Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi destek lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg rahim filmi çekildiğim ay kanama bitene kadar korunduk 4-5 gün diğer ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür tüplerim de açık çıkmıştı.

Merhaba arkadaşlar bende pazartesi anestezili hsg çekileceğim bana doktorum bu ay korunmamı söyledi ama burda okuduğum kadarıyla çoğu çekildiği ay hamile kalmıs size böyle bir şey dedi mi acaba
Merhaba. Bende şubatta hsg çekildim o ay doktor ilişki önermedi. Martta ilaçlarımı verdi kullandım ve o ay hamile kaldım. Doktorum da bana hsg'nin kanalları açtığı ve yumurtanın ilerleyişini kolaylaştırdığı için daha rahat hamile kalındığını söylemişti. Hsg çektirdikten sonra ki dört ay şans yüksek diye biliyorum.

Teşekkür ederim cevabın için. Hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıcakla inşallah

yapıyor işlemi ve ücret
film çekildikten ne zaman sonra cıktı sonucun acaba orda mı beklıyoruz yoksa baska zaaman mı cıkıyo sonuc

Rahim filmi sonrası 1 ay boyunca denedim. Ve ilk aydan sonuç : Pozitif çok şükür Benim rahim filminde sağ tüp tıkalı çıkmıştı, işlem esnasında o açıldı. Başka sorun olmamıştı. Detaylı anlatımı kendi açtığım bir topiğim var bu konuda, orda anlattım. Dilerseniz okuyabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…