Ben de aralık ayında rahim filmi çektirdim. Özel Çapa hastanesinde. İlacı verirken azacık adet sancısı gibi bir ağrın ola bilir dediler, o bile olmadı. İnanamadım. Ağrıdan korkan biri değilim, ancak eskiden bir kere çektirmişdim, hem çok ağrımışdı, hem de baya kanama olmuşdu. Bu sefer kanama bile olmadı. Tafsiye ederim. Fiyatı da 275 tl.
Benim tüpler açıkmış (eski filimde biri kapalıydı), ancak rahimde yapışıklık varmış.
Merhaba Destina çektirdinmi filmini sonuçlar nasıl cıktı ? Ağrı oldumu ve ne kadara yaptırdın paylaşırsan sevinirim.
Rahim filmi cektireceksen kesinlikle burada yazilan olunsuz seylere kulas asip kendini strese sokma derim. Ben 20 aralikta cektirdim. Findikzade Radyomar'da. Cok arastirip burada korkuyla cok aci veren birseymis gibi anlatanlari dinleyerek 2-3 gunumu zehir ettim. Ama burada insanlar reklam yapiyorlar diye ilk basta Radyomar'a supheli baksam da, oven kisiler hakliymis. Hem hastaya yaklasimlari, hem kullandiklari aletlerin son teknoloji olmasi sifir aci ile karsilasmani sagliyor. Monitorden izlerken ne olup bittigini bile anlamadim. Hicbirsey hissetmiyorsun inan. Fiyati 380tl. Ama deger. En yakin arkadasim yaptirdigin da bagirtisindan koridorlar yankilanmis, ustelik oldukca nezih bir yer olmasina ve pahali olmasina ragmen.
Çok teşekkür ederim. Herkes birseyler yazıyor ama senin gibi yardımcı olan arkadaşlar çıkınca insanın morali düzeliyor. Sevgiler
Rahim filmi cektireceksen kesinlikle burada yazilan olunsuz seylere kulas asip kendini strese sokma derim. Ben 20 aralikta cektirdim. Findikzade Radyomar'da. Cok arastirip burada korkuyla cok aci veren birseymis gibi anlatanlari dinleyerek 2-3 gunumu zehir ettim. Ama burada insanlar reklam yapiyorlar diye ilk basta Radyomar'a supheli baksam da, oven kisiler hakliymis. Hem hastaya yaklasimlari, hem kullandiklari aletlerin son teknoloji olmasi sifir aci ile karsilasmani sagliyor. Monitorden izlerken ne olup bittigini bile anlamadim. Hicbirsey hissetmiyorsun inan. Fiyati 380tl. Ama deger. En yakin arkadasim yaptirdigin da bagirtisindan koridorlar yankilanmis, ustelik oldukca nezih bir yer olmasina ve pahali olmasina ragmen.
Abartanlar var ya kulak asmayın . Ben de çektirdim sadece ilaç verilirken adet sancısı gibi değişik bir sancı oluyor . Ama öyle öldüm bittim degil . Herşeyi büyütmeye gerek yok . Ilk bende bu okuduklarımla gittiğimde daha başlamadan korkuyordum . Dinlemeyin kimseyi .
Adet sancısı işte her ay bu ağrıyı çekiyoruz . Tüpleri tıkalı olanlar da biraz zorlama oluyormuş . Benim gibi tüpleri olmayanlar film çekilirken uyarsın doktoru tüplere fazla baskıya gerek yok tüp yok çünkü :) doktorum uyar demişti . Rabbim evlat nasip etsin ben her ağrıya razıyım . Şuan hiç bir ağrıya ağrı kesici bile kullanmıyorum . Yan etki yapar diye .
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
işlem tam olarak nasıl oluyor canım detaylı anlatır mısınMerhaba arkadaşlar, dün Fındıkzade'deki Radyotom&Radyomar'a rahim filmi (dijital hsg) çektirdim. Gitmeden önce internette farklı farklı yerlerde rahim filmi çektirenlerin mesajlarını okumuş ve o kadar çok korkmuştum ki anlatamam. Kapıdan içeri girdiğimde çok ama çok gergindim, güleryüzlü çalışanların ve Rad. Dr. Cevat Bayrak'ın nazik karşılaması sayesinde üzerimdeki gerginlikten eser kalmadı. Cevat Bey gerçekten müthiş bir hekim, yapılacak işlemi öyle güzel, tane tane ve güleryüzle anlatıyor ki rahatlamamanız imkansız. Şunu itiraf etmeliyim, endişelerim ve korkum nedeniyle döktüğüm gözyaşımlarından çok ama çok utandım. Hiç mi hiç acımadı ve sonrasında hiç ağrım sancım olmadı. İşlemin normal süresi 5 dk. ama ben kendi kendime süreyi uzattım. Nasıl derseniz, rahatlamam için Cevat Bey'i biraz fazla konuşturdum da ondan...Sizlere tavsiyem sağda solda yazılan tüm olumsuz ve korkutucu mesajları boşverin, sakın ciddiye almayın ve rahim filmi için mutlaka Radyotom&Radyomar'ı tercih edin. Bu arada diğer çalışanların da hakkını vermeliyim, onlar da çok ilgili ve güleryüzlüydü. Tüm ekibe nazımı çektikleri için, gösterdikleri sabır ve anlayış için çok ama çok teşekkür ederim.
Ben bugun doktorumun tavsiyesi ile rodyotom a gidip yeni bir teknik ile yapilan rahim filmi cektirdim. Anormal korkum vardi ve kesinlikle genel aneztezi altinda yaptirmak istiyordum. Lakin doktorum siddetle bu yeni teknikle korkacak bir sey olmadigini soyleyince bir gazla gittim. Dr.Cevat Bey ve c kollu rontgen makinasi sayesinde rahime cengel takilmadan, son derece yumusak, kucucuk ve incecik lastik bir aletle islem yapildi. O kadar kendimi bu islemin korkunc bir sey olduguna inandirmistim ki islem bittiginde iyi ki hastanede genel aneztezi altinda ve 3 kati para verip yaptirmamisim dedim.
C kollu rontgen anladigim kadariyla bircok yerde yok ve az bilindigi icin insanlar bu islemin hala (bugune kadar ben de ) eziyet bir sey oldugunu dusunuyor. Eger yaptirmasi gereken arkadaslar varsa benim gibi agri esigi cok dusuk biri olarak tavsiye ediyorum hic rahmi cekistirerek yapilan agrili metodla ve aneztesi ile dunya masraf ederek bu ise kalkismasin. Islem bittiginde ne agri ne akinti ne kanama hicbir sey olmadan ayrica aninda neticeyi alarak (tuplerim de acik cikti cok sukur) cikinca cok rahatladim. Umarim bu yeni gelistirilen rontgen teknigi bircok kadin tarafindan duyulur ve korkulu ruya biter
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?