Rahim filmi çektirip tedavi sürecine başlıcaklar burayaaa....

Aynı benim durumum..Bende pkoluyum vede klomen kullandıgımda genelde hep sağdan yumurtluyordum. Benimde sağ kapalı cıktı ama film sayesinde ilaçla açılmış..Şimdi regl bekliyorum.İğneye geçeceğiz...
Bende acilma oldu falan demediler ya acildigini nasil anliyorlar ki yapti direk sagdan gecis yok dedi zaten 2 dk anca sürdü cokta acı cekmedim yani anlatildigi kadar degilmis yalniz ilginc solda agri oldu sagda agrim olmadı

Bende acilma oldu falan demediler ya acildigini nasil anliyorlar ki yapti direk sagdan gecis yok dedi zaten 2 dk anca sürdü cokta acı cekmedim yani anlatildigi kadar degilmis yalniz ilginc solda agri oldu sagda agrim olmadı

canım doktorum ilacı verdiğinde sol tüpten direk geçmiş sonra ilaçı fazlalaştırdım biraz zorladım sağ tüpün açıldı sıvı gitmeye başladı dedi....anestezili yaptırdıgım için hiç bişe hissetmedim iyiki anestezi aldın dedi yoksa zorlanır acı cekerdin dedi....kendisi doc. dr ayrıca üniversitede hoca..inşallah güzel sonuçlar alırız

Sagdan yumurtlasanda olabilir tek tupte yeterli yakalarsa her turlu olur dediler... ilk asilamaya bu ay gecicez henuz 8. Gundeyim bu ay da sansimi kaybetmis degilim umarim ignesiz sans yuzume guler
Onla ilgisi yoktur buyuk ihtimal ama ben hep ona yordum nedense. Bi de olusur soldan da biye olusmasin sen takma kafana olacagi varsa her turlu olusur.

selam kızlar ya bişey sorcam hamilelik oluşması için gün aşırı şart mı ,serophene de ilk ayım bu ay ve sadece 2 kere birlikte olduk yumurtlama dönemimde bilmiyorum beklicez görcez artık

Hsg adet geciktirmez cnm adet dongusu tamamiyle yumurta catlamasiyla alakali hsg bu durumu degistirmiyor bu ay ovulasyon olduğunu dusunuyormusun ?

Hsg adet geciktirmez cnm adet dongusu tamamiyle yumurta catlamasiyla alakali hsg bu durumu degistirmiyor bu ay ovulasyon olduğunu dusunuyormusun ?

Canım normalde her ay ovulasyon olurum..Ama bu ay biraz farklı oldu...Cok fazla afedersin ama akıntım oldu..hsg den sonra birde ilaç kullandım acaba o geciktirirmi bilmiyorumki...Perşembe günü test yapmayı düşünüyorum.

Bende bisey sorabilir miyim kizlar yumurta takibi yaptiriyorum gecen ay dr yumurtan buyumedi catlamayacak ama istersen bi progesteron testi yaptir dedi sonuc 12 cikti dr sok oldu bu ay tekrar takibe gittim dr yine yumurtan 13mm de kalmis dedi sizce ultrasonda görülmüyor olabilir mi yani drun yanilma payi var mi?

Alttan cok zorlandigim icin karindan bakiyor doktor yani büyüdüğü halde küçük görüyor olabilir mi kan testine göre cok guzel yumurtluyorsun diyor kafam karisiyor

Alttan cok zorlandigim icin karindan bakiyor doktor yani büyüdüğü halde küçük görüyor olabilir mi kan testine göre cok guzel yumurtluyorsun diyor kafam karisiyor

Canım bendede yumurtlama oluşuyor fakat döllenme oluşmuyordu rahim filmi çekildim ..tek tüpüm kapalı cıktı..Sende eğer yumurtlayıp hamile kalamıyorsan rahim filmi çekilmeni tavsiye ederim.

Canım bendede yumurtlama oluşuyor fakat döllenme oluşmuyordu rahim filmi çekildim ..tek tüpüm kapalı cıktı..Sende eğer yumurtlayıp hamile kalamıyorsan rahim filmi çekilmeni tavsiye ederim.
Cektirdim canim cok şükür temiz cikti dr dediki bu ayda progesteron iyi çıkarsa tedaviye ihtiyacin yok

Back
X