Aşkım bir sene sonra çekiyorlar genelde ama ben 4. Ayda falan gidip çektirmek istedim özelde çektirdimBu rahim filmini doktorlar mı yönlendiriyor biz isteyebiliyor muyuz
Banada randevu al dedi muayene yerinden mhrsden ama bulamadım adet gününde gel demişti gitcem.bulamadigimi soylicem.bakalim hayirlisiDevlette çektirdim evet acılı ama kısa süreli bir acı.o ay kalmamıştım korun dedi dr. 2. Ay hamileydim.tıkanıklıkta yokmuş
Ben çekildim. Özelde çekildim sonomed’de. C kollu olduğu için rahimde bozukluk varsa düzeltebiliyormuş. 25 mayısta çektirdim 27’si yumurtlamamdı 7 haziranda hamile olduğumu öğrendim elhamdülillahDevlette yapicam.da.ilaclimi.oluyor genelde nasıl oluyor devlette anestezili.isteyebilirmiyim devlette yapan varmı cevaplarsanız sevinirim
Rabbim bir daha öyle kötü günler göstermesin inşallahnryyy Bizimde çok kötüydü aslında ama anestezi bölümünde arkadaşım vardı oda yanımda olunca yaptırdım malum ailem memleketteydi gelmelerini de istemedim evet doğal yolla inşallah sağlıkla olur
Düşükten bir sene sonramı istiyor bilmiyorum ama benimki biraz sıkıntıli olduğu için hemen istediler de randevu bulamıyorum ki nasıl yapsamki bilmiyorumAşkım bir sene sonra çekiyorlar genelde ama ben 4. Ayda falan gidip çektirmek istedim özelde çektirdim
Ayyyy hani bakıyımnryyy inşallah kız benim regl 2 gün sürdü bitti şimdi ovilasyon yavaş yavaş koyulaşıyor birden değişmezse perşembe cumaya pik olur gibi acaba bu yaptığımız kürden mi ki eşim de cuma gelecek o bit şey değil yarın pik olsa yok
Ben gebe kalmadım hiç canımDüşükten bir sene sonramı istiyor bilmiyorum ama benimki biraz sıkıntıli olduğu için hemen istediler de randevu bulamıyorum ki nasıl yapsamki bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?