kızlar bu rahim filminden benimde çektirmem gerekiyor ama dr anestezi yapmıyor nasıl çektiricem ben bu lanet filmi ,offf korkuyorum ben ya...çok geriliyorum
benimkinide acıabademde radyolog çekecek çok baskı yaptı anestezisiz çektir diye.. bende anestezili çekmezseniz o zaman başka bir hastaneye gidecem dedimm öle kabul etti onlar ayılma faslı var diye uğraşmak istemiyorlar topu topu 10dk. için narkozcu gelecek falan diye tabi acıyı çekecek kendileri değil.
ben istanbuldanım ama yazmak istedim ben hsg mi anestezisiz çektirdim ve gitmeden önce internetten araştırdım çektirenlerin yazdıklarını okudum çok korkmuştum ama çektirmeyede mecburdum ben istanbulda batı bahat hospital de çektirdim dr um korktuğumu bildiği halde anesteziye gerek olmadığını söyledi bende dinledim hastaneye ağlayarak gittim çünkü kendimi şartlandırmıştım çok ağrılı olucak diye ama hiçte öyle korkulacak gibi bişey değilmiş adet sancısı kadar bir ağrım oldu ilaç verildikten sonra oda 5 dk sürmeden geçti hastaneden sonuçlarımla birlikte mutlu bir şekilde ayrıldım bence anestezi gerektirmeyen bir işlem gözünüzü korkutmayın derim
arkadaşlar araştırma hastanesinde bugun rahim filmi çektirdim.filmin çekilmesinden önce sadece ağrı kesici bir iğne yapıldı.şöyle söyliyim acı eşiğim yüksektir ama sıvının verildiği an 10 sanıye kadar çokta hafıf denemeyecek bır acı hıssettım hatta doktora durmasını soyledım:)ama sonra o ağrı hızla azaldı. bana 2.defa ama busefer daha az sıvı verdi birdaha çekti ozaman acımadı.kısacası 10 sanıye kadar dişinizi sıkar miktarı ne olursa olsun o ağrıya dayanırsanız sonrası hızla geçiyor.şuanda sadece hafif adet ağrısı gibi bir ağrı birde biraz kanama var.Çok şükür sonuç iyi çıktıda o acıya değdi.Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah...
hsg sonucum -solda peritoneal kaviteye kontrast madde geçişi izlenmemişti(fimbriyal adezyon bulguları?)
-tuba distalinde ve ampullada hidrosalpinks bulguları..
ne deme acil yorummm??
yaa cnm ben daha öncede konuştum o zaman çektirmiyorum dedim anestesisiz hiçde oralı olmadı,çekelim gerek yok diyor.zaten görüntüleme merkezinde çekilicek benim.sonra bir kaç ay sonra tekrar gittim dr çekelim diyor ama anestezi yapmıyor işte,şertlar uymuyor yani.hastane olsa belki yapardı.düzcede varmı arkadaşlar anestezi ile çektiren ,varsa mutlu olucam...yat kalk düşünür oldum ben çok korkuyorum .stres oldum,zaten tiroid hastasıyım offfff
merhaba arakadaşlar bende aranıza yeni katılım.ziyaretçi olraka hep okuyordum ama nasip bugune imiş.istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım 2 kız annesiyim.yaklaşık bir bucuk yıldır bebek beklentmiz var ancak olmuyor.istanbul hisar intercontinaltal hastanesinde önce hormon testi yapıldı(kan alınarak)degerlerimin gayet normal oldugu söylendi.
2.aşamada ilaçlı rahim filmi çekeli dedi hocam.biraz agrılı geçecegini bu üzden tercihi bana bıraktıgını söyledi hocam.bende anestezili olsun dedim.yarın saah 8:30 da hastanede olmamız bekleniyor.4 gündür uykum yok.tedirginlik hissediyorum dogal olarak:)hayatımda hiç anestesi yapılmadı budan mütevellit ameliyat geçirmedim:)anestezi korkutuyor uyurda uyanamazssam diye.karamasarlık ve endişeler içinde zamanımı geçirdim.sabah erken kalkmam gerek 8 saatlik bi açlık ile elbette.
hsg yani ilaçlı rahim filmi geçirmiş arkadaşların özellikle anestezili,onalrın görüşlerini okumak istiyorum.tşkler...
canım sol tüpüne ilaç geçişi hiç olmamış demek yani bu da ya sol tüpün yok yada var ama tıkalı olduğu için ilerlemiyor demek daha detaylı bi doktora git gerekirse pelvik mr çektir orda rahim ve yumurtalıkların durumu daha net görüntüleniyo..
canım bana anestezili nasıl oldu anlatırmısın birde ne kadara mal oldu ben kendi doktorum anestezi ile çektirmezse başka yere gideceğim ve sanırım asla anestezisiz çektiremem
canımcımmmm eğer düzcede böyle bi yer varsa öğrendiysenn banada bildir yada buraya yaz ben istanbuldayım ama ailem burda yani düzcede annem olmadanda anestesisiz yapamıyorum.bu arada istanbulda medical parkta anestesi ile yaptıran varmı???