Rahim filmi çektirdikten sonra hamilelik cabukmu oluyor

nryyy çöpe atmıştım bakayım yarın da biraz koyulaşırsa kürü bırakayım daha bat 13 Haziran yani erkenden gerek yok

nryyy aşkım ama zaten yumurtlama görüyordum ben kaliteli olsun diye şey etmiştim neyse devam edeyim bi cumaya kadar yumurtlama olmasın başka bir şey istemem

nryyy aşkım ama zaten yumurtlama görüyordum ben kaliteli olsun diye şey etmiştim neyse devam edeyim bi cumaya kadar yumurtlama olmasın başka bir şey istemem
E tamam iki gün yemeyle nolcak ppik görünce bırakırsın ne çabuk yumurtlamissin ya baya erken değil mi

nryyy daha yumurtlama olmadı pik değil ama reglden sonra tek çizgi çıkardı hep şuan gayet görünür ve koyulaşıyor gibi. Böyle devam ederse pik olur eğer değişirse uzar bakalım görcez ne zaman pik olacak bel ağrım da hala devam ediyor bu ay nasıl bir şeyse böyle

Benim de geçen ay regl bitince 4-5 gun çizgi koyu olmuştu 16.gunde pik oldu tabi bir halt olmadı ama olsun

nryyy takip edicem bakalım elimde on tane laboquick 2 tane de bir gebenin günlüğü testi var hamile kalırsam kalanları sana göndercem hepsini bitirmezsem ben niyeyse yaz bitmeden kalırız diye düşünüyorum

Ayyy aşkım inşallah kalalım da şu testlerden bir kurtulalım Allah aşkıma

nryyy inşallah regl olmayız artık bebiş olduğu için açıklamalı yazayım da sonra sıkıntı olmasın

nryyy 24 Haziran da kadın doğuma randevu aldım bende az önce. Reglim kısa sürdü Chatgpt sorunca rahim incelmiş olabilir demiş kürtajdan dolayı. Buda tutunmayı engellermiş bakalım doktor ne diyecek kendimizle uğraşmadan duramıyoruz

Git tabiki her şeye baktır boşverip beklemek bence daha kötü her şeyin bilincinde olmak güzel sonuçta çözümü olan şeyler öyle bir durum olsa Progestan verirler balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…