü yapılıdıysa test olması gerektiği gibi sorunun yok yani canım çok uzun süre takip ettiğim için hepsini öğrendim artık güvenebilirsin
Olur hiç sorun yok şansın daha yüksek bu ay hatta prolaktinim benimde yüksekti geçen ay 73tü iki adet dostinex içtim bu ay 2.70 olmuş çok sevindim geçen ay klomen tedavim prolaktin yüzünden sonuçlanmadı diye düşünüyorum inşallah bu Ay olur bakalım sende doktorundan tek yada yarım doz dostinex rica edebilirsinSaol kuzum doktorda aynı şeyleri dedi pkoyum zaten prolaktın için de cok yüksek demedi pazartesi kontrole gdcem neden cagrdı bilmiyorum rahim cekldgi ay cocuk tedavsi olur mu ki
Cok yüksek degl gerek yok dedi rahm cekldigi ay tedavi uygulanmaz sanıyordum 3 tanede yumurtam oluşmuş onlarıda gördümOlur hiç sorun yok şansın daha yüksek bu ay hatta prolaktinim benimde yüksekti geçen ay 73tü iki adet dostinex içtim bu ay 2.70 olmuş çok sevindim geçen ay klomen tedavim prolaktin yüzünden sonuçlanmadı diye düşünüyorum inşallah bu Ay olur bakalım sende doktorundan tek yada yarım doz dostinex rica edebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?