Rahim filmi çektirdikten sonra hamilelik cabukmu oluyor

Ama özelde sadece 21.gunde gidip kan verip progesteron bastırabilirsin balım , doktor zaten ultrasonda da bakar rahim kalınlığına . Belki de hiçbir sorun yoktur dilerim allahtan şu ultrasona bebeğimizi görmeye gideriz ya o kadar merak ediyorum ki oraya hamile olarak oturmak nasıl bir his acaba

nryyy bizim ay sonu iki düğün var birisi İstanbul birisi Ankara ordan oraya gezicez artık diğer ay olabilir inşallahhhh inşallahhhhh

Tam da aynı konuyu araştırıyordum Perşembe günü çekinicem ben de özelde anestezili biraz burayı okuyup içim rahatladı. Allahım hepinizin gönlüne göre versin her şey çok güzel olsun inşallah

Onc
Ben gebe kalmadım hiç canım gidip özelde bir fiyat araştır istersen
e gidip devlette rica etcem muayene için randevu aldım al.demislerdi hem kan sonuçlar.icin hemde adetliyken bakalım dediler hayırlısı bakalim

Vallah ihmal etme ben yaptım sen yapma bende bakalım hamilelik de bu ay istemiyorum ama denedik bakalım bı hayırlısı neden istemiyorum kontrollerim.var rahim filmi cekilcek gebe kalıp bir daha bir daha düşürmek istemiyorum üç tane dusuğum var Allah dördüncüsü mu saglikli nasip etsin inşallah isteyen hakkeden Rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla

Tam da aynı konuyu araştırıyordum Perşembe günü çekinicem ben de özelde anestezili biraz burayı okuyup içim rahatladı. Allahım hepinizin gönlüne göre versin her şey çok güzel olsun inşallah
Amin inşallah canım bilgin olduysa sevindim bende çok bigisizim.sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular hepsine teşekkür ederim

İstanbul danışın ben Zeynep kamilde yaptircamda randevu bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…