- 3 Ekim 2015
- 30
- 14
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim yardımcın olsunBende 6 aydir ugraşıyorum ama olmuyor bendede fsh 10.36 erken menepoz var Allaha dua etmekten baska yaptigim bir sey yok
yalovadaysan, istanbula yakınsın demektirArkadaşlar bende Dr a gittim tahlil yaptı progesteron dusuk çıktı ilaç vermedi rahim filmi istedi özel hastaneler cekiyormus çok para istiyorlar yalova civarı bu filmi çeken hastane bileniniz varsa bana yardımcı olsun lütfen ..
Merhaba 1 yıldır evliyim henüz çocuk düşünmediğimiz için evliliğimizin 6. ayına kadar korunuyorduk sonra adet gecikmem oldu gebelik olmadığını bildiğim için doktora gittim ve pko teşhisi kondu sonra korunmadık ama hamilelik olmadı geçen ay bunun için tedavi olmak istedim doktor adetin 21. günü ve 3. günü kan tahlili yaptırdı gelelim rahim filmine adet bitiminden 4. günü çektirdim.Özel hastane 550 tl istediği için tepecik kadın doğumda çekinmek için infertilite bölümünden randevu aldım idrar testi yapıldıktan sonra röntgene indim ve beklemeye başladım.Sıramın gelmesini beklerken zaten içimde korku vardı bir de her içeri gelenin acıdan resmen çığlık seslerini duyunca korkum daha da arttı.Ve sıra bana gelmişti ve içeri girdim ve felaket acı hissettim ve benden de bi çığlık çıktı eşim dışarıda bekliyordu sesimi duyunca içeri girmeye çalışmış hatta =) çok şükür bu acıya değecek sonuç çıktı tüplerde sorun yokmuş neyse çok uzattım bence maddi durumunuz varsa kesinlikle özel bir hastaneye gidip anestezili yaptırın rahim filminizi yoksa feci acı oluyor.
Benim bi kızım var ikinci olmadıgı için doktor rahım filimi istedi tüpler kapanmış olabilir dedi o sıradada eşimden sperm tahlili istedi . Benim tüplerimin kapalı oldugu filimde açıldıgını söyledi ama eşimin degerleri düşük çıkınca direk tüp bebek yaptırın dedi bizde bekleyelim dedik 4 ay sonra yine hamile kaldım, ama malesef karnımda öldü.şimdi tüp bebek tedavisine başladıkArkadaşlar hsg(rahim filmi)nden sonra hamile kalan var mi aranızda ??
şimdi çınarlı hastanesiyle görüştüm kızlar 500 tl ye çekiyorlarmış rahim filmini
Eşim aramış çınarlı hastanesini doktorunuz belirliyor demişler miktar vermemişler
yok hiç acı olmuyor ben gop hastanesinde yaptırdımKizlar merhaba rahim filmi cektircem anestezi istemiyorum normal cokmu agri oluyor nolur bilgi verin
Daha iki gun önce cektirdim ve doktor bitti dediğinde bumuydu dedim doktor buydu dedi gulduk hic korkma yarim saat önce agri kesici al rahat ol inan 20 sn ancak surduKizlar merhaba rahim filmi cektircem anestezi istemiyorum normal cokmu agri oluyor nolur bilgi verin
Kızlar bende pko var doktorum klomen tedavisi başladı geçen ay 5 gün günde 1 tane kullandim olmadı adet geldi bu ay hiçbişey kullanmicaz diğer aya etkisi sürer dedi benden film falab istemedi iyi bi doktora gittim en iyi hastaneye yani oylamak istediğini sanmıyorum doktorun hormonlarim normalmis ama ben şimdi başka şehirdeyim burda film çektirsem mi diyorum Dr en son istiycem film demişti kafam karıştı ya doğuda görev yapıyorum orda isterse zor olacak çektirmek benim için hazır tatildeyken yaptırsammı ki bi de spermiogram yapılmadan çekiyorlar mi alakası var mı yani
Ayy cok sevindim yaa hamile olmana bir ara konusmustuk beklemedeydin ins saglikla kolaylikla kucaginada alirsin :) bende yarin rahim filmi cekinecemBen 2 kere klomen bir kere çatlatma iğnesi kullandım hamile kalamadım. Eşim spermiogram yaptrdi oda güzel çıktı. Sonra doktorum hsg çekelim ondan sonra bska yöntemlere geçelim dedi tamm dedim. İyi bir hastanede 650 TL ye anestesisiz hsg çekildim. Ardından hiç adet olmadım hamile kaldım. Rabbim herkese nasip etsin insallh. Bu arada 2 yılın sonunda hamile kaldım
Sağol canım inşallah sağlıkla doğar bebeğim.Ayy cok sevindim yaa hamile olmana bir ara konusmustuk beklemedeydin ins saglikla kolaylikla kucaginada alirsin :) bende yarin rahim filmi cekinecemkorku doluyum anestezili oldugu halde ins bende senin gibi guzel sonuclar alirim doktor film sonrasi korun demismiydi bazi doktorlar o ay korunun diyormus bazilarida ilk uc ayi degerlendirelim diyormus anlamadim yaa
Bende oyle dusunuyorum cekindim az once simdi dinleniyorum gercekten hic korkulacak birsey yokmus ins birde guzel cikarsa sonuc hemen calismalara baslayacam yineSağol canım inşallah sağlıkla doğar bebeğim.
Sakın korkma o kadar basit ki anlamıyorsun bile .
Benm doktorum türkiye çapında çok iyi doktor herseyden çok iyi anlıyor ve bana körün filan hicbsy demedi .
Hsg çekildiğim ertesi günü başladık iliskiye adete kadar 2 günde bir ilişki yaptık. Hsg den snra iliskiye başlayabilirsin. Benimle birlikte çekilen çoğu arkadaşım hamile kaldı. Sakın ara verme düzenli ilişki yap. Insallah olacaktır.