Rahim filmi hakkında

KatipKiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2025
74
5
1
30
Merhaba rahim filmi çektirmek istiyorum ultrasonsda ve hormon testlerinde bir sorun yok ama henüz gebelik oluşmadı nerde çektirebilirim bir de reglinin 10.gününe denk geliyor sorun olur mu sizce

Regl bitiminden 2 gün sonra gel çekelim demişti doktorum bana senin yumurtlama donemin yaklasmis cekerler mi bilmiyorum ben özel hastanede çekildim ama devlette de çekiliyormuş

Bende çektirdim ama 2 sene falan oluyor kaçıncı günüme denk geldiğini hatırlamıyorum özelde anestezi ile çekildi devlette de yapılıyormuş ama sanırım anestezi vermiyorlar ben öyle duydum ama her hastane için geçerli midir bilemedim

Merhaba rahim filmi çektirmek istiyorum ultrasonsda ve hormon testlerinde bir sorun yok ama henüz gebelik oluşmadı nerde çektirebilirim bir de reglinin 10.gününe denk geliyor sorun olur mu sizce
Hem devlet hastanesi hem özel hastane çeker rahim filmini, yani kararı siz vereceksiniz. Ama ikisinde de gidip kafanıza göre ben rahim filmi çekilcem diyip çekilemiyosunuz. Yani önce bi kadın doğum doktorundan randevu alıp muayene olmanız ve durumunuzu doktora bildirmeniz lazım. Rahim filmini doktor isteyecek sizden gerekli günde. Devlette aneztili çekilmiyor maalesef eğer illa aneztesi lazım derseniz direkt özelden randevu alın boşa vakit kaybetmeyin

Yok görüntüleme merkezleri mi ne oluyor onlar çekiyor. Sonucu dr a gösteriyorsun. Ücretli ve anestezili çekiyorlar. Ama devlette haklısınız

Ben devlette çektirdim.infertilite bölümü istedi gün verildi. Anestezi almadım. Odaya Gir çık toplam 10 dk sürdü zaten.eşiniz se sperm testi yaptırsın. Tüm sonuçlarınızla doktoruna gidin. Benim tıkanık değildi ve filmden sonraki ay hamile kalmıştım.İki taraftada sorun yoksa Yumurta büyütücü ilaç ve çatlatma iğneleri ile tedaviye başlarlar.

Devlette rahim filmi ücretli mi canım bizim burda devlette rahim filmi çekmiyorlar anestezi almadan ağrın oldu mu acı falan

bir kadın doğum doktoruna gidin o gerekli görürse sizi yönlendirir. bu ay çekilmezsiniz büyük ihtimalle adet olduğunuzda hastaneyi arayıp ben hsg çekilicem adetim tahminen şu gün biter diyerek randevu alacaksınız. ama dediğim gibi doktorun önce hsg için isteminizi yapması lazım kendi istediğinize göre hsg çekilmek istiyorum diyerek randevu alamıyorsunuz

Gittim canım devlete kaç defa araştırma hastanesine git yada özele git deyip gönderiyorlar burda rahîm filmi çekilmiyo diyorlar

Gittim canım devlete kaç defa araştırma hastanesine git yada özele git deyip gönderiyorlar burda rahîm filmi çekilmiyo diyorlar
araştırma hastanesine gideceksiniz zaten. benim gittiğim kadın doğum eğitim ve araştırma hastanesiydi.

araştırma hastanesine gideceksiniz zaten. benim gittiğim kadın doğum eğitim ve araştırma hastanesiydi.
Tamam canım oraya da gittim öğretim üyesinden randevu aldım pcos var deyip doğum kontrol hapı deneyelim dedi rwhim filmi istemedi araştırma hastanesinde de ücret aldılar mi rahim filminden sizde

Devlette rahim filmi ücretli mi canım bizim burda devlette rahim filmi çekmiyorlar anestezi almadan ağrın oldu mu acı falan
Devlette ücretsizdi. Anestezi seçeneğim yoktu ama ben kendimi kasmazsam kolay atlatırım dedim. Kısa süreli bir acı olduğu için atlattım. Evet acılıydı. Sedyeye sıkıca sarılıp aaa dediğimi biliyorum ama kısa sürdüğü için iyiki orda yaptırdım ve bitti geçti diyorum. 5 dk acı ne ki dedim. Çıkıncada hiç acım olmadı.

Sonuç ne çıktı kapalılik varmıydi gebelik rahim filminden sonra mı oldu bende hiç olmazsa devlete gidip rahîm filmi isterim

Aci kasıkta mi oluyo daha çok çok mu şiddetli peki adet sancısı gibi mi dayanabilir miyim bilmiyorum aci eşigim de düşük benim

Aci kasıkta mi oluyo daha çok çok mu şiddetli peki adet sancısı gibi mi dayanabilir miyim bilmiyorum aci eşigim de düşük benim
Evet kasıkta oluyor adetten biraz acılı oldu. Ama herkesde aynı olmuyor belki sizinki daha hafif geçer. Benim de acı eşiğim çok yüksek değil. Dediğim gibi öldüm bittim bir ağrı değil.

Sonuç ne çıktı kapalılik varmıydi gebelik rahim filminden sonra mı oldu bende hiç olmazsa devlete gidip rahîm filmi isterim
Kapalılık yoktu. Ama ufak tıkanıklıklar varsa da açılıyormuş. Evet bana dr o ay korun dedi. Diğer ay hamile kaldım. Ovulasyon testi de denemiştim o ay .

Merhaba bende hastanede rahim filmi çekildim adetin 2.gunu gel dediler ama bugün adet oldum 2.gun de yarın olduğu için tatil diğer gün gitsem acaba sıkıntı olurmu yine bakarlarmi

Merhaba bende hastanede rahim filmi çekildim adetin 2.gunu gel dediler ama bugün adet oldum 2.gun de yarın olduğu için tatil diğer gün gitsem acaba sıkıntı olurmu yine bakarlarmi
Hastane ile görüşün bence belki acilde bakarlar kan alacaklardır yüksek ihtimal acilde alırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…