Rahim Filmi Çektirenler

salı günü rahim filmi çektirecem ve çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz

sakin korkma ben cektirmistim cevremdekiler ya da internetten hep aman cok zor filan diyorlardi, oyle bi stresle gitmistim ki sonradan cok pisman oldum yani benim iki tup acikti sonra o ay hasta olmadan hamile kalmistim sonra dusuk yaptim bi kac ay once ama rahim filmiyle bi alakasi yoktu dusugun doktorum dedi:)

sana nasil oldugunu anlatayim istersen vajinana bi alet takiyorlar walla adini hatirlamiyorum simdi baski hissediyorsun sadece ,sonra kanulle rahmin icine ilaci siktiklarinda anda film cekip tuplerin acik olup olmadigini goruyorlar.

sadece ilaci siktiklari anda adet sancisi gibi bi kac saniyelik bir kramp giriyor o kadar hic korkma sadece rahat ol :)))

arkadaşımın dediklerine katılmakla beraber derin nefes alırsan ve içinden kendi kendine bişeyler düşünüdrsen daha rahat geçer .. O aletin adı spekulum.. Onu takmak zor değil aslında .. İlaç sıkıldığında ince bir ağrı oluyor ..
UMARIM GÜZEL GEÇER :)

uumlran ben aylardır erteledim bu hsg olayını.ve artık zamanın geldiğini hissettim ne olacaksa olsun dedim ve eşimle birlikte tuttum hsg nin yolunu:)ben evlendikten sonra anadolu yakasında oturuyorum ve burda hsg çok kısıtılı kimi hastane çekiyor kimisinin aletleri bozuk ve eski usül.o çekenlerde çok pahalı hemde gene eski usul.yok bu böyle olmayacak dedim ve avrupa yakasında iki saatlik uzaklıktaki fındıkzade radyotom görüntüleme merkezini seçtim.iyikide seçmişim.gittiğimde de çok korkuyordum ama ağrısız acısız olduğunu bildiğim için biraz iyiydim neyse girdik konuştuk uzmanlar ile.önlüktü hazırlıktı derken yattım masaya.ve gerisi..işlem sona ermek üzere ben ha şimdi canım yanacak derken bitti bile işte bukadar sadece sağ tüpümde adet sancısının en en en hafifini hissettim ilaçtan ve basınçtan dolayı sakın sakın korkma yoksa ben yaptıramazdım hiç bir alet rahimini acıtmıyor sadece rahime dokunulduğunda geriliyosun hepsi bu..

3 gun once cektırdım bnde korkudan zor gırdım ıcerıııııı dusun
benım hem catım dar hem 6 aydır vajınısmus hastasıydım 1 yıl oldu ıyıleselıama hala hem jelsiz bıle ılıskıye gıremeyn bırıyım hm jınekolojık muayene bıle adam akıllı olamayan bırydım dusun yanı bu kadar sorun bırı oldugum halde cok basıt bır sekılde cekıldım cok sukur sakın korkma herkes cok abartıor emın ol ne kanama ne bişi 15 dk yazıo benımkısı tam 5 dk surdu

ben geçen perşembe çektirdim canım.anestezili yaptı doktorum,hiç bir acı duymadım.
eğer imkanın varsa kesinlikle anestezili çektir.doktorunda iyi bir doktorsa hiç korkma.birde internette yazan saçma sapan korkutucu şeylere inanma.ben inanıp çok korkmuştum,korkulacak hiçbir şey yok.

hayır kesinlikle anestezisiz çekilmeli bu kadar abartılıcak birşey yok lütfen kafa karıştırıp insanları korkutmayalım.ağrısız acısız çeken görüntüleme merkezlerinde hiç bir acının a sını duymuyorsunuz ben ve benim gibi bir sürü insan hiç birşey hissetmeden çıktı.kesinlikle anesteziye gerek yok.abartmak huy oldu.

Bende geçtiğimiz perşembe günü çektirdim ve çok şükür güzel geçti,sadece ilac verilirken adet sancısı gibi bi sancı oluyor,inş tüplerin açık çıkar cnm korkmana hiç gerek yok...

uumrlan canım bak ben bu ay çektirdim ve çok ümitsizdim yine inanamıyorum büyük ihtimal olurum bugun yarın diyorum bugün adet günüm eğer olmassam çekildiği ay olmuş olacak allahın hayırlısı ama tutması kadar devam etmeside çok önemli.beklemedeyim inşallah allahtan tek dileğim mutlu haberlerimi paylaşırım sizlerle buda tutarsa dördüncü olacak inşallah devam eder

kızlar abartılacak hıc bır sey yok bnde burada yazılanlardan dolayı korkudan zor gırdım ama gereceketn asla korkulmaması gereken bırseymıs ılacın sancısıda sanıyelık bır sey ordan cıktım 2 3 sattlık yolu cektım ...

bence kişiden kişiye değişiyorrr
şahsen benim çok zor oldu 5 dk arayla 2 defa çekildimm
ilkinde gülerek kıyafetlerimi giyiniyordum bumuymuş ya diyordumm ve benden önce girenler gayet güsel çıktılarr benim 2. tam bi işkenceydii resmen öldüm dirildimm 3 dr vardı sakinleştirmeye çalıştılar ama işte hastaneyi yıktım resmenn ama çok şükürr rahim filminden sonra geldi meleğimm
nisan 5 te rahim filmi çektirdim temmuz 2 de hamile olduğumu öğrendim bu arada sen de ankaradasın sanırım nerde çektireceksin ben etlik zübeydede çektirdim

canım sonunu düşün bak çok şükür benim 2 sene olmadı bebeğimiz şimdi çok şükürrr inşalahh hiç bi sorun yokturr

bu rahim filmi kaç ay sonra çekiliyor yanı 3 ay denedık hamılelık olmadı kan testlerı normal yumurtlama normal çatlama normal ama hamıle kalamadım hemen gıdıp çektırılmelı mi yoksa 1 yıl beklemek mi lazım?

Walla canım nekadar beklenildiğini bilmiyorum biz en sona bırakmışız kısmett tabi
dra danışıp belki yaptırabilirsinn

canım senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende bu ay çektirdim ama yok bu ay olmadı bi türlü olmuyo senin filmden iki ay sonra olmuş süper bişeymaşallah:)

bence vakit kaybetme zaten olacaksa altı ay içinde oluyo olmassa bekliyosun bol bol eğer beklemek istersen sen bilrsin ama üç ay daha bekle olmadı çektir ben iki sene sonra çektirdim düşüklerimden sonra

canım bende çektirdim filmi burdaki bi arkadaşım benden önce çektirmişti beni çok korkutmuştu işte çok kötü oldum çok ağrım oldu gibi şeyler korkuyla gittim hastaneye tabi korkudan nasıl titriyorum anlatamam doktora soruyorum çok acıyacakmı diye adet sancısı gibi bi ağrı hissedeceksin okadar dedi neyse dediği gibide oldu ilacı sıktığı anda adet sancısı gibi bi sancı oldu ve çok kısa sürdü iki ay sonrada hamile kalmıştım ama malesef düşük olmuştu şimdi aradan bir buçuk sene geçti hala hamile kalamadım şimdi bana histereskopi yapılacak umarım sorunsuzca halledersin ve başka bişeye gerek kalmadan güzel haberi alırsın canım sakın korkma

canım senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende bu ay çektirdim ama yok bu ay olmadı bi türlü olmuyo senin filmden iki ay sonra olmuş süper bişeymaşallah:)

aminn canım inşalahhh
inşalahh önümüzdeki ay alırsın güzel haberi canımm dualarım sizinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…