- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
-
aynen öyle oluyor kuzum umutlanıyoruz ama kendimiz çok kaptırmadan bir kaç gün daha bekleyelim bu tabi benim fikrim yapmak isteyen yapsın testi :) ben bekleyeyim diyorum bakalım canım hafta sonu olmazsam ki inşallah hepimiz olmayız pazartesi yaparım belkiyok bebeğim günü gününe gelmıstı tam tarıhınde ama bugun gelmeyınce ıster ıstemez umutlanıyorum sonra kendımı telkın edıyorum umutlanma dıye ama ıcım ıcımı yıyor rabbim cuma nın hayrına ınsallah ıkımızınde kucağını boş bırakmaz
Canım ben hsg cektirmistim adetlerim normalde duzensizdi ama rahim filminden sonra ciddi anlamda duzeldi. İlac kullanmadan regl olabildim ve rahim filminden sonra 2 ay ust uste duzenli regl dan sonra hamile kaldığımı ogrendim. Suan 13haftalik hamileyim. Allah isteyen herkese versin insallah.merhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim.dün adet günümdü olmadım hiçbir belirtimde yok adete yönelik önceki aylar gibi.rahim filmi çektirenler adet döngünüz değişti mi filmden sonra.gecikme yaşadınız mı?
Ben de bu ay cektirdim. Ve inan bana benim de yumurtlamam cok gecikti. Dun 26. Gunum yumurtlamam oldu ovulasyon testi kullaniyorum dun gorebildim cift cizgiyi. Normalde 17. 18. Gunde oluyordu yumurtlamam bu ay 26. Gun oldu. Buna bagli olarak da adetim gecikecek 40 gunde adet olmus olacagim gebelik olmazsa. Bat 21 nisna gorunuyormerhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim.dün adet günümdü olmadım hiçbir belirtimde yok adete yönelik önceki aylar gibi.rahim filmi çektirenler adet döngünüz değişti mi filmden sonra.gecikme yaşadınız mı?
Canım ben hsg cektirmistim adetlerim normalde duzensizdi ama rahim filminden sonra ciddi anlamda duzeldi. İlac kullanmadan regl olabildim ve rahim filminden sonra 2 ay ust uste duzenli regl dan sonra hamile kaldığımı ogrendim. Suan 13haftalik hamileyim. Allah isteyen herkese versin insallah.merhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim.dün adet günümdü olmadım hiçbir belirtimde yok adete yönelik önceki aylar gibi.rahim filmi çektirenler adet döngünüz değişti mi filmden sonra.gecikme yaşadınız mı?
merhaba hanımlar geçen ay rahim filmi çektirdim.dün adet günümdü olmadım hiçbir belirtimde yok adete yönelik önceki aylar gibi.rahim filmi çektirenler adet döngünüz değişti mi filmden sonra.gecikme yaşadınız mı?
İnş sağlıklıca hamile kalırsında başka bir sorunla karşılaşmazsın canım.Bende geçen ay hsg çektirdim tüplerde tıkanıklık ve yapışıldık vardı salı günü laparoskopi ameliyatı oldum çok şükür açıldı sırada gebelik var inşallah
Mutlaka çektirin ve hiç korkmayın kızlar
İnşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnş sağlıklıca hamile kalırsında başka bir sorunla karşılaşmazsın canım.
Tez zamanda bebiş haberi verirsin inş
Aminnn canım allah büyükdür gönlümüze göre verir inş
İnşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ya benim niye çok geliyor normladede çok gelir ama bu seferki felaket birde çalışıyorum dk başı lavaboya gidiyorumHerzaman ki gibiydi benim canım
canım günaydın cumartesi misafirlerim vardı bu yüzden giremedim pazar sabahıda adet oldum malesef ama hem sancım çok hemde kanamam.filmden sonra mı böyle oldu onun etkisisyle mi anlayamadım sen naptıntwins scorpion durueymen kizlaaar nerelerdesiniz hamile oldugunuzu ogrendinizde beni unuttunuz muuuu
Rahim fliminin böyle etkisi yok diye biliyorum ama bellide olmaz doktoruna danış bir istersenya benim niye çok geliyor normladede çok gelir ama bu seferki felaket birde çalışıyorum dk başı lavaboya gidiyorum
Anladim tatlış oldun he olsun hayirlisi olsun bende hala regl olmadim sabah test yaptim tek cizik 4 gün oldu bugün anlamadimcanım günaydın cumartesi misafirlerim vardı bu yüzden giremedim pazar sabahıda adet oldum malesef ama hem sancım çok hemde kanamam.filmden sonra mı böyle oldu onun etkisisyle mi anlayamadım sen naptın
adetin 3. günü gel demişti canım ama baktım bir hafta yokmuş başka bir doktora gideyim olmazsa.Rahim fliminin böyle etkisi yok diye biliyorum ama bellide olmaz doktoruna danış bir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?