salı günü rahim filmi çektirecem ve çok korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz
kızlar abartılacak hıc bır sey yok bnde burada yazılanlardan dolayı korkudan zor gırdım ama gereceketn asla korkulmaması gereken bırseymıs ılacın sancısıda sanıyelık bır sey ordan cıktım 2 3 sattlık yolu cektım ...
bu rahim filmi kaç ay sonra çekiliyor yanı 3 ay denedık hamılelık olmadı kan testlerı normal yumurtlama normal çatlama normal ama hamıle kalamadım hemen gıdıp çektırılmelı mi yoksa 1 yıl beklemek mi lazım?
bence kişiden kişiye değişiyorrr
şahsen benim çok zor oldu 5 dk arayla 2 defa çekildimm
ilkinde gülerek kıyafetlerimi giyiniyordum bumuymuş ya diyordumm ve benden önce girenler gayet güsel çıktılarr benim 2. tam bi işkenceydii resmen öldüm dirildimm 3 dr vardı sakinleştirmeye çalıştılar ama işte hastaneyi yıktım resmenn ama çok şükürr rahim filminden sonra geldi meleğimm
nisan 5 te rahim filmi çektirdim temmuz 2 de hamile olduğumu öğrendim bu arada sen de ankaradasın sanırım nerde çektireceksin ben etlik zübeydede çektirdim
bu rahim filmi kaç ay sonra çekiliyor yanı 3 ay denedık hamılelık olmadı kan testlerı normal yumurtlama normal çatlama normal ama hamıle kalamadım hemen gıdıp çektırılmelı mi yoksa 1 yıl beklemek mi lazım?
canım senin adına çok sevindim allah analı babalı büyütsün bende bu ay çektirdim ama yok bu ay olmadı bi türlü olmuyo senin filmden iki ay sonra olmuş süper bişeymaşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?