Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi destek lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zeynokrks

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
90
14
8
34
Kızlar selam ,

1,5 yıl önce dış gebelik geçirdim.Neyseki tüpüm alınmadı. Ancak geçen ay çocuk yapmaya karar verdik mayıs ayında denemelere başladık yumurtlama günlerini takip ederek Haziranda regl oldum bugün reglimin sekizinci günü ve rahim filmi çektirdim herhangi bir problem olmadığını söylediler ama rahim filmi çektirenlerin daha kolay gibi kaldığını okumuştum bu durumda olan var mı bana da yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 2619AF3B-60A8-4AED-A5F6-C3D6092C596D.webp
    32 KB · Görüntüleme: 130
Yaklasik 1 yıldır belki daha fazla suredir hamile kalamiyordum. Eşimin test sonucu fena değildi. hsg oldugum ay hamile kaldim, hsg sonucum da temizdi ustelik. Henuz bebegi gormedik gerce, 7. haftamın içindeyim. Allah gönlünüze göre versin insallah :)

Bende burda hsgden sonra çok hamiş olan kişileri okudum.İnşallah sende gebe kalırsın.Anestezili mi çekildin acaba canım fiyat bilgisi ve nerede çektirdiğini söyler misin

Bende burda hsgden sonra çok hamiş olan kişileri okudum.İnşallah sende gebe kalırsın.Anestezili mi çekildin acaba canım fiyat bilgisi ve nerede çektirdiğini söyler misin
Aneztesi olmadan çekildim ve gayet iyiydi kanamam falan da olmadı şükür . İstwnbul Fatih’te Hekimoğlu diye bir yerde çekildim 500 TL

Meraba rahim filmi oncesinde cinsel ilişki yaşadınız mı.Ben de bugün çekilmeye gittim.ama adet bitiminden sonra cinsel.iliksi yaşadığım için doktor rahim filmi çekiminin mantıksız olduğunu söyledi cekilemedim

Tiniminimavihanim sizde yardımcı olur musunuz
Canım benim bildiğim adet bitiminden 3 yada 4 gün sonrada çekilmesi.Bende öyle biliyorum cinsel birliktelik öncesi önerilmez hsg işlemi bittikten sonra da 4gun sonra korunmalı ilişki önerilir.Sen istersen genede araştır.

Sağol canım yardimci olduğun için doktoruma sordum ilişki olmamalıymis.Ne yapalım.diger aya kaldik artık

bende aynı şekilde rahim filmi cekıldım ancak bana böyle bır soru sorulmadı sadece 4 gün ilişki olmasın dedi ancak ben filmden 1gün sonra denedim

BENDE BURDA CEKTİRDİM 16 HAZİRANDA 21 HAZİRAN OVÜLASYON TAKİP ETTİM YUMURTLADIM BEKLİYORUM İNŞALLAH İSTEYEN HERKES HAMİLE KALIR..BEN KIZIMDA DA RAHİM FİLMİNDEN SONRA HAMİLE KALMIŞTIM 10 YIL ÖNCE:) VE ÇOK OKUDUM BURDADA EVET İLK 3 AY CABUK HAMİE KALINMIŞ HATTA BİR ARKADAŞ 2 AY ÜSTÜSTE KALMIŞ İLK KİMYASAL OLMUŞ (ENFEKSİYON İÇİN İLAÇ KULLANMASI GEREKMİŞ )GERİLEMİŞ HAMİLELİĞİ ERTESİ AY MARTTA YİNE HAMİLE KALMIŞ MAŞALLLAH

Histeroskobi çekilen varmı aranızda anestesiz zor olmaz mı
anestesiziz cektirdim çok rahattı her yerdede yazıyorum fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezi 10 dk da bitti ;çalışan bayanlar rahatlatıyor zaten bayan yapıyor işlemi ve ücret uygun 500 tl (diğer yerlere göre)

Ya inşallah Bende geçen hafta pazartesi çekildim . Ovülasyon takibi yaptım dün ve bugün yumurtlama günümdü, cumartesi ve bugünü değerlendirdim . Bakalım bekliyorum Allah büyük

İnşallah bakalım bugün yumurtlama günümdü değerlendirdim Allah büyük sesimizi duysun

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi anestezili hsg çekileceğim bana doktorum bu ay korunmamı söyledi ama burda okuduğum kadarıyla çoğu çekildiği ay hamile kalmıs size böyle bir şey dedi mi acaba

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi anestezili hsg çekileceğim bana doktorum bu ay korunmamı söyledi ama burda okuduğum kadarıyla çoğu çekildiği ay hamile kalmıs size böyle bir şey dedi mi acaba
Ben çekindim ama hala hamİle kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…