Rahim Filmi Çektirenler

Allah razı olsun teşekkür ederim arkadaşım senin yok ise seninde olsun inşallah:CüvCüv:

ay canım ya kusura bakma ne olur kafam dalgın bi an unuttum senin bebişin vardı dimi zaten ama yinede ikinci bebişine say bu duamı:)çok pardonbilmiyorumkismile

ay canım ya kusura bakma ne olur kafam dalgın bi an unuttum senin bebişin vardı dimi zaten ama yinede ikinci bebişine say bu duamı:)çok pardonbilmiyorumkismile

:))
canım benim ya Allah razı olsunn ne kusuru canım önemli değil Allah razı olsun duanda bende yer aldım ya çok saol

bende çektirdim ama giderken beni öyle doldurdularki korkudan ağlıyodum okadar yani hastaneye gittiğimde hemşire kız bana çok tenkitte bulun du hiç acımıcak dedi boşuna ağlıyosun dedi ve doğru çıktı hiç acımadı bana anestezi istermisin diye sordular ama hiç gerek yok ben anestezi olmadan çektirdim hissetmedim bile sakın korkmayın

arkadaşlar benden hsg çektirmekten korkan biri olarak yazmak istedim benim 1 oğlum var 8 yaşında tedavisiz oldu şimdi 2 yıldır düşünüyoruz olmadı klomen iğne tedavisi görüyorum 3 defa iğne oldum sonuç negatif şimdi hsg çektirmem gerekiyo cuma ya gidicem neolur dua edin kolay geçsin ve sonuç güzel çıksın rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...:44:

en sonunda hsg yi çektirdim ve kurtuldum arkadaşlar korkulacak bişey yokmuş yeterki dr iyi seçin sonuç tüpler açık .....

izmirde çekilen varmı?????????? nerde ne kadar çekildi ve ssk geçen hastane varmı bu film için izmirde yardımcı olurmusunuzz teşekkürler

merhabalar ben 7 düşük yapmıştım beni artık tanıyorsunuz.hsg mi çektim ve korkulacak gibi değilmiş tüplerimde son derece açık ama hsg bana çok korkunç geliyodu fakat o kadar değilmiş.kimse korkmasın ve iyi bir dr çok önemli benim dr bana birgün öncesinde ilaçla kas gevşetici va ağrı kesici kullandırdı ve 3 dk sürdü.ilaç verildiği an biraz ağrı yapıyo ve o kadar bittiyo korkmayınnnnnn.....

hangi hastanede çektirdiniz öğrenebilirmiyim ben haydapaşa numune hastanesine gidiyorum ve bendende istediler ücretinide yazarmısınız özeldeyse

hangi hastanede çektirdiniz öğrenebilirmiyim ben haydapaşa numune hastanesine gidiyorum ve bendende istediler ücretinide yazarmısınız özeldeyse

merhaba ben yarın için randevu aldım develt hastanesinden hsg'yi çektireceğim yerdeki doktorun yazması gerekiyormuş....ssk anlaşmalı özel hastanede tedaviye başlayacam hsg 'ye 400 tl istediler.ben de bu yüzden devlet hastanesine gidiyorum.hsg çekimine de acaba randevu almak gerkiyor mu ?yarın öğreneceğim artık çünkü yarın regl bitiyor artık çektirmem gerekiyor galiba.

devlet hastanesinde rahim filmi için eczaneden ilaç aldırdılar ssk ile 3tl;birde HSG kateteri (eğer almazsak hastenedeki dezenfekte edilip kullanılıyormuş enfksiyon kappa riski var ve ağrılı oluyor dediler) istendi medikalden 50 tl'ye aldım.salı günü rahim filmi çekilecek umarım iyi geçer...

kızlar benimde 1 oğlum var bende 2 yıldır hem tedavi grdüm hem bitkisel kürler yaptım olmadı ama size tavsiyem rahim flimini muhakkak çektirmelisiniz benim rahim fliminde 3 ay sonra kendiliginden hamile kaldım oda bende yumurta gelişmiyo gelişse ilaçsız çatlamıyordu ona ragmen beklenmedik bir anda 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim ...........rahim flimi çok zor degil kesinlikle zaman kaybetmeyin derim

canım bende rahım fılmı cektırdım evet bıraz acı oluyo ama ole buyutulecek gıbı degıl bır kac dakıkada bıtıyor sakın korkma

Rahim filmi çektirecek arkadaşlar gtmeden önce mutlaka ağrı kesici alın.Herkesn ağrı eşiği farklı..Ben baygınlık geçirecek kadar ağrı çektim,ilaç alınca kesildi.Keske önce alsaydım diye kafamı vurdum..

Bir de pahalı demeden son teknoloji olna yerde çektirin eski metot çok can yakıyor..

arkadaşlar selamlar öncelikle ben daha dün çektirdim fındıkzade radyomarda inanınki gözünüz kapalı gidebilirsiniz Doktor Cevat Bayrak beyefendiye çok teşekkür ederim okadar ilgili kibar bir beyki sizi okadar rahatlatıyorki anlatamam zaten 2/3 dakika sürüyor son teknoloji tenekulumla rahimi çekmek yok kan yok acı yok üstelikte fiyatı 330 tl ben daha 1gün önce yaptırmış biri olarak şiddetle tavsiye ederim sakın narkoz alıp bayıltılarak yaptırmayın üstelikte ben anadolu yakasında oturuyorum servisleri var sizi en yakın yerden alıyolar radyomara götürüyolar işiniz bitince tekrar sizi geri bırakıyolar servis şoföründen tutunda doktorlarına kadar harika bir ekip çok uzun oldu biliyorum fakat memnuniyetimi yazmak istedim.

slm bayanlar ben bugün rahim filmi çektirdim çok şükür tüplerim açıkmış ..çok korkttum formda okumuştum çoğu çok acıyo diyorlardı bakırköy devlet hastanesindde çektirdim benden önce bi bayan girdi kadın yere düşecek gbiydi onu görünce korkudan elim ayağım titremeye başladı içeri girdim kalbim duracak gibiydi bi cihazla baktı kadın doğumdaki dktorların muayene ettikleri cihazla o acımadı korkmadımda ama ondan sonraki işlem yani ilaç verdiklerinde adet sancısına benzer bişey gibi ama onda biraz daha acıtan bi sızı ile sıvı verdiler bir ara bağırdım ama acı 2 dk kadar sürdü ..film çekildikten sonra hiç bişey olmamış gibi çıktım ...ilaç içtim iki tane çıktıktan sonra eve gelene kadar araba sarstığı için ağrım oldu ama şimdi çok iyiyim ... çektirecek olanlar allah yardmcnız olsun .....

hsg çektirdikten ne kadar süre sonra ilişkiye girmek gerekiyor herhangi bi süresi var mı ? bilgsi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…