Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Evet canım rahim filmini cekildigim ay hamile kaldım..Adetin 5. yada 6. günü çekiliyor bilgin olsun.1 hafta ilişkiye ara veriyosun..sonra istediğin zaman ilşki yaşayabiliyorsun..biz 1 hafta sonra 2-3 günde bir birliktelik yaşadık..Cünkü film cekildigi ay hamile kalma şansın cok yüksekmiş..İstersen sen filmden sonra ilaç tedavisine hemen başla yumurtlama sorunun var ise..
Evet canım pco var ya birisi bana fikir verebilir mi kızlar yakalandı ayım daha yansın istemiyorum benim bat 10 Mart ama doktordan en erken 18 Marta randevu bulabildim şimdi doktoruma gidip sonrasında hsg çekircektim bu ay ama nasıl yapsam doktora gitmeden hsg çekilceğim bölüme mi gidip çektirsem ne yapacağımı şaşırmış durumdayım akıl akıldan üstündür lütfen yardımcı olurmusun

Evet canım rahim filmini cekildigim ay hamile kaldım..Adetin 5. yada 6. günü çekiliyor bilgin olsun.1 hafta ilişkiye ara veriyosun..sonra istediğin zaman ilşki yaşayabiliyorsun..biz 1 hafta sonra 2-3 günde bir birliktelik yaşadık..Cünkü film cekildigi ay hamile kalma şansın cok yüksekmiş..İstersen sen filmden sonra ilaç tedavisine hemen başla yumurtlama sorunun var ise..
Bu arada tebrik ederim ne güzel inşallah bende filmden sonra kalırım
Dediğin gibi serophene de içeyim o ay bakalım ama doktor randevumun geç olması bozuyor işi

Evet canım pco var ya birisi bana fikir verebilir mi kızlar yakalandı ayım daha yansın istemiyorum benim bat 10 Mart ama doktordan en erken 18 Marta randevu bulabildim şimdi doktoruma gidip sonrasında hsg çekircektim bu ay ama nasıl yapsam doktora gitmeden hsg çekilceğim bölüme mi gidip çektirsem ne yapacağımı şaşırmış durumdayım akıl akıldan üstündür lütfen yardımcı olurmusun

canım rahim filmi için 18 mart geç bir tarih..sen filmini çektir..sonuçlarınla birlikte 18 martta doktoruna git..tedavine başlaa..zaten filmden sonra 1 hafta dinlenme süreci veriyorlar..

Bu arada tebrik ederim ne güzel inşallah bende filmden sonra kalırım
Dediğin gibi serophene de içeyim o ay bakalım ama doktor randevumun geç olması bozuyor işi

Tşk ederim canımm..Darısı sana inşallah..Doktorunu ara rahim filmi çekilmek istiyorum de..hemen arkasından tedaviye başlıcagım dersin..zaten pko olduğu için yumurtlamamız geç oluyor..

canım rahim filmi için 18 mart geç bir tarih..sen filmini çektir..sonuçlarınla birlikte 18 martta doktoruna git..tedavine başlaa..zaten filmden sonra 1 hafta dinlenme süreci veriyorlar..
Öylemi diyorsun canım kist falan kontrol etmesi gerekmiyor mu ?
Öncesinde antibiyotik vermesi içmem ve bana hsg ile ilgili çektirmeden önce söylücekleri var mı acaba diye merak ediyorum o yüzden ilk kendi başıma gidip çektirmek yanlış olmaz mı çok kararsızım

Öylemi diyorsun canım kist falan kontrol etmesi gerekmiyor mu ?
Öncesinde antibiyotik vermesi içmem ve bana hsg ile ilgili çektirmeden önce söylücekleri var mı acaba diye merak ediyorum o yüzden ilk kendi başıma gidip çektirmek yanlış olmaz mı çok kararsızım

Bak canım doktorunu ara...durumu izah et..olmazsa bu ayı es geçeceksin..kontrolünü olup iltihap felan varsa antibiyotik kullanıp diger aya filmi erteliceksin..bencede sağlıklı olan bu şekile..çünkü ben de filmden 1 ay önce antibiyotik kullandım akıntım vardı..Madem bu kadar beklemişsin 1 ay daha bekle..gelecek ay adetinin 6. günü çekilirsin sonrada ilaca başlarsın yumurtlama takibi yaptırıp düzenli ilişkiyle inşallah gebe kalırsın..

Bak canım doktorunu ara...durumu izah et..olmazsa bu ayı es geçeceksin..kontrolünü olup iltihap felan varsa antibiyotik kullanıp diger aya filmi erteliceksin..bencede sağlıklı olan bu şekile..çünkü ben de filmden 1 ay önce antibiyotik kullandım akıntım vardı..Madem bu kadar beklemişsin 1 ay daha bekle..gelecek ay adetinin 6. günü çekilirsin sonrada ilaca başlarsın yumurtlama takibi yaptırıp düzenli ilişkiyle inşallah gebe kalırsın..
Sağol canım yardımın için sabah aradım sekreterden randevumu 17 Marta aldım
Hsg çekilceğim merkezi de arayıp 18 Marta randevumu aldım arka arkaya bu ay olsun da inşallah herşey de yolunda çıkar filmde. Ne olur dua et banada hamişlerin duası kabul olur

Aradığım merkez 9.10.11 günler çektiklerini söyledi tutuyor banada canım hiç beklemek istemiyorum artık hayırlısı bakalım

Nasıl yumurta takibi yapmadı yaaaa...!!! Bu doktorları anlamak mümkün değil.Ben başlar başlamaz yumurta takibiyle başladım..Klomende kesin yumurta takibi yapılması lazım.Ona göre çatlatma iğnesi veren doktorlar oluyor.Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.
Benimde yumurta takibi yapılmamıştı doktor çok yoğun hsg çekilcektim ya bu ay canım başka merkezde ,doktoru arıyorum kontrol için gelmem gerekecek mi diye yok sekreteri ile bile görüşemiyorum sonra çektirceğim yeri aradım gerek yok sonuçlarınızla gidersiniz dedi 17 marta alındı ama tüp bebek merkezine gidicem filmden sonra egepol çok kötü baştan savıyor izmirde olanlara da tavsiye etmiyorum

Öncelikle güzel temennileriniz için tesekkür ederim kızlar.Şişlide çektiricem sonucu muhakkak paylaşırım.

Merhaba kizlar hsg cekildim tek tarafimda tikaniklik varmis cok sukur acildi biraz agrim oldu fakat tikanikliktan kaynakli sanirim.Su an biraz agrim var ama iyiyim.
Nasıl abartıldığı gibi değil demi canım bende perşembe çekilcem inşallah açıktır kapalı olunca daha ağrılı oluyormuş, açılmasına sevindim bu arada...

Evet canim abartildigi gibi degilmis saolsun doktorumda cok motive etti islem sirasinda insallah sen daha kolay atlatirsin ve sonucun guzel cikar.Bu arada tesekkur ederim cevabin icin seninde guzel haberini bekliyorum.

Evet canim abartildigi gibi degilmis saolsun doktorumda cok motive etti islem sirasinda insallah sen daha kolay atlatirsin ve sonucun guzel cikar.Bu arada tesekkur ederim cevabin icin seninde guzel haberini bekliyorum.
inşallah canımmm bende üstümden şu yükü atarım çok rahatlıcam ne zamandır erteliyorum korkudan ama 5 dklık bişey katlanır insan yeter ki sonucu güzel olsun..

Ben biraz erkek doktor çekceği için geriliyorum galiba çok utanıyorum o yönde zorluk yaşıcam gibi geliyor..

Back
X