Rahim filmi çektirdikten sonra hamilelik cabukmu oluyor

Devlette çektirdim evet acılı ama kısa süreli bir acı.o ay kalmamıştım korun dedi dr. 2. Ay hamileydim.tıkanıklıkta yokmuş
Banada randevu al dedi muayene yerinden mhrsden ama bulamadım adet gününde gel demişti gitcem.bulamadigimi soylicem.bakalim hayirlisi

Benim yaşadığım yer de biraz kadın doğum sıkıntı da bakalım memlekette denk gelirse sorcam

nryyy kürtaja 40 bin demişlerdi devlette oldum ben o parayla tatile giderim diye iyi ki de devlette olmuşum sıkıntı yaşamadım hiç

Devlette yapicam.da.ilaclimi.oluyor genelde nasıl oluyor devlette anestezili.isteyebilirmiyim devlette yapan varmı cevaplarsanız sevinirim
Ben çekildim. Özelde çekildim sonomed’de. C kollu olduğu için rahimde bozukluk varsa düzeltebiliyormuş. 25 mayısta çektirdim 27’si yumurtlamamdı 7 haziranda hamile olduğumu öğrendim elhamdülillah

nryyy Bizimde çok kötüydü aslında ama anestezi bölümünde arkadaşım vardı oda yanımda olunca yaptırdım malum ailem memleketteydi gelmelerini de istemedim evet doğal yolla inşallah sağlıkla olur

Rabbim bir daha öyle kötü günler göstermesin inşallah

nryyy inşallah kız benim regl 2 gün sürdü bitti şimdi ovilasyon yavaş yavaş koyulaşıyor birden değişmezse perşembe cumaya pik olur gibi acaba bu yaptığımız kürden mi ki eşim de cuma gelecek o bit şey değil yarın pik olsa yok

Aşkım bir sene sonra çekiyorlar genelde ama ben 4. Ayda falan gidip çektirmek istedim özelde çektirdim
Düşükten bir sene sonramı istiyor bilmiyorum ama benimki biraz sıkıntıli olduğu için hemen istediler de randevu bulamıyorum ki nasıl yapsamki bilmiyorum

Ayyyy hani bakıyım

Düşükten bir sene sonramı istiyor bilmiyorum ama benimki biraz sıkıntıli olduğu için hemen istediler de randevu bulamıyorum ki nasıl yapsamki bilmiyorum
Ben gebe kalmadım hiç canım gidip özelde bir fiyat araştır istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…