Hayırlısıyla insallahEvet arkadaşım var. 1 sene denedi olmadı rahim filmi çektirdiği ay gebe kaldı. Umarım siz de kalırsınız
Hayırlısı olsun çok sevindimMerhaba ben mart ayında rahim filmi çekildim bu ay reglime 5 gün var testim silik çıktı
İnşallah vardır emin olamıyorumHayırlısı olsun çok sevindimbenimde reglime 5 gün var bekliyorum
UmarımEvet arkadaşım var. 1 sene denedi olmadı rahim filmi çektirdiği ay gebe kaldı. Umarım siz de kalırsınız
Reglime 4 gün var bekliyorum dahaRahim filmi çektirdim ay gebe kaldım aynı zamanda dostinex tedavisi görüyordum ufak tıkanıklıklari açtık demişti doktorum
İnsalla kısa sürede olurBen de şubat ayında rahim filmi çektirdim henüz hamilelik yok, bu ay bat 8 mayıs beklemedeyim
İnşallahİnsalla kısa sürede olur
Anladım bana zaten açıktı tüplerin şu an için de herhangi bir problem yok iki tüpün de açık dediFilm çektirdiniz ama size tüketiniz açıldı denildi mi ? Tüpler kapalı ve açılmadıysa hamile kalma ihtimali yok bende öyle oldu imkansız denildi .
Awox güvenilir bir marka diye biliyorum, pozitifse vardır gebelik. Yerinizde olsam dayanamayıp kan vermiştim şimdiyeKızlar ben 30 martta rahim filmi çekildim şuan reglime 4 gün kaldı awox test yaptım silik çıktı
Hastanedeyim canım kan vereceğim sıra bekliyorum en son sabah prodoctor yaptım o da silik çıktı kan vermeye geldimAwox güvenilir bir marka diye biliyorum, pozitifse vardır gebelik. Yerinizde olsam dayanamayıp kan vermiştim şimdiye
Ay hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzHastanedeyim canım kan vereceğim sıra bekliyorum en son sabah prodoctor yaptım o da silik çıktı kan vermeye geldim
İnşallah canım bugün belli olur hiç belirtimde yokAy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Bende de hiç belirti yok reglime 6 gün kaldı, bu ay da olmadı sanırımİnşallah canım bugün belli olur hiç belirtimde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?