Rahim filmi çektirdikten sonra gebe olan var mı

Kadın doğum bölümü ama jinekolojik bölümüne gidiyorsun hsg çektirmek istediğini söylüyorsun bana dediki randevu yok 2 ay sonrasına veriyordu ben dedim belki randevulu hastalar gelmezse beni yerine alırmısınız çok acil dedim gercektende memlekete geldim zamanim yok tu Allah razı olsun ki iyi insana denk geldim hsg randevu veren ayrı bir bölüm var oradaki kadın benim randevumü gelmeyen bir hastanın yerine yazdı yani bi mucize gibi bişi oldu adetim yeni bitmişti sanki rabbim kapıları açtı ben öyle hissettim bir anda 2 ay sonrasına olan randevumu gittiğim gün aldım ve girdim ama çok dua ettim sonucu nasıl olur bilmiyorum ama rabbim evlat hasreti ile yanıp tutuşan kullarını yanlız bırakmasın evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bana da etisn eğer iyi insana denk gelirsen o an da işini halledebiliyorlar

Ama öyle dua ettim kimsenin hakkına girmek istemem inşallah gelmeyen hasta hamile kalmiştır da hsg filmine gerek kalmamiktır o yüzden gelmesin die dua ettim hastam gelirse alamam dedi çünkü

Araştırma hastaneleri yapıyor ben devlette yaptırdım canım
Teşekkür ederim acili bir işlem mi nasilsi
Andlm cnm teşekkür ediyorum bilgin için ins bende yaptırırsam sancisiz olur
Siz kadin doğmamış direk gittiniz ordan mj istediniz çekilmesini ben direk gitsem kadin dpguma hemen
Ama öyle dua ettim kimsenin hakkına girmek istemem inşallah gelmeyen hasta hamile kalmiştır da hsg filmine gerek kalmamiktır o yüzden gelmesin die dua ettim hastam gelirse alamam dedi çünkü
Anladım cnm rabbim en kısa ve en mübaregi ile nasip eylesin sana da varsa engel olan şeyler yok etsin ravbim doktor doktor gezdirmesn

Bana korunmamı söylemişti doktorum o ay için verdiği bilgi kağıdında da öyle yazıyordu

Ocak ayında rahim filmi çektirdim 9 ocakta 28 ocakta hamile olduğumu öğrendim korunmanıza gerek yok dediler benim de tek tüpüm açık diğeri kapalı

Merhaba bende şeyi merak ediyorum rahim filmi sonrası korunmak gerekiyormu yoksa direk o ay baslanıyormu
Kuzum ben rahim filmi çektirmeye gitmeden akşam çektirdiğim gün akşam ilişkiye girdim ve şuan hamileyim

Eğer İstanbul’da oturuyorsanız sonomed çekim merkezini öneririm. Hiç acı yaşamadım

Ay maşallah peki kaç sene sonra hamile kaldın canım
3 buçuk senenin sonunda sağlıklı gebelik oldu daha önce de rahim filmi çekilmiştim onlarda korunmak gerekmişti bazı sorunlar vardı 2 defa gebelik kaldım ama biri düşük biri dış gebelik oldu

3 buçuk senenin sonunda sağlıklı gebelik oldu daha önce de rahim filmi çekilmiştim onlarda korunmak gerekmişti bazı sorunlar vardı 2 defa gebelik kaldım ama biri düşük biri dış gebelik oldu
Maşallah ben 8 yıl oldu hiç bir sorun yok demişti doktorum ben zaten o süreçte çocuk düşünmedim için nasıl olsa bir sorun yok dediği için içim rahattı ama 3 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı hiç bir sorun yok dedi doktor ama tek bir şeye bakmadık dedi tüpler bu sene nasip oldu inşallah şifa olur

Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bi gebelik geçirip bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben sağ tupumde tıkalı ve ameliyat olmam gerekiyordu çekildiğim ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…