- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
senınle aynı durumdayım cnm bende 4 şubatta hsg cekıldım ondan sonra adet oldum. bugunde bat gunum ama gelen gıden yok belırtımde yok ınsallah gelmez bende senın gıbı merak edıyorum test yapmayada korkuyorum 15-16 aydır negatıf oluncamerhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim.dün adet günümdü olmadım hiçbir belirtimde yok adete yönelik önceki aylar gibi.rahim filmi çektirenler adet döngünüz değişti mi filmden sonra.gecikme yaşadınız mı?
aynen öyle canım 2 yıldır bende negatifi göre göre bıktım ve artık görmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı ilk adetinde gecikme olmuşmuydu canım filmden sonrasenınle aynı durumdayım cnm bende 4 şubatta hsg cekıldım ondan sonra adet oldum. bugunde bat gunum ama gelen gıden yok belırtımde yok ınsallah gelmez bende senın gıbı merak edıyorum test yapmayada korkuyorum 15-16 aydır negatıf olunca
yok bebeğim günü gününe gelmıstı tam tarıhınde ama bugun gelmeyınce ıster ıstemez umutlanıyorum sonra kendımı telkın edıyorum umutlanma dıye ama ıcım ıcımı yıyor rabbim cuma nın hayrına ınsallah ıkımızınde kucağını boş bırakmazaynen öyle canım 2 yıldır bende negatifi göre göre bıktım ve artık görmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı ilk adetinde gecikme olmuşmuydu canım filmden sonra
İnsaallah hamilelikten gecikmistir kizlar. Benim ilk ayimda gününden 2gün önce geldi. .bakalim bu ay nasil olacak bilmiyorum. Bat 5 ama iki uc gune kadar da gelebilir.
İnsaallah canim. Hic belirti yok su anlik..inşallah gelmez kuzum.
inşallah canım bende bekleyeyim diyorum belki gecikmeli gelirİnsaallah hamilelikten gecikmistir kizlar. Benim ilk ayimda gününden 2gün önce geldi. .bakalim bu ay nasil olacak bilmiyorum. Bat a 5 kaldi ama iki uc gune kadar da gelebilir.
bence bugun kan tahalılı yaptır cıkarinşallah canım bende bekleyeyim diyorum belki gecikmeli gelir
inşallah gelmez canım sende haber et ben hemen test yapmayı düşünmüyorum canım pazartesi ye kadar bekleyeyim diyorumtest yaparsan mutlaka haber et cnm benım yarına kadar gelmezse ki inşallah gelmez yarın test yapmayı dusunuyorum
ne bılyım bende ıcım ıcımı yemektense yarın yapsammı dıyoruminşallah gelmez canım sende haber et ben hemen test yapmayı düşünmüyorum canım pazartesi ye kadar bekleyeyim diyorum
Sabredinnn minnoşlaaar :)ne bılyım bende ıcım ıcımı yemektense yarın yapsammı dıyorum
Ayni durumdayiziçim içimi yiyor valla
bende size uyarım vallaAyni durumdayizayni anda yapalim fotograflari paylasalim twins scorpion kuzu yarin sabah yapsak miiii yoksa pazartesi yapalim
ben pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum kuzu çünkü son zamanlarda günüm hep pazara denk geldi uğursuz pazarAyni durumdayizayni anda yapalim fotograflari paylasalim twins scorpion kuzu yarin sabah yapsak miiii yoksa pazartesi yapalim
Ayni durumdayizayni anda yapalim fotograflari paylasalim twins scorpion kuzu yarin sabah yapsak miiii yoksa pazartesi yapalim
sabredelim bakalım kuzum inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)bende size uyarım valla
sabredelim bakalım kuzum inşallah hepimiz güzel haberler alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?