Devlette anestezisiz yapılıyor ben çekildikten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendimDevlette yapicam.da.ilaclimi.oluyor genelde nasıl oluyor devlette anestezili.isteyebilirmiyim devlette yapan varmı cevaplarsanız sevinirim
İnşallah bende kalırım yaa ağrı.cok oluyormuş film esnasında ben.adet sancısı çok.cekt.ama öyle bir.seyse.katlanirim.herhalde.kafam.karisik.biraz.ama üc düşük den sonra kurtuluş um.yok.herhalde.daha.oncede istemişlerdi.ama.hamile olduğumu ogrendim.somrasinda.zaten kürtaj oldum.oyle sonra korundum.somrasimdada.tekrar.hamile.kaldim.o.da.kimyasal.oldu..Devlette anestezisiz yapılıyor ben çekildikten bir ay sonra hamile olduğumu öğrendim
Devlette aneztezi yapılmıyor. İlaçlı oluyor evet. Zaten onu doktorunuzun verdiği kağıtta görürsünüz detaylar yazar.Devlette yapicam.da.ilaclimi.oluyor genelde nasıl oluyor devlette anestezili.isteyebilirmiyim devlette yapan varmı cevaplarsanız sevinirim
İnşallah rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş inşallah sende bende isteyen hakeden herkese Rabbim nasip etsin inşallah sağlıklaBende haziran 3 te çekildim özelde anestezili ve iki tüpümde tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı sol tüp tamamen sağ tüp sızıntı şekilde bende bekliyorum inşallah güzel haberler alırız ama rahim filmi kesinlikle şart
Hamile kalmak için dayancam biride devlette olmuş adet sancısı gibi biraz fazla ama bir dakika sürüyor dedi hayırlısıBende cuma günü çektiricem bir düşüğüm var sonrasında hiç hamile kalmadım özelde anestezisiz çektiricem c kollu diye bir alet varmış ve ağrısız oluyormus rahim filminden sonra kendiliğinden gebe kalabilirsin demişti doktorum
Ben dün çektirdim inan anlamadım bile yani ağrı falan olmadı bir kaç dakikalık bir işlemdiHamile kalmak için dayancam biride devlette olmuş adet sancısı gibi biraz fazla ama bir dakika sürüyor dedi hayırlısı
Bende film çektirdikten sonra adet olmadım daha hamileyimİnşallah rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş inşallah sende bende isteyen hakeden herkese Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla
İnşallah ya ben hamile kalıyorum ama düşüyor başka bir doktora gittim dediki t rahim olabilir inşallah değildir ya ilaçlı emara gün verdi o kadar girdim hiç bir doktor suphelenmedi ama bu doktor olabilir dedi baya alttan baya doktorlar dusuklerden dolayı falan muayene oldumBen de rahim filminden sonra adet olmadım ilk ayda hamile kaldım darısı başınıza inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bu rahim filmi bi bana yaramadı sanırım çektirenler hemen hamile kalıyor ben 2 kere çektirdim ilkinde 9 ay sonra kaldım onu da düşük yaptım ikinciyi 4 ay oldu çekileli hala bişey yok bu saatten sonra da olmaz zatenİnşallah rahim filminden sonra hamile kalanlar çok olmuş inşallah sende bende isteyen hakeden herkese Rabbim nasip etsin inşallah sağlıkla
Allah büyük Belki olur benimde oluyor sürekli ama hep düşüyor yinede umudumu kaybetmiyorumBu rahim filmi bi bana yaramadı sanırım çektirenler hemen hamile kalıyor ben 2 kere çektirdim ilkinde 9 ay sonra kaldım onu da düşük yaptım ikinciyi 4 ay oldu çekileli hala bişey yok bu saatten sonra da olmaz zaten
Tedavi olarak ne uyguladı ben İstanbul dayım yaa devlete gidiyorum iki hastane ye gittim biri dediki ilaçlı emar verdi diğer hastanede rahim filmi bunay hamile kalmazsam birazda tedavimi olayım andan sonra kalayım diyorum ama bu ay aslında bilmiyorum kalsam bı dert kalmasam bı dertİzmirde yaşayıp düşük problemi yaşayanlara 10 numara dr önerebilirim ama özel muayene. Kardeşim 2 düşük sonra sirklaj falan oldu çok şükür dogurdu 3. Yü bu dr sayesinde
Yani benim üç dusukdrn sonra kendileri verdiler bide devlet yaa kendileri verdiler banada Allahım inşallah bu sefer sağlıkla nasip eder isteyen hak eden herkese Rabbim sağlıkla nasip etsinBu rahim filmini doktorlar mı yönlendiriyor biz isteyebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?