Merhaba rahim filmi çektirmek istiyorum ultrasonsda ve hormon testlerinde bir sorun yok ama henüz gebelik oluşmadı nerde çektirebilirim bir de reglinin 10.gününe denk geliyor sorun olur mu sizce
Regl bitiminden 2 gün sonra gel çekelim demişti doktorum bana senin yumurtlama donemin yaklasmis cekerler mi bilmiyorum ben özel hastanede çekildim ama devlette de çekiliyormuş
Bende çektirdim ama 2 sene falan oluyor kaçıncı günüme denk geldiğini hatırlamıyorum özelde anestezi ile çekildi devlette de yapılıyormuş ama sanırım anestezi vermiyorlar ben öyle duydum ama her hastane için geçerli midir bilemedim
Merhaba rahim filmi çektirmek istiyorum ultrasonsda ve hormon testlerinde bir sorun yok ama henüz gebelik oluşmadı nerde çektirebilirim bir de reglinin 10.gününe denk geliyor sorun olur mu sizce
Hem devlet hastanesi hem özel hastane çeker rahim filmini, yani kararı siz vereceksiniz. Ama ikisinde de gidip kafanıza göre ben rahim filmi çekilcem diyip çekilemiyosunuz. Yani önce bi kadın doğum doktorundan randevu alıp muayene olmanız ve durumunuzu doktora bildirmeniz lazım. Rahim filmini doktor isteyecek sizden gerekli günde. Devlette aneztili çekilmiyor maalesef eğer illa aneztesi lazım derseniz direkt özelden randevu alın boşa vakit kaybetmeyin
Ben devlette çektirdim.infertilite bölümü istedi gün verildi. Anestezi almadım. Odaya Gir çık toplam 10 dk sürdü zaten.eşiniz se sperm testi yaptırsın. Tüm sonuçlarınızla doktoruna gidin. Benim tıkanık değildi ve filmden sonraki ay hamile kalmıştım.İki taraftada sorun yoksa Yumurta büyütücü ilaç ve çatlatma iğneleri ile tedaviye başlarlar.