- Konu Sahibi peridiebiri
-
Anlarlar genelde emin olmak için laporoskopi gerekebiliyor bir doktora daha filminizi gösterinÖyle bir sıvıdan bahsetmedi çeken doktor olsa söylerdi dimi o an
ya bende sey sorucam benim hsg yunurtlama donemime denk geldi hsg den hemen once degerlendirdim hsgden sonra 3 gun iliski yasakti ve o surede yumurtlama donemimdeydim antibiyotik 1 haftalik verdi bana sence hamilelik sansim var mıdırMerhaba bende o ay Hamile kalmıştımsadece 3 gün antibiyotik süresince ilişki yasaktı
Kuzum ben rahim filmi çektirmeye gitmeden akşam çektirdiğim gün akşam ilişkiye girdim ve şuan hamileyim
ya agrin falan olmadi mi benim de ayni sekilde denk gelmisti ama ben yasak dedigi icin degerlendirmedim keske degerlendirseydim bende oncesindeki iki gunu degerlendirdim ama yasak dedi 3 gun keske degerlendirseydimBen 17 sinde çektirdim hemen akşamı ilişkiye girdim çünkü ertesi gün yumurtalama günümdü suan adetim 1 gün gecikti beklemedeyim çok ağrı girip çıkıyor aynı adet ağrısı gibi yaklaşık 10 gündür böyleyim ne gelen var ne giden inşallah hamileyimdir
Bana yasak felan yok ağrınız yada kanamanız devam etmezse bu akşamdan değerlendirmeye başlayın dedi Hsg sonrası güzel haberleri çok alıyoruz dedi bende başladım valla o günü değerlendirdim 2 gün sonra tekrar yaptım ama düzenli ilişkiye giremedim ama zaten yumurtalama günlerini değerlendirmiştim oldum zaten suan adetim 1 gün gecikmede kan verdim 2 saat sonra ögrenicem var mı yok mu gebelik diyeya agrin falan olmadi mi benim de ayni sekilde denk gelmisti ama ben yasak dedigi icin degerlendirmedim keske degerlendirseydim bende oncesindeki iki gunu degerlendirdim ama yasak dedi 3 gun keske degerlendirseydim
yaa benim kanamam vardi halada lekelenmem devam ediyor ama 3 gun tek yasak dedi insallah vardir canim.hab34 ver mutlakaBana yasak felan yok ağrınız yada kanamanız devam etmezse bu akşamdan değerlendirmeye başlayın dedi Hsg sonrası güzel haberleri çok alıyoruz dedi bende başladım valla o günü değerlendirdim 2 gün sonra tekrar yaptım ama düzenli ilişkiye giremedim ama zaten yumurtalama günlerini değerlendirmiştim oldum zaten suan adetim 1 gün gecikmede kan verdim 2 saat sonra ögrenicem var mı yok mu gebelik diye
Yok malesef güzel haberler 1.20 çıktı gebelik yok adet söktürücü kullanmalımıyım gecikmenin 2. Günü olsaydı kanda çıkardı en azından 3.5 birşey çıkardı heraldeyaa benim kanamam vardi halada lekelenmem devam ediyor ama 3 gun tek yasak dedi insallah vardir canim.hab34 ver mutlaka
yani canim bence bekle derim ben adet söktürücü kullanma gec dollenme vs olabilir bir iki gun daha bekle benceYok malesef güzel haberler 1.20 çıktı gebelik yok adet söktürücü kullanmalımıyım gecikmenin 2. Günü olsaydı kanda çıkardı en azından 3.5 birşey çıkardı heralde
Zaten gelen giden yok bekleyeyim bari belki psikolojik anlamda rahatladım adet olacaksam da olurum eğer olmazsam da dediğin gibi geç döllenmeye yorabilirimyani canim bence bekle derim ben adet söktürücü kullanma gec dollenme vs olabilir bir iki gun daha bekle bence
aynen oyle canimm hayirlisi olsunZaten gelen giden yok bekleyeyim bari belki psikolojik anlamda rahatladım adet olacaksam da olurum eğer olmazsam da dediğin gibi geç döllenmeye yorabilirim
Ben anestezisiz çektirdim spiral hiç taktırmadım nasıl oluyor bilmiyorum acısı ama bunda ağrı hissetmiyorsun diyemem hissediyorsun ama regl ağrısının bir tık fazlası ki oda ben kendimi kastığım için belki hissettim bazıları hiç acımadı diyor hayret ediyorum mesela benim biraz acıdı ilaçda sıkıp açmaya çalıştıkları için çok şükür de açıldı gidecekseniz cevap bayraktara gidin İstanbul’da oturuyorsanız o çok iyiBen de çektireceğim kızlar ama anestezi konusunda biraz tereddütlüyüm six nasıl çektiniz? Spiral taktırdım çıkarttım onun gibiyse sorun değil anestezi lazım değil bu arada anestezimyoksa 10mvarda 14 dedi tüp bebek merkezi 19 dedi
Canım allahım inşallah sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin bir ay oldu ben çektirelim ama o süreçte ben şehir dışındaydım geldim adet oldum bu ay bakalım ne olacak hayırlı haberler vermek isterim inşallah sende yaz mutlakaKızlar rahim filmi cekilecegim icin hafta sonum çok stresli geçmişti bugün çekildim eve geldim şimdi. anestezili olduğu için bisey hissetmedim şuan adet sancısı gibi bi ağrı var tüplerin açık sadece sag tup biraz dar ama ordan da sıvı az az da olsa gecti dedi antibiyotik kullancam doktorum 1 hafta ilişki yasak dedi yumurtlama gününü kaçırıcam bu ay umarım önümüzdeki ay müjdemizi alırız bizde tüm isteyenlerle beraber
Korkma dua et bende çok korktum ama 5 dakika da bitiyor eğer tüpler kapalı ise bir kaç kez ilaç veriyor o süre biraz sancı oluyorÇok korkuyorum
Usg çekerdim agladım yani dayanamadım
Adetim 1ay sürdü
Simdi bunda asırı korkuyorum ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
Ben devlette oldum araştırma da yani bünyen güçlü ise o acıya dayanıyorsun ben çok nazlı biriyim normalde ben o acıta katlandıydam herkes katlanır bana göre ha öncesinden ağrı kesici iç gitmeden yarım saat önceBen de çektireceğim kızlar ama anestezi konusunda biraz tereddütlüyüm six nasıl çektiniz? Spiral taktırdım çıkarttım onun gibiyse sorun değil anestezi lazım değil bu arada anestezimyoksa 10mvarda 14 dedi tüp bebek merkezi 19 dedi
Benim iki tüpüm açık olmasına rağmen kalamadımMerhaba bugün hsg çektirdim ama bir tüpüm tıkalıydı ve açılmadı diğer tüp den ilaç geçti bu şekilde tek tüpü kapalı olduğu halde rahim filmi çektirdikten sonra hamile olan varmı aranızda
Tabiki yazarım inşallah olumlu haberi sevinçle paylasirim benim 1 hafta sonra belli olur bakalımCanım allahım inşallah sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin bir ay oldu ben çektirelim ama o süreçte ben şehir dışındaydım geldim adet oldum bu ay bakalım ne olacak hayırlı haberler vermek isterim inşallah sende yaz mutlaka
İnşallah güzel haberler veriririz birbirimizeTabiki yazarım inşallah olumlu haberi sevinçle paylasirim benim 1 hafta sonra belli olur bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?