canımcımmmm eğer düzcede böyle bi yer varsa öğrendiysenn banada bildir yada buraya yaz ben istanbuldayım ama ailem burda yani düzcede annem olmadanda anestesisiz yapamıyorum.bu arada istanbulda medical parkta anestesi ile yaptıran varmı???
merhaba arkadaşlar...
konu hsg ile ilgili ama benim histereskopi roporuyla ilgili bir sorum olacaktı...
sonuçya ikisinin raporuda aynı sayılır...
ben rahimde septum yani perde ameliyatı olmuştum...
ameliyattan sonra sağ tüpümün tıkalı olduğunu söylediler ve açılmamış....
1 ay sonrada ameliyatımın nasıl geçtiğine bakmak için ofis histereskopi oldum...
ofiste dr la sadece ameliyat hakkında konuştuk tüplerden hiç bahsetmedik...
ama ofisten sonra dosyama birşeyler karalamıştı geçenlerde hataneye gittiğimde yazdıklarına baktım...
iki tubal ostium rahatlıkla görüldü diye bir cümle var...
nette araştırdım galiba bu 2 tüpümün de açık olduğu anlamına geliyor...
dr a sormayıda unuttum...
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
öncelikle geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın...slm ben 20 şubatta 8 haftalık bebeğimi meleğimi kaybettim. hamileyken dr. rahminde septum var dedi fakat bu saatten sonra yapılabilecek bişey yok dedi. ama 4 haftalıktan itibaren düşük tehlikem vardı. ilaçlar iğneler fayda etmedi ve bebeğim gitti. fakat dr. bu tanının tam olarak konabilmesi için rahim filmi çekmek lazım demişti. şimdi adet olmayı bekliyorum ve adetten sonra rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. çünkü arkuat rahimede yakın septumada yakın demişti. kesin sonuç rahim filminde belli olacak. senin yazını okuyunca hemen zıpladım. ssen neden çektirmiştin yani nasıl anladılar bide bunun rahim filmi haricinde başka bir anlama şekli varmı ? yani kesin rahim filmimi çektirmek gerekiyor. bu benim ilk bebeğimdi ben çıkan sonuca göre eğer septum varsa olmalımıyım sence operasyon ya da tekrar denemelimiyim 2. bebeği karar veremiyorum. lütfen bildiklerini benimlede paylaşırsan çok sevinirim.
canım bana anestezili nasıl oldu anlatırmısın birde ne kadara mal oldu ben kendi doktorum anestezi ile çektirmezse başka yere gideceğim ve sanırım asla anestezisiz çektiremem
Arkadaşlar benim HSG tecrübesi olan herkese bir sorum olacak ben de bu ay HSG çektirdim ve beklenen adet tarihimdeyim bugün yani ya bugün yada en geç yarın adet olmam gerekiyor normal tarihime göre hep düzenli olurum zaten 30 günde bir. Ama kafama takılan şey bu HSG den sonra gebe kalma ihtimali artıyomuş acaba ben hamile olabilirmiyimmmm :)))
ama en çok merak ettiğim konuda HSG çekilen ayda alınan ilaçdan dolayı falan gecikme yaşayanlar varmı ???
normal adet tarihinden sonra hamile zannedip de kendini 1 hafta sonra adet olan var mı ?
böyle gecikmelere sebep olur mu HSG çekimi nolur cevap verin hemencik:))
insanın acıya dayanıklı olduğu saat sabah 9:00 kızlar...haberiniz olsun...buda bir ümit benim için...bu saatte yaptırsam diyorum rahim filmini:26:
eğer bu duyduğuna gerçekten inanıyorsan ki bence doğrudur kesinlikle o saatte çektir. kendini ne zaman nerde saat kaçta hazır hissediceksen ozaman çektir. ama görüceksin büyüttüğün kadar bişey değil
ayy cnm doğrudur bencede araştırdım bu konuyu ama Dr. o saate okey verir inş....büyüttüğüm kadar değil dimi cnm inş benimde zor olmaz...valla böyle yazıları görünce yüreğime su serpiliyor...bende çarşamba falan çektiricem sanırım bakalım hayırlısı...eşim ben olsam çektirmem diyor bende panik yapıyorum.benim çektireceğim yer görüntüleme merkezi dr oraya gelicek o yüzden biraz da tedirginiz
benimde öyle olmuştu. görüntüleme merkezinde buluştuk hemşiremde geldi onunla beraber. çektirdik aman eşini dinleme. benimde yoktur yoktur dedik tıkanıklık varmış açıldı işlem sırasında. rahat ol sen tedavini ol bebişini kucağına biran önce al
saol cnm inş hakkımızda hayırlısı olsun.Allah tüm isteyenlere nasip etsin inş...dediğin gibi rahat olucam takmıcam kafaya...senin nasıl şimdi varmı bebişin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?