Rahim filmi çektirenler

Arkadaşlar bende Dr a gittim tahlil yaptı progesteron dusuk çıktı ilaç vermedi rahim filmi istedi özel hastaneler cekiyormus çok para istiyorlar yalova civarı bu filmi çeken hastane bileniniz varsa bana yardımcı olsun lütfen ..

Arkadaşlar bende Dr a gittim tahlil yaptı progesteron dusuk çıktı ilaç vermedi rahim filmi istedi özel hastaneler cekiyormus çok para istiyorlar yalova civarı bu filmi çeken hastane bileniniz varsa bana yardımcı olsun lütfen ..
yalovadaysan, istanbula yakınsın demektir
istanbulda çektir bence

Arkadaşlar hsg(rahim filmi)nden sonra hamile kalan var mi aranızda ??

Merhaba 1 yıldır evliyim henüz çocuk düşünmediğimiz için evliliğimizin 6. ayına kadar korunuyorduk sonra adet gecikmem oldu gebelik olmadığını bildiğim için doktora gittim ve pko teşhisi kondu sonra korunmadık ama hamilelik olmadı geçen ay bunun için tedavi olmak istedim doktor adetin 21. günü ve 3. günü kan tahlili yaptırdı gelelim rahim filmine adet bitiminden 4. günü çektirdim.Özel hastane 550 tl istediği için tepecik kadın doğumda çekinmek için infertilite bölümünden randevu aldım idrar testi yapıldıktan sonra röntgene indim ve beklemeye başladım.Sıramın gelmesini beklerken zaten içimde korku vardı bir de her içeri gelenin acıdan resmen çığlık seslerini duyunca korkum daha da arttı.Ve sıra bana gelmişti ve içeri girdim ve felaket acı hissettim ve benden de bi çığlık çıktı eşim dışarıda bekliyordu sesimi duyunca içeri girmeye çalışmış hatta =) çok şükür bu acıya değecek sonuç çıktı tüplerde sorun yokmuş neyse çok uzattım bence maddi durumunuz varsa kesinlikle özel bir hastaneye gidip anestezili yaptırın rahim filminizi yoksa feci acı oluyor.

canınızı hiç sıkmayın bende 3 tane dr gezdim hep pko başlangıcı teşisi koyuldu hatta ilaçla tedavi olmalısın en az 6 -1 sene çocuk olmaz dediler korunmayı bıraktım, hemen hamile kaldım şimdi şükür 8 aylık bebeğim var rabbim yazdıysa herşekilde olur sadece psikolojik olarak bunalıma girmeyin yeter sevgiler...

Arkadaşlar hsg(rahim filmi)nden sonra hamile kalan var mi aranızda ??
Benim bi kızım var ikinci olmadıgı için doktor rahım filimi istedi tüpler kapanmış olabilir dedi o sıradada eşimden sperm tahlili istedi . Benim tüplerimin kapalı oldugu filimde açıldıgını söyledi ama eşimin degerleri düşük çıkınca direk tüp bebek yaptırın dedi bizde bekleyelim dedik 4 ay sonra yine hamile kaldım, ama malesef karnımda öldü.şimdi tüp bebek tedavisine başladık

merhaba,
bende bu hafta içinde HSG rahim filmi çektirdim.
hamilelik isteği üzerine genel bir tarama için doktora gittiğimde (devlet) rahimde perde olduğunu söyledi. söylemleri beni aşırı derecede korkuttu. düşük yapabilirsin ölümlü doğum olabilir gibi şeyler söyledi. bunun üzerine Fatih üniversitesi hastanesi Şirinevler'e gittim. Doç. Dr. İlknur İnegöl Gümüşten randevu aldım. önce muayene etti. bir aksilik yada bir olumsuzluk gözlemlemediğini ama yine de rahim filminde her şeyin daha net ortaya çıkacağı için çekelim dedik. 2 saat sonra rahim filmi için tekrar hastaneye gittim. tansiyon düşme olasılığı olduğu için tok gel dedi. işlem için ilgili bölüme aldılar. bende biraz araştırma yaptığımda çok acılı ve sancılı bir işlem olduğunu okumuştum. evet biraz sancılı bir işlem ama abartıldığı gibi anestezi gerektirecek bir işlem değil. (işlemi yapan doktora ve kişinin bünyesine de bağlı tabi) benim bünyemde çok güçlü sayılmaz ama ben kolay geçirdim diyebilirim. HSG yaptıracak arkadaşlara Fatih üniversitesi hastanesi Şirinevler Doç. Dr. İlknur İnegöl Gümüş'ü mutlaka tavsiye ederim. çalışanlar çok ilgili. terapist gibi konuşup rahatlatıyorlar. içinde bulunduğunuz durumdan dolayı yaşadığınız stresi azaltmak için her şeyi yapıyorlar. bir kardeş ve anne de ancak bu kadar ilgilenebilir. :)))
şimdiden herkese çok geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin. herkesin dileği isteği ne ise Rabbim hayırlısı ile ömrünüze versin. :)))))

Merhaba
Ben de 3,5 yıllık evliyim daha 2 gün önce hsg filmi çektırdım tuplerım acık film sonrası kanamam 3. Gününde sizce normal mi ? Ve kasığıma bıçak saplanıyor gibi sancı giriyor ne yapabılırım benım durumumda olan var mı???

ben de geçen yıl çektirdim hsg. 5 ay folikül takibi 4 ay klomen + takiple hamile kalamadım. doktorum adana başkent üni hastanesine yönlendirdi. orda da 4 ay boşa takip gördüm ve ordaki doktor istdi hsgyi.

ben de burda korkunç şeyler okuduğum için anestezili istemiştim yanlış hatırlamıyorsam 70 tl idi ve anestezili de anestezisiz de aynıydı fiyat. doktoruma da 90 tl ödüyordum muayene ücreti.

sabah hag için gittiğimde damar yolu açıldı. başta doktorumun hemşiresi hiç acımıor boşa anestezi alma dedi inanmadım. sonra hag çekecek doktor geldi. hiç vajinal muayene oldun mu dedi. evet dedim. hiç farkı yok istersen deneyelim canımyanıor dersen damar yolun açık zaten hemen ilaç verilir dedi. kabul ettim ve cidden acısız bir şekilde çekildi ki o kadar acı eşiği düşük bir insanım ki kapıda bekleyen arkadaşım anestezi almamaya karar verdiğimi duyunca inanamamış yok canım o başkasıdır demiş.

belki cihaz veya doktora göre değişiyordur ama bu tür şeylerde kendi tecrübenizi kendiniz yaşayın fazla kulak asmayın yazılanlara. geçen ay da ilk defa aşılama yaptırdım onda da neler yazanlar var kesinlikle ne sancı ne acı hissetmedim.

bu ay aşılamam tüp bebeğe çevrildi fazla yumurta oluştuğu için yumurta toplama işlemi için de çok körü şeyler söyleyenler var ve bende hafif derecede ohss olmasına rağmen dayanılmaz korkunç bir şey yaşamadım. özetle korkmayın! bu kadar insan bu latı yaşıyorsa ben de atlatabilirim diyin kendinize ben öyle yapıyorum.

bu arada filmimin temiz çıktığını söylemişti doktor. 4 ayın sonunda spontan yumurtam oluşmayınca beni tüp bebek merkezine yönlendirdi hastanenin profa gitmeye başladım.rahmimin olması gerekenden dar olduğunu ve sol tarafımın kapalı görümdüğünü söyledi. bir operasyon geçirdim. tavsiyem özellikle yaşınız çok genç değilse normal kadın doğum uzmanlarıyla vakit kaybetmemeniz...

Merhaba arkadaşlar bende 4 yildir bebek isteyenlerdenim evliligimizin ilk yilinda gittik dr a bütün testler güzel cikti doktorun rahim filmi istedi ozaman 750 TL demişlerdi hem cok dedim hemde de korktugum için bu yila kadar tekrar gitmedim doktora ama baktim olmuyacak gecen ay adana başkent üniversite hastanesinde prof dr a gittm tabi hemen rahim filmi istedi dun cektirdim inanin ah bile demeden bitti işlem hic bi problem yokmuş bakalim neler olucak bilmiyorum ama 58 TL ye acisiz bi işlemle rahim filminin cektirmenin rahatligiylayim bugün inşallah en kisa zamanda aliriz bebelerimizi kucaklarimiza:110:

Kizlar merhaba rahim filmi cektircem anestezi istemiyorum normal cokmu agri oluyor nolur bilgi verin

Kizlar merhaba rahim filmi cektircem anestezi istemiyorum normal cokmu agri oluyor nolur bilgi verin
Daha iki gun önce cektirdim ve doktor bitti dediğinde bumuydu dedim doktor buydu dedi gulduk hic korkma yarim saat önce agri kesici al rahat ol inan 20 sn ancak surdu

Kızlar bende pko var doktorum klomen tedavisi başladı geçen ay 5 gün günde 1 tane kullandim olmadı adet geldi bu ay hiçbişey kullanmicaz diğer aya etkisi sürer dedi benden film falab istemedi iyi bi doktora gittim en iyi hastaneye yani oylamak istediğini sanmıyorum doktorun hormonlarim normalmis ama ben şimdi başka şehirdeyim burda film çektirsem mi diyorum Dr en son istiycem film demişti kafam karıştı ya doğuda görev yapıyorum orda isterse zor olacak çektirmek benim için hazır tatildeyken yaptırsammı ki bi de spermiogram yapılmadan çekiyorlar mi alakası var mı yani

Kızlar bende pko var doktorum klomen tedavisi başladı geçen ay 5 gün günde 1 tane kullandim olmadı adet geldi bu ay hiçbişey kullanmicaz diğer aya etkisi sürer dedi benden film falab istemedi iyi bi doktora gittim en iyi hastaneye yani oylamak istediğini sanmıyorum doktorun hormonlarim normalmis ama ben şimdi başka şehirdeyim burda film çektirsem mi diyorum Dr en son istiycem film demişti kafam karıştı ya doğuda görev yapıyorum orda isterse zor olacak çektirmek benim için hazır tatildeyken yaptırsammı ki bi de spermiogram yapılmadan çekiyorlar mi alakası var mı yani

Ben 2 kere klomen bir kere çatlatma iğnesi kullandım hamile kalamadım. Eşim spermiogram yaptrdi oda güzel çıktı. Sonra doktorum hsg çekelim ondan sonra bska yöntemlere geçelim dedi tamm dedim. İyi bir hastanede 650 TL ye anestesisiz hsg çekildim. Ardından hiç adet olmadım hamile kaldım. Rabbim herkese nasip etsin insallh. Bu arada 2 yılın sonunda hamile kaldım

Ben 2 kere klomen bir kere çatlatma iğnesi kullandım hamile kalamadım. Eşim spermiogram yaptrdi oda güzel çıktı. Sonra doktorum hsg çekelim ondan sonra bska yöntemlere geçelim dedi tamm dedim. İyi bir hastanede 650 TL ye anestesisiz hsg çekildim. Ardından hiç adet olmadım hamile kaldım. Rabbim herkese nasip etsin insallh. Bu arada 2 yılın sonunda hamile kaldım
Ayy cok sevindim yaa hamile olmana bir ara konusmustuk beklemedeydin ins saglikla kolaylikla kucaginada alirsin :) bende yarin rahim filmi cekinecem :( korku doluyum anestezili oldugu halde ins bende senin gibi guzel sonuclar alirim doktor film sonrasi korun demismiydi bazi doktorlar o ay korunun diyormus bazilarida ilk uc ayi degerlendirelim diyormus anlamadim yaa

Ayy cok sevindim yaa hamile olmana bir ara konusmustuk beklemedeydin ins saglikla kolaylikla kucaginada alirsin :) bende yarin rahim filmi cekinecem :KK43: korku doluyum anestezili oldugu halde ins bende senin gibi guzel sonuclar alirim doktor film sonrasi korun demismiydi bazi doktorlar o ay korunun diyormus bazilarida ilk uc ayi degerlendirelim diyormus anlamadim yaa
Sağol canım inşallah sağlıkla doğar bebeğim.
Sakın korkma o kadar basit ki anlamıyorsun bile .
Benm doktorum türkiye çapında çok iyi doktor herseyden çok iyi anlıyor ve bana körün filan hicbsy demedi .
Hsg çekildiğim ertesi günü başladık iliskiye adete kadar 2 günde bir ilişki yaptık. Hsg den snra iliskiye başlayabilirsin. Benimle birlikte çekilen çoğu arkadaşım hamile kaldı. Sakın ara verme düzenli ilişki yap. Insallah olacaktır.

Sağol canım inşallah sağlıkla doğar bebeğim.
Sakın korkma o kadar basit ki anlamıyorsun bile .
Benm doktorum türkiye çapında çok iyi doktor herseyden çok iyi anlıyor ve bana körün filan hicbsy demedi .
Hsg çekildiğim ertesi günü başladık iliskiye adete kadar 2 günde bir ilişki yaptık. Hsg den snra iliskiye başlayabilirsin. Benimle birlikte çekilen çoğu arkadaşım hamile kaldı. Sakın ara verme düzenli ilişki yap. Insallah olacaktır.
Bende oyle dusunuyorum cekindim az once simdi dinleniyorum gercekten hic korkulacak birsey yokmus ins birde guzel cikarsa sonuc hemen calismalara baslayacam yine
Birde benim adete 8 gun kala yapildi filmim gebelik yok zaten istersen yaptirabilirsin dediler yaptirdik ins sikinti olmaz bu konuda

Back
X