Ben de rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum bu sebeple baya bi araştırma yaptım. Genelde rahim filminin çekildiği ay ilişki yasağı oluyormuş. Daha sonra ilk 3 ay gebelik ihtimali yüksek diyor doktorlar. Çünkü dediğiniz gibi hafif tıkanıklıklar ve yapışıklıklar açılıyor. Ama sizin zaten 2 doğumunuz ve kürtajınız varmış. Yani bu tarz durumlar olsa mutlaka haberiniz olurdu.Merhaba kızlar.
Bugün adet günüm daha olmadım ama hafiften ağrılarım başlıyor gibi. Az önce test yaptım dümdüz negatif.
2 çocuk doğurdum , kürtaj da oldum sonrasında 4,5-5 yıldır hamilelik olmadı önceleri zaten düşünmüyorduk ama 1.5 yıldır tedavi oluyorum tahliller falan iyi gözüküyor bir tek insülin direnci var kilolu olduğum için. Doktor hamile kalmamamın başka sebebi görünmüyor diyor her defasında. Son rahim filmi kaldı bakalım tüpler sonradan tıkanmış mı bundan dolayı mı hamilelik olmuyor. Adet olursam adetin 7-8ci günü rahim filmi çektiricem inşallah.
Rahim filmi çektirince tüpler açılınca en geç kaç ayda hamile kalınır? Yada zaten açıksa yinede rahim filmi çektirince hamile kalınıyor diye duydum doğrumu?
Son kürtajdan sonra tıkanmış olabilir çünki ondan sonra hiç hamile kalmadımBen de rahim filmi çektirmeyi düşünüyordum bu sebeple baya bi araştırma yaptım. Genelde rahim filminin çekildiği ay ilişki yasağı oluyormuş. Daha sonra ilk 3 ay gebelik ihtimali yüksek diyor doktorlar. Çünkü dediğiniz gibi hafif tıkanıklıklar ve yapışıklıklar açılıyor. Ama sizin zaten 2 doğumunuz ve kürtajınız varmış. Yani bu tarz durumlar olsa mutlaka haberiniz olurdu.
O zaman çektirin bi ilk 3 ay ihtimal fazla deniyor.Son kürtajdan sonra tıkanmış olabilir çünki ondan sonra hiç hamile kalmadım
Merhaba ben 1 hafta içinde hamile kaldımMerhaba kızlar.
Bugün adet günüm daha olmadım ama hafiften ağrılarım başlıyor gibi. Az önce test yaptım dümdüz negatif.
2 çocuk doğurdum , kürtaj da oldum sonrasında 4,5-5 yıldır hamilelik olmadı önceleri zaten düşünmüyorduk ama 1.5 yıldır tedavi oluyorum tahliller falan iyi gözüküyor bir tek insülin direnci var kilolu olduğum için. Doktor hamile kalmamamın başka sebebi görünmüyor diyor her defasında. Son rahim filmi kaldı bakalım tüpler sonradan tıkanmış mı bundan dolayı mı hamilelik olmuyor. Adet olursam adetin 7-8ci günü rahim filmi çektiricem inşallah.
Rahim filmi çektirince tüpler açılınca en geç kaç ayda hamile kalınır? Yada zaten açıksa yinede rahim filmi çektirince hamile kalınıyor diye duydum doğrumu?
Mucize yaaa. Darısı başımaMerhaba ben 1 hafta içinde hamile kaldımtüpler açık bile olsa en ufak pürüz bile hamile kalmayı etkiliyor o yüzden rahim filmi garanti bende de kilo problemi vardı en son rahim filmi kalmıştı tüpler açık dedikleri halde olmuyordu rahim filmi çekildim 1 hafta sonra hamile kalmışım
Hatta sana bir şey daha deyim 2 hafta sonra randevuya gittim sonuclar için doktorum ultrasonda bakmadı ama o gün hamileymisim hatta belirtim vardıMucize yaaa. Darısı başıma
Merhaba acaba anestezili mi çektirdinizMerhaba ben 1 hafta içinde hamile kaldımtüpler açık bile olsa en ufak pürüz bile hamile kalmayı etkiliyor o yüzden rahim filmi garanti bende de kilo problemi vardı en son rahim filmi kalmıştı tüpler açık dedikleri halde olmuyordu rahim filmi çekildim 1 hafta sonra hamile kalmışım
4-5 aya kdr etkisi var deniliyor. Ben cektirip 1 ay sonra gebe kaldim.Merhaba kızlar.
2 çocuk doğurdum , kürtaj da oldum sonrasında 4,5-5 yıldır hamilelik olmadı önceleri zaten düşünmüyorduk ama 1.5 yıldır tedavi oluyorum tahliller falan iyi gözüküyor bir tek insülin direnci var kilolu olduğum için. Doktor hamile kalmamamın başka sebebi görünmüyor diyor her defasında. Son rahim filmi kaldı bakalım tüpler sonradan tıkanmış mı bundan dolayı mı hamilelik olmuyor.
Merhaba peki rahim filmi geçerliliği ne kadar acaba biliyor musunuz4-5 aya kdr etkisi var deniliyor. Ben cektirip 1 ay sonra gebe kaldim.
Ovülasyon takibi yapıyor musunuz birde folik asit omega3 ve koenzimQ10 mutlaka kullanın ilaç değil zaten bunlar vitamin takviyesi yumurta kaliteniz artar ve sağlıklı gelişmiş yumurtalar olur ovülasyon takibiyle yumurtlama gününüzü öğrenin ve değerlendirinKızlar ya bende 25 aralıkta çektirdim temiz çıktı hormon testleri de temiz bu ay tam 4.aya girmiş olacam rahim filimi çektireli hala tık yok etkisi geçmiş olabilirmi
Bana baya etkisi oldu 3 sene olmadi benim hsg cekdirdim uc ay sonra gebe kaldim acik gorundugu halde hafif tikanik olabiliyor onuda basincla acmis oluyorlar acik gozukuyor sonrasinda hamilelik 4 ay icerisinde olusuyor cekdirmende fayda varMerhaba kızlar.
2 çocuk doğurdum , kürtaj da oldum sonrasında 4,5-5 yıldır hamilelik olmadı önceleri zaten düşünmüyorduk ama 1.5 yıldır tedavi oluyorum tahliller falan iyi gözüküyor bir tek insülin direnci var kilolu olduğum için. Doktor hamile kalmamamın başka sebebi görünmüyor diyor her defasında. Son rahim filmi kaldı bakalım tüpler sonradan tıkanmış mı bundan dolayı mı hamilelik olmuyor.
Ben rahim filmi cektirdikten 12 ay sonra hamile kaldimKızlar ya bende 25 aralıkta çektirdim temiz çıktı hormon testleri de temiz bu ay tam 4.aya girmiş olacam rahim filimi çektireli hala tık yok etkisi geçmiş olabilirmi
Ovülasyon takibi yapmıyorum ama yumurtlama zamanını az çok anlıyorum belirtilerden ve omega3 folik asit d vitamini kullanıyorum uzun zamandır demirde kullanıyorum değerlerimi sürekli takip ediyorumOvülasyon takibi yapıyor musunuz birde folik asit omega3 ve koenzimQ10 mutlaka kullanın ilaç değil zaten bunlar vitamin takviyesi yumurta kaliteniz artar ve sağlıklı gelişmiş yumurtalar olur ovülasyon takibiyle yumurtlama gününüzü öğrenin ve değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?