anestezili çektirmiştim ben hiçbir zorluğu yok uyanınca da hiç ağrı olmadıRahim filmini dr unuz mu istedi? Zor bir sey bilginiz var mi? Agrili oluyor
Ben anestezi istemedim, direkt ilacı verdiler, çektiler. Regl ağrısının biraz daha kuvvetlisi gibi bir yanma&ağrı hissi oluyor ama öyle dayanılmayacak, korkulacak kadar büyük bir şey değil. Zaten anlık bir şey, uzun sürmüyor. İnsanları korkutmayalım lütfen. =)Rahim filmini dr unuz mu istedi? Zor bir sey bilginiz var mi? Agrili oluyor
Korkutmak icin yazmamistim aslindaBen anestezi istemedim, direkt ilacı verdiler, çektiler. Regl ağrısının biraz daha kuvvetlisi gibi bir yanma&ağrı hissi oluyor ama öyle dayanılmayacak, korkulacak kadar büyük bir şey değil. Zaten anlık bir şey, uzun sürmüyor. İnsanları korkutmayalım lütfen. =)
Konu sahibi, her doktor belli bir tahlil, tetkik filan istemeden önce muayene eder, rutin bir işlem bu.
Niyetiniz iyidir eminim de, rahim filmini öyle kötü anlatanlar var ki, daha çektirmeden ayılıp bayılanlar mevcut, o yüzden en ufak korkutucu şey görüce müdahale ediyorum, affola.Korkutmak icin yazmamistim aslinda
Aslinda ben de anesteziyle olsun diye tavsiye edecektim o yuzden oyle bir giris yapmis bulundum.anestezili çektirmiştim ben hiçbir zorluğu yok uyanınca da hiç ağrı olmadı
ben de çok korkmuştum ama anestezi olmadan ağrılı oluyormuş yazdığınız yanlış değil:)Aslinda ben de anesteziyle olsun diye tavsiye edecektim o yuzden oyle bir giris yapmis bulundum.
Biraz da kisiden kisiye degisiyor galiba. Allah kimseye hastaluk vermesin insallahben de çok korkmuştum ama anestezi olmadan ağrılı oluyormuş yazdığınız yanlış değil:)
Bugün lüzumsuz konular günü sanırım. Hanfendi ne bekliyorsunuz, hastaneye gidip pardon ben bi HSG alıyım aa tabi buyrun ne demek hemen narkoz hazırlıyoruz siz yatıverin diyeceklerdi. Herhalde muayene ve önceden bilgilendirme kararlaştırma olucak. Muayenede kimseyi yemiyorlar, sizin iyiliğiniz için. Geçmiş olsunArkadaşlar. Hastaneyi aradim rahim filmi cektirmek istiyorum dedim ve adetin 3. Gunu gel muayne edicez sonra gün vericez dediler. Ne muaynesi bu zaten her gittigimde muayne oluyodum. Bilgisi olan varmi acaba beni bilgilendirebilirmisiniz. Ilk defa cekilicem . Suan klomen ve ovitrelle kullaniyodum artik kullanmak ostemiyorum 3. Ayim.
hiç bir bölümde sizin isteğinizle test veya tetkik yapılmazki tabiki önce muayne edicekler sonra gün vericekler o sonucları kime göstericeksiniz
Bugün lüzumsuz konular günü sanırım. Hanfendi ne bekliyorsunuz, hastaneye gidip pardon ben bi HSG alıyım aa tabi buyrun ne demek hemen narkoz hazırlıyoruz siz yatıverin diyeceklerdi. Herhalde muayene ve önceden bilgilendirme kararlaştırma olucak. Muayenede kimseyi yemiyorlar, sizin iyiliğiniz için. Geçmiş olsun
Gerçekten herkesin hikayesi farklı. Sen şanslıymışsın ne güzel. Bana dr çok ağrılı olduğunu söyledi ama zaten benimkinde aynı zamanda polip aldı. Kötü bir özel hastane ve cv si çok da iyi olmayan bir doktordu (eğitim gördüğü okulları incelediğimde yani). Uyandığımda durmayan bir kanama, korkunç ağrılar ve yerlere düşmüş bir tansiyonla resmen kabusu yaşadım. tekrar ameliyat masasına hem de anestezisiz yatırıldım ve acil kanama durduruldu. Pislikler nerde yanlış yapmıştı bilmiyorum ama travma kaldı bende o Hsg ve polip operasyonu. sonra iyi bir prof buldum, o bana tekrar polip aldırmam gerektiğini söylediğinde hüngür hüngür ağladım, susturamadılar, istemiyorum dedim. Prof korkma çok basit bi operasyon dedi ve inan uyutuldum uyandım ne ağrı ne sızı ne bi damla kanama. 1 saat sonra yürüyerek eve gittim sanki operasyon geçirmemiş gibi. İşini beceremeyen yetersiz doktorlar ve hastaneler Allahından bulsun inşallahBen anestezi istemedim, direkt ilacı verdiler, çektiler. Regl ağrısının biraz daha kuvvetlisi gibi bir yanma&ağrı hissi oluyor ama öyle dayanılmayacak, korkulacak kadar büyük bir şey değil. Zaten anlık bir şey, uzun sürmüyor. İnsanları korkutmayalım lütfen. =)
Konu sahibi, her doktor belli bir tahlil, tetkik filan istemeden önce muayene eder, rutin bir işlem bu.
Biraz da kisiden kisiye degisiyor galiba. Allah kimseye hastaluk vermesin insallah
anestezili çektirmiştim ben hiçbir zorluğu yok uyanınca da hiç ağrı olmadı
Çok geçmiş olsun, üzüldüm yaşadıklarınıza. Kişiden kişiye değişiyor gerçekten. İşlemi uygulayan doktor da önemli, sizde olduğu gibi. Ben çektirmeden o kadar korkutuldum ki, titreyerek oturdum masaya. İşlem uygulandı, keşke dedim kimse bir şey söylemeseydi, acı çekeceksem de yaşayıp çekseydim. Film çektirmek, öncesinde yaşadığım stres ve korkunun yanında hiç bir şeydi.Gerçekten herkesin hikayesi farklı. Sen şanslıymışsın ne güzel. Bana dr çok ağrılı olduğunu söyledi ama zaten benimkinde aynı zamanda polip aldı. Kötü bir özel hastane ve cv si çok da iyi olmayan bir doktordu (eğitim gördüğü okulları incelediğimde yani). Uyandığımda durmayan bir kanama, korkunç ağrılar ve yerlere düşmüş bir tansiyonla resmen kabusu yaşadım. tekrar ameliyat masasına hem de anestezisiz yatırıldım ve acil kanama durduruldu. Pislikler nerde yanlış yapmıştı bilmiyorum ama travma kaldı bende o Hsg ve polip operasyonu. sonra iyi bir prof buldum, o bana tekrar polip aldırmam gerektiğini söylediğinde hüngür hüngür ağladım, susturamadılar, istemiyorum dedim. Prof korkma çok basit bi operasyon dedi ve inan uyutuldum uyandım ne ağrı ne sızı ne bi damla kanama. 1 saat sonra yürüyerek eve gittim sanki operasyon geçirmemiş gibi. İşini beceremeyen yetersiz doktorlar ve hastaneler Allahından bulsun inşallah
Bende klomen kullandım kilo aldırıp şişirmekten başka işe yaramıyor. Film den Korkma arkadaşım çektir inan başka sebep yoksa hemen hamile kalırsın. Tertemiz yapıyor
Aynen tüplerden biri bile tıkalı olsa ki benim öyleydi 9 ay zor hamile kldım ikincisinde inan hiç çabasız kaza ile oldum en azından için temizlenir . Bence doktorlar klomenden önce direkt rahim gilmine yönlendirmeli.Evet canim klomene baslamadan once zaten bi takim tahliller yapilmisti gene oylemi yapacak diye sordum bakalim bende cektirmek istiyorum her ay artik hüsrana ugramaktan yoruldum. Bence tüplerim tikandi diye dusunuyorum ben cunku 1 yil once kimyasal gebelik gecirdim birdaha kalamadim. Bisey olsa hic kalamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?