rahim filmi çektirenler bakabilir mi?

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim.dün adet günümdü olmadım hiçbir belirtimde yok adete yönelik önceki aylar gibi.rahim filmi çektirenler adet döngünüz değişti mi filmden sonra.gecikme yaşadınız mı?

senınle aynı durumdayım cnm bende 4 şubatta hsg cekıldım ondan sonra adet oldum. bugunde bat gunum ama gelen gıden yok belırtımde yok ınsallah gelmez bende senın gıbı merak edıyorum test yapmayada korkuyorum 15-16 aydır negatıf olunca

aynen öyle canım 2 yıldır bende negatifi göre göre bıktım ve artık görmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı ilk adetinde gecikme olmuşmuydu canım filmden sonra

aynen öyle canım 2 yıldır bende negatifi göre göre bıktım ve artık görmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı ilk adetinde gecikme olmuşmuydu canım filmden sonra
yok bebeğim günü gününe gelmıstı tam tarıhınde ama bugun gelmeyınce ıster ıstemez umutlanıyorum sonra kendımı telkın edıyorum umutlanma dıye ama ıcım ıcımı yıyor rabbim cuma nın hayrına ınsallah ıkımızınde kucağını boş bırakmaz

İnsaallah hamilelikten gecikmistir kizlar. Benim ilk ayimda gününden 2gün önce geldi. .bakalim bu ay nasil olacak bilmiyorum. Bat a 5 kaldi ama iki uc gune kadar da gelebilir.

test yaparsan mutlaka haber et cnm benım yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez yarın test yapmayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…