Rahim filmi çektirip hemen hamile kalan var mıdır

bsrsn2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
24
2
1
29
Arkadaşlar 14 nisanda rahim filmi çektirdim tüplerimin tıklalı olduğunu söyledir ondan başka problem yok dediler. Benim gibi rahim filmi çektirip hamile kalan var mı

Evet arkadaşım var. 1 sene denedi olmadı rahim filmi çektirdiği ay gebe kaldı. Umarım siz de kalırsınız

Merhaba ben mart ayında rahim filmi çekildim bu ay reglime 5 gün var testim silik çıktı

Eklentiler

• IMG_3477.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_3476.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 78
Ben de şubat ayında rahim filmi çektirdim henüz hamilelik yok, bu ay bat 8 mayıs beklemedeyim

Rahim filmi çektirdim ay gebe kaldım aynı zamanda dostinex tedavisi görüyordum ufak tıkanıklıklari açtık demişti doktorum

Film çektirdiniz ama size tüketiniz açıldı denildi mi ? Tüpler kapalı ve açılmadıysa hamile kalma ihtimali yok bende öyle oldu imkansız denildi .

Kızlar ben 30 martta rahim filmi çekildim şuan reglime 4 gün kaldı awox test yaptım silik çıktı

Eklentiler

• IMG_3487.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben 30 martta rahim filmi çekildim şuan reglime 4 gün kaldı awox test yaptım silik çıktı
Awox güvenilir bir marka diye biliyorum, pozitifse vardır gebelik. Yerinizde olsam dayanamayıp kan vermiştim şimdiye

Awox güvenilir bir marka diye biliyorum, pozitifse vardır gebelik. Yerinizde olsam dayanamayıp kan vermiştim şimdiye
Hastanedeyim canım kan vereceğim sıra bekliyorum en son sabah prodoctor yaptım o da silik çıktı kan vermeye geldim

Eklentiler

• IMG_3488.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…