Rahim filmi çektirdikten sonra gebe olan var mı

Ben Ocak ayında çektirdim, iki tüpte hafif kapalılık vardı çünkü evlendikten sonra çok defa enfeksiyon geçirdim. Sonrasında Mart'ta gebe olduğumu öğrendim. Ocakta korunmuştum bu arada

Kızlar rahim filmi cekilecegim icin hafta sonum çok stresli geçmişti bugün çekildim eve geldim şimdi. anestezili olduğu için bisey hissetmedim şuan adet sancısı gibi bi ağrı var tüplerin açık sadece sag tup biraz dar ama ordan da sıvı az az da olsa gecti dedi antibiyotik kullancam doktorum 1 hafta ilişki yasak dedi yumurtlama gününü kaçırıcam bu ay umarım önümüzdeki ay müjdemizi alırız bizde tüm isteyenlerle beraber

Benim ilk hamileliğim dış gebelikti ve ameliyatla sol tüpüm alındı sonrasında doktor rahim filmi çektirmemi istedi diğer tüpe bakılması için çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım şu an 1 yaşında bebeğim çok şükür. Rahim filminin hamile kalmaya olumlu etkisi olduğunu duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…