• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler var mı?

Birşey değil canım. Önlemini önceden al bence. Ben bu konuda geç kaldıgımı düşünüyorum çünkü. Ama herşey allahtan. Kısmette yoksa zaten olmuyor, herşeyin bir zamanı ve yeri var. Senden de allah razı olsun. Mutluluklar dilerim.Herşey gönlünce olsun.

ben çektirdim
o kadar acı veren bişey değil
sadece şiddetli adet sancısı gibi bişey işte

Kişiden kişiye değişiyor, bazıları hiç acı çekmediğini söylüyor, ben mesela çok kötü oldum. Bu insanın yapısına bağlı bence.

tabi öyledir bnmde ramazan ayındna sonra
rahim filmim var bakalım
neler olacak
bnde anestesizis düşünüoyrum ya
zaman ne gösterecek

bizler bebek istiyorsak bunlara sanırım katlanmak durumundayız kızlar aman bebeklerimiz gelsind evarsın biraz acı çekelim gç olsun güç olmöasın herşeyde vardır bir hayır demi ama

Evet bu kadar sabretmişiz biraz daha dayanırız. Sonu güzel olacaksa çekilen acı kutsaldır demişler. Hakkımızda ne hayırlı ise allahım onu versin.

Sevgili şekerlik;

Sana da kolay gelsin. inşallah herşey yolunda gider ve tez zamanda sende bebişini kucağına alırsın.

Rahim filmi (hsg) çok korkulacak bişiy değil bence. ben de geçen yıl çektirdim. anestezi hiç düşünmedim. ilacı rahimden içeri verirken doğal olarak rahim kasılıyor tabi, onun da acısı adet sancısı gibi...
Yüce Allah'ım hepinizin yardımcısı olsun, bebiş isteyen herkese versin...

Ben her zaman diyorum a şahısınkiyle b şahısınki aynı olmaz. Biri hiç acı çekmez. Biri acıdan ölecek gibi olur. Bunu hiçkimse baz almasın bence. Her insanın tabiatı farklı. Ama mesela benim acım öyle adet sancısına falan benzemedi. Ben resmen yattıgım yere sıkıca tutunmuş ve bagırmıştım. Sonuçta içinize farklı bir madde (mürekkep gibi) akıtıyorlar. Bu kolay birşey değil. Dogumda böyle bazıları dogumu nerdeyse ayakta yapar hiö birşey hissetmez biriside zorlukla acıdan öle öle yapar. Bence gerçekten bunu baz almayın.

ben 2kere rahim flimi çektirdim acı çekmedim bebek istiyorsan buna değer

ağrınız olmadıysa çok şanslısınız arkadaşlar. Ben 2 gün yürüyemedim ve sürekli kanamam oldu. Adet sancısı bunun yanında vız gelir tırs gider. coğcuğumun olması eğerki buna bağlıysa tabiki birdaha yaptırılır ama anestesisiz asla.

salı günü için randevu aldık üroloji bölümünden eşim için o zaman bira daha netlik kazanır heralde demi her şey? belirsizlik ne kadar kötü bişey beklemek daah da kötü!umarım en kısa zamanda herkes bebişine kavuşur

arkadaşlar merhaba bende bu ay rahim filmi çektircem.ağrı kesici ile fazla acı hissedilmiyormuş.ağrı kesici ile çektiren varmı?anestezide almak istemiyorum.

Sevgili Hituci;

Ben rahim filmini 2 kere çektirdim. ilkinde anesteziyle oldu ve hiç birşey hissetmedim yarım saat 1 saat dinlenip çıktım evime geldim. ama ikincide zor olmayacak dediler kandırdılar ve hiç bir şey yapmadan çektiler. Ama inan yattıgım yeri parmaklarımla nasıl tuttum bilemiyorum. Agrı kesici ile denemedim. Herkesin bünyesi aynı değil, bazıları hiç hissetmedim diyor bazıları ise öldüm sanki diyor. Karar senin.

Back
X