rahim filmi çektirenler var mı?

Arkadaslar merhaba.Ben de bu filmi mecburen ve istemeyerek cektirmek zorundayim.Atasehir memorial'da cektiren oldu mu tavsiye edermisinz?Gercekten cok korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun.

Arkadaslar merhaba.Ben de bu filmi mecburen ve istemeyerek cektirmek zorundayim.Atasehir memorial'da cektiren oldu mu tavsiye edermisinz?Gercekten cok korkuyorum.Allah yardimcimiz olsun.

ben geçen ayın 22 isnde fındıkzde radyotomda çektirdim 0 acı 5 dak sürdü tavsiye ederim işlem bittikten sonra günlük hayatına devam ediosun hiç sorun olmuyo ve bu ayda hamişim

Gerçektenmi ? Çok sevindim bu habere arkadasim Allah tamamini erdirsin. Insallah benmde sorunsuz sikintisiz gecer film maceram.

mesaj sayım 100 olmadığı için özel msj atamıyorum. o yuzden burdan yazayım dedim sana da geçmiş olsun. bende civan perçemi çayı içiyorum onunda ii geldiğini duydum. umarım yine aynı sorunu yaşamayız hiçbirimiz allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.

valla öyleyse o paraya değer...ben ankara zekai tahir'de çektirdim...berbat birşeydi...kaç aydır aklıma geldikçe kötü oluyorum

valla kızlar kasım ayında anestezisiz bu filmi çektirdim ağlaya ağlaya öldüm. doktor vajinan dar dedi. üç kere ilaç bastı. üçüncüde sol tüpünden geçti dedi. bu ay ankarada bi hastaneye gittim filmi götürdüm doktorum berbat bir film dedi. yarın bi kere daha çekilcek ve bu sefer anestezili yaptırcam yoksa psikolojiyi bozuyo bi müddet

15 aralıkta anestezi ile çektirdim.anestezi ile gerçekten çok rahattı. sonradan ne ağrım ne sızım ne kanamam olmadı.tüplerin de açık dediler.çektirdiğim ay hamile kaldım..hem de ben de pkos var ve filmi tedaviye başlayabilmek için çektirmiştim.doktorum film sonucunu görünce adet gör gel tedavi başlayalım dedi ama ben hiç adet görmedim..:))))ne olur korkmayın. ya da şöyle diyim.korku yüzünden hep ertelemeye meyilli oluyo insan.ben bana söylendikten 4 ay sonra çektirebildim umudumu kestiğim için.ve o ay oldu.çok ama çok korkuyorsanız anestezi ile yaptırın ama yaptırın.çünkü hem bu olmadan tedavi vermeyi artık yanlış buluyolar iyi hekimler, hem de bundan sonra gebelik şansı ilk aylarda çok artıyo..:))

ben de anestezi ile yaptıracagım onumuzdekı adetın 7. gunu. pekı bır sey soracagım o ay calısma yapabılır mıyız? yanı adetın 7. gunu fılmden sonra normak 12. 14. 16. gunlerı dıye.....

ben de anestezi ile yaptıracagım onumuzdekı adetın 7. gunu. pekı bır sey soracagım o ay calısma yapabılır mıyız? yanı adetın 7. gunu fılmden sonra normak 12. 14. 16. gunlerı dıye.....

Eğer sen bebek çalışmasından söz ediyorsan, rahim filmi çekilen ay bebek tutma olasızlığı %5 artıyor. Yani çalışmanın tam zamanı

bende 1 ay önce çektirdim, hatta anestezili çektirecektim okuduğum yorumlardan dolayı ama son anda çektiren birkaç arkadaşımla görüşünce vazgeçtim, iyiki de vazgeçmişim anestezili çektirmekten, boş yere anestezi alacaktım, dayanılmayacak bir ağrısı yok, benim tüplerim açık olduğu için belkide hiç acı-ağrı hissetmedim, ben girdiğimde zangırzangır titriyordum, çıkarken gayet gülerek çıktım, hiç endişelenme

Canım ne zaman yaptırıyosun ve nerde kesınlıkle ağrın olmuyor bende yaptırdım bazı yaptıracan arkaadaslar tam teknolojısı gelısmeyen bıyerde yaptırmıslar sanırım.bazen muayene olurken hafıf bastırmalardan sancılar hıssedıyorsunya ayağa kalkınca unytuyosun tamamen oyle bısey.endıselenme bence nerde yaptıracagını soyle eğer ıstanbulsa sana bıryer tavsıye edebılurım.ucret 300 YTL bız oyle odedık yanı.

Kızlar merhaba,
İlkkez HSG çektirecekler için deneyimimi anlatıcam.
Lütfen benden etkilenmeyin çünkü bünyeye göre değişiyormuş gerçekten..
ben Salı günü rahim filmi yani HSG çektirdim..Özel hastane de anestesiz işlem 200 tl fiyat.. anesteli işlem 250 TL.
eşim ve annemle gittim..Çok korkuyordum..
Korkulacak kadar da var aslında.. 2 gün oldu hala ara ara sancılarım var.
Kanamam damla damla şeklinde 1 gün boyunca sürdü.
Önce işlemden 15 dk önce ağrı kesici iğne yapıldı kalçadan..DİKLOMED..
Daha sonra hemşireler beni hazırladıktan sonra doktorum geldi.Acımayacak demicem acıyacak ama kısa sürecek derin nefes al dedi.
Ellerimi başımın altına koydurdular.Yüzük kolye ne varsa çıkarıyorsunuz.
Film çok şükür temiz çıktı kanallarda tüplerde açık,ama sanırım ağrı eşiğim düşük..
O kadar çok bağırdım ki can acısıyla kapıda bekleyen annem ve eşim çok korkmuşlar.Doktor çıkar çıkmaz odaya daldılar.
Bildiğiniz röntgen masasına yatırıp dizlerimi büktüm ve işlem öyle yapıldı.Rahmimi tutup çektiği an ölüyorum sandım ama kısa süren bir işlem.
Doktorum film kötü çıkmasın nolur nolmaz diye 2 kez çektirdi. 5 dk. bile sürmedi.Dayanırım diyorsanız Kısa bir işlem için anestezi almaya gerek yok.. ama o an neler hissettiğimin tarifi imkansız.
Birdaha çektireceğimi de hiç sanmıyorum.. Eğer mecbur kalırsam anestesiz asla yaptırmam..
Umarım sizlerin daha kolay geçer..

Son düzenleme:

afedersin son günlerde yoğundum bugün gördüm mesajını..evet o ay çaılşma yapılabiliyo.bana filmi çeken bayan da bu aylar şansınzı yüksek, bu aydan itibaren çalışmaya başlayın demişti. nitekim filmin çekildiği ay hamile kaldım. yani bir daha adet görmedim. yalnız ilgisi var mı bilmiyorum ama biz yumurtlama ihtimalinin en çok oluduğu bikaç gün boyunca günaşırı değil her gün denedik bu ay. hepinize bol şans. Bu film işi ama gerçekten büyük bir basamak. Ben filmden öyle çok korkuyodum ki o benim için kırılma noktasıydı. O ay çok rahattım çünkü bana göre artık dibe vurmuştum, o filmi çektirmeye bile razı olmuştum ve bundan sonra bu iş için çekmem gereken herşeye hazırım gibi hissediyordum. 'Bunu da yaptım ya, artık tamam.. Ne olursa olacak' diyordum..:)

slm cnm gecmıs olsun oncelıkle hangı hastanede cektırdın ogrenebılırmıyım doktorda benden yenıden rahım fılmı cekmemı ıstedı o yuzden sordum cvp larsan sevınırım

Bende yaptırdım ama boyle ne acı duydum nede bısey cok hafıf ıcerde bı yanma oluyo oda normal ıcerıyı bıseylerle ıncelıyorlar ama onun dısında oyle ıgne subu kesınlıkle yapılmadı.ben Istanbul-Fındıkzadede radyotom radyomar dıye bıryerde yaptırdım hastanenın yonlendırmesıyle gıttım.kadın bana gırmeden hıc acı duymucaksın sıtemızı fılan kontrol ettınızmı dedı.kanallara bakıldıktan ben ayağa kalktıktan sonra hersey yolundaydı bılmıyorum anlatılan gıbı bı acı duymadım.Dedıgım yerı tavsıye ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…