Arkadaslar merhaba.Ben de bu filmi mecburen ve istemeyerek cektirmek zorundayim.Atasehir memorial'da cektiren oldu mu tavsiye edermisinz?Gercekten cok korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun.
Arkadaslar merhaba.Ben de bu filmi mecburen ve istemeyerek cektirmek zorundayim.Atasehir memorial'da cektiren oldu mu tavsiye edermisinz?Gercekten cok korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun.
Es-selâmü aleyküm, tanımadan ısındığım, haberiniz bile olmadan tavsiyelerinizi aldığım,
sizinle hissettiğim, sizinle ağladığım kızkardeşlerim!
Ben de Hsg denen film için, tuttuğum yolun son noktası diye düşünürdüm..
Ta ki buradan Fındıkzade'de bulunan Radyotom & Radyomar görüntüleme merkezinin varlığını okuyuncaya dek..
Önce biraz tereddüt ettim.. Reklam amaçlı mı bu mesajlar yazıldı acaba dedim,
fakat önümdeki en iyi seçenek oydu ve gözümü kapatıp gittim..
İnanın kabine girdiğimde ağlamak üzereydim ama, sonrası inanılmaz çabuk ve ağrısız gelişti!
Doktor hanım sizi rahatlatmak için o anda ne yapmakta olduğunu açıklıyor ve yandaki monitörden rahime dolan sıvıyı gördüğünüzde bitmiş olduğuna inanamıyorsunuz!
Kesinlikle korkmayın, bu yola girdiyseniz eğer bu film tam bi yapı taşı, çektirmek kaçınılmaz..
İnşallah hepinizin işleri rastgider, Rabbim hayırlısı ile göz aydınlığı olacak sürü sürü evlad nasip eder.
Bu arada ücreti 370 tl, sigorta da geçmiyormuş.
Allah'a emanet olun. :)
15 aralıkta anestezi ile çektirdim.anestezi ile gerçekten çok rahattı. sonradan ne ağrım ne sızım ne kanamam olmadı.tüplerin de açık dediler.çektirdiğim ay hamile kaldım..hem de ben de pkos var ve filmi tedaviye başlayabilmek için çektirmiştim.doktorum film sonucunu görünce adet gör gel tedavi başlayalım dedi ama ben hiç adet görmedim..:))))ne olur korkmayın. ya da şöyle diyim.korku yüzünden hep ertelemeye meyilli oluyo insan.ben bana söylendikten 4 ay sonra çektirebildim umudumu kestiğim için.ve o ay oldu.çok ama çok korkuyorsanız anestezi ile yaptırın ama yaptırın.çünkü hem bu olmadan tedavi vermeyi artık yanlış buluyolar iyi hekimler, hem de bundan sonra gebelik şansı ilk aylarda çok artıyo..:))
ben de anestezi ile yaptıracagım onumuzdekı adetın 7. gunu. pekı bır sey soracagım o ay calısma yapabılır mıyız? yanı adetın 7. gunu fılmden sonra normak 12. 14. 16. gunlerı dıye.....
3aşılamadan sonra şimdi tüp bebek tedavisine başladık. rahim filmi ya da hss mi ne öyle bişey istediler.. bu rahim filmi çok ağrılı mı oluyo? tedavim özel hastanede oluyo ordan kendi yapacakları bir görüntüleme yöntemini önerdiler. (rahim filmini dışarıda çektirecektim) emin olamıyorum. içime şüphe düşmüyor değil, acaba hastanede daha yüksek ücretli olan yöntemi uygulayalım diye mi rahim filmi çok ağrılı oluyo dediler? biri bişeyler yazsın lütfen. bu konuları ailem dahil kimseyle paylaşmadım:uhm
ben de anestezi ile yaptıracagım onumuzdekı adetın 7. gunu. pekı bır sey soracagım o ay calısma yapabılır mıyız? yanı adetın 7. gunu fılmden sonra normak 12. 14. 16. gunlerı dıye.....
Kızlar merhaba,
İlkkez HSG çektirecekler için deneyimimi anlatıcam.
Lütfen benden etkilenmeyin çünkü bünyeye göre değişiyormuş gerçekten..
ben Salı günü rahim filmi yani HSG çektirdim..Özel hastane de anestesiz işlem 200 tl fiyat.. anesteli işlem 250 TL.
eşim ve annemle gittim..Çok korkuyordum..
Korkulacak kadar da var aslında.. 2 gün oldu hala ara ara sancılarım var.
Kanamam damla damla şeklinde 1 gün boyunca sürdü.
Önce işlemden 15 dk önce ağrı kesici iğne yapıldı kalçadan..DİKLOMED..
Daha sonra hemşireler beni hazırladıktan sonra doktorum geldi.Acımayacak demicem acıyacak ama kısa sürecek derin nefes al dedi.
Ellerimi başımın altına koydurdular.Yüzük kolye ne varsa çıkarıyorsunuz.
Film çok şükür temiz çıktı kanallarda tüplerde açık,ama sanırım ağrı eşiğim düşük..
O kadar çok bağırdım ki can acısıyla kapıda bekleyen annem ve eşim çok korkmuşlar.Doktor çıkar çıkmaz odaya daldılar.
Bildiğiniz röntgen masasına yatırıp dizlerimi büktüm ve işlem öyle yapıldı.Rahmimi tutup çektiği an ölüyorum sandım ama kısa süren bir işlem.
Doktorum film kötü çıkmasın nolur nolmaz diye 2 kez çektirdi. 5 dk. bile sürmedi.Dayanırım diyorsanız Kısa bir işlem için anestezi almaya gerek yok.. ama o an neler hissettiğimin tarifi imkansız.
Birdaha çektireceğimi de hiç sanmıyorum.. Eğer mecbur kalırsam anestesiz asla yaptırmam..
Umarım sizlerin daha kolay geçer..
Bende geçen hafta radyomarda çektirdim sıfır acı herkese tavsiye ederim.
Aynı yer sanıyorum ıkımızın dedıgı gercekten acısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?