E tamam iki gün yemeyle nolcaknryyy aşkım ama zaten yumurtlama görüyordum ben kaliteli olsun diye şey etmiştim neyse devam edeyim bi cumaya kadar yumurtlama olmasın başka bir şey istemem
Benim de geçen ay regl bitince 4-5 gun çizgi koyu olmuştu 16.gunde pik oldu tabi bir halt olmadı ama olsunnryyy daha yumurtlama olmadı pik değil ama reglden sonra tek çizgi çıkardı hep şuan gayet görünür ve koyulaşıyor gibi. Böyle devam ederse pik olur eğer değişirse uzar bakalım görcez ne zaman pik olacak bel ağrım da hala devam ediyor bu ay nasıl bir şeyse böyle
Ayyy aşkımnryyy takip edicem bakalım elimde on tane laboquick 2 tane de bir gebenin günlüğü testi var hamile kalırsam kalanları sana göndercem hepsini bitirmezsem ben niyeyse yaz bitmeden kalırız diye düşünüyorum
Git tabiki her şeye baktır boşverip beklemek bence daha kötü her şeyin bilincinde olmak güzel sonuçta çözümü olan şeylernryyy 24 Haziran da kadın doğuma randevu aldım bende az önce. Reglim kısa sürdü Chatgpt sorunca rahim incelmiş olabilir demiş kürtajdan dolayı. Buda tutunmayı engellermiş bakalım doktor ne diyecek kendimizle uğraşmadan duramıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?