- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 39
Canim hangi ilde cektirdiniz bi de fiyat benim de bu ay cekilcek
ben istanbuldayim ,fertijin'e gidiyom, hepsini özelde yaptirdim istanbul'un yabancısıyım istanbulda zor oluyor ordan oraya gitmek ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hangi ilde cektirdiniz bi de fiyat benim de bu ay cekilcek
Hm yok istanbul bana cooook uzak:)ben istanbuldayim ,fertijin'e gidiyom, hepsini özelde yaptirdim istanbul'un yabancısıyım istanbulda zor oluyor ordan oraya gitmek ,
Yok canim senin tedavi suresine vucudunun tedaviye verdigi cevaba gore bakiliyo bir yil gibi bi kriter yokkızlar rahım filmi 1 yıl dolunca mı cekiliyor![]()
ben iltihap nedeniyle hamile kalamıyorum doktor bir yıl dolmadan bişey yapamayız dedi rahim filmi çekilsem iltihhap gecer mı acabaYok canim senin tedavi suresine vucudunun tedaviye verdigi cevaba gore bakiliyo bir yil gibi bi kriter yok
Temizliyolar diye biliyorum tuplerde iltihap varsa senin durumun farkliymis canim allah yardimcin olsunben iltihap nedeniyle hamile kalamıyorum doktor bir yıl dolmadan bişey yapamayız dedi rahim filmi çekilsem iltihhap gecer mı acaba
amin canımmTemizliyolar diye biliyorum tuplerde iltihap varsa senin durumun farkliymis canim allah yardimcin olsun
NEden uc ay dr mi diyoben de bu ay çektirdim hsg yi
ama 3 ay bekleyeceğim
Canim agrin falan oldu mu benimde cekilcek te anestezili miydiben de bu ay çektirdim hsg yi
ama 3 ay bekleyeceğim
ben iltihap nedeniyle hamile kalamıyorum doktor bir yıl dolmadan bişey yapamayız dedi rahim filmi çekilsem iltihhap gecer mı acaba
kızlar hsg çekileli 1 hafta oldu ilk gün agrı oldu sonra geçti ama bu cumartesi pazar karnımın içi acıyor sanki öksürürken oturup kalkarken hatta wc de bile sanki karnımda yara var gibi tüm göbeğim ama mideden başlayıp kasıkta bitiyor gaz varmış gibide şiş ama yok
klomenden sonra salı günde çatlatma iğnesi oldum şuan sadece miyositol folik asit içiyorum
buna benzer yan etki falan yaşayan var mı
yok ikinciCanım klomeni ilk defamı kullanıyosun ..bende klomen kullandığımda bu yan etkileri olmuştu...
yok ikinci
geçen ay bi kullandım sonra çatlatma iğnesi ama sorun yoktu
bu ay hsg + klomen + çatlatma iğnesi
hsg çekildiği gün ağrı oldu bi daha olmadı sonra ağrı bir hafta sonra başladıo zaman canım hsg den olabilir..doktoruna sor istersen?? filmden hemen sonra tedaviyemi başladınız??? 1 hafta felan ara verseydiniz??
ağrım omadı anesteziye gerek yoktu çünkü ben son sistem makine kullanan bir emar merkezinde çektirdim. hiçbişey hissetmedim.Canim agrin falan oldu mu benimde cekilcek te anestezili miydi
evet canım. ilk üç ay şans yüksek. zaten genelde kadınlar ilk üç ayda hamile kalıyormuşNEden uc ay dr mi diyo