kiZLAR BISEY SORUCAM bende doktor'a gittim doktorum ( Hysterosalpingogram rontgeni )istedi rahim filmimi oluyor bu simdi? :18::18::18::18::18:
tuplerine bakacagiz dedi acikmi kapali mi diye....fakat ben yurt disinda yasiyorum rahim filmi mi oluyor bu anlamadim ADETININ ILK GUNU GELIYORSUNUZ DEDI.....Hysterosalpingogram BU OMU OLUYOR
ayy cok korktum yaa:18::18:burda aneztesi hayattaa yapmazlarr sezeryan dogum yapmiyorlar kotu durum olmadikca buna mi yapacaklarr offff gecen gittigimde smear testi yapti hic acimadi anlamadim bisey basitmis o islem.......yaaaa bu ne simdi uykularim kaaccaakkk benim
siz adetliyken mi yaptirdiniz (ilk gunu)kizlar???
merhaba arkadaslar dun istanbuldaydım, sırf rahimfilmi ağrısız sızısız çektirmek için istanbul fındıkzadeye gittim, radyomar merkezine dr.cevat bayrak bey cekti.eşimle gittik merkeze ben beklerken ağlamaya başladım korkudan eşime dedim kalk gidelim ben vazgeçtim dedim okadar korkan biriyim yani anlayacağınız eşim ve ordakı hemşire bayan sakinleştirdi beni ve sıra bendeydi cevat bey ne kadar korktugumu anladıgı için öncelikle bana neler yapacagını anlattı nasıl bi işlem oldugunu anlattı ve hiçbirsey anlamayacaksın dedi sakinleştirdi beni,herhangi bir ağrı kesici hap veya iğne olmadım gerek yok dediler .evet mutlu son gercekten hıcbırsey anlamadım kızlar anlatamam ordakı mutlulugumu hıc bırsey hıssetmezmı ınsan ya hıcbırsey hıssetmedım hıcbır acı hıssetmedım .benım gıbı tedırgın olanınız varsa aranızda fındıkzade radyomarı önerırım kızlar cevat bey muhtesem bı doktor benım gıbı mutlu cıkmak ıstıyorsanız adres bellı.herkese tavsıye ederım ınsallah Allah herkese agrısız sızısız fılm cekılmeler nasıp eder.ayrıca ped de verdıler ama bı gram sızıntı veya kanamam bıle olmadı butun gun esımle ıstanbulda dolastık istanbulun altını ustune getırdık,gecede yola cıktık hıcbır sorunla karsılasmadım herkese tavsiye ederim.buarada sonuclarım da ıı cıktı tupler acıkmıs.... :81:
evet doktorun istediği hsg yani rahim filmi. adet bittikten sonraki 2 3 gün içinde çekiliyor
umarım cihazları yenidir acısız çekerler
nazlinur doktor adetin ilk gunu olmasi gerek dedi adet olmayi bekliyorum....adet bittikten sonra olmuyormus...:26:
cnm benim çook sevindim beni çok rahatlattın ben de gelecek ay çektireceğim umarım gerek kalmaz
ya arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda şaşırdım bu meret bitek bendemi ağrı yaptı die ben film çekilirken ağrıdan resmen kriz geçirdim doktor bıraktı bayılcaktım inanılmaz sancım oldu ortalı yıktım feryat figan yani sonra bağıra çağıra çekti filmi ama ömrümden ömür gitti masada kitlenip kaldım 15 20 dk bacaklarımı açamadım hemşire ova ova açtı bittikten sonrada çok sancım oldu oturamadım kreç gibi dolandım ilaç boşalana kadar ve 3 günde adetim yeni bittiği halde dolu dolu kanamam oldu adetimkinden fazlaydı bide ama allaha çok şükür tüplerim açık çıktı doktor açık olduğu için okadar sancım olduğunu söyledi ama tüpleri açık olupta ben kadar acı çekmeyen var anlamadım gitti acaba başka bişi varda ondanmı okadar canım yandı kuşku düştü bak şimdi içime.
aynen sana katılıyorum çıktığımda asansörde yere düşecektim zor tuttular sonradan 4 gün yürüyemedim nerdeyse ama benim kanalın biri tıkalıymış filmde açıldı 4 günde kanamam oldu
ya arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda şaşırdım bu meret bitek bendemi ağrı yaptı die ben film çekilirken ağrıdan resmen kriz geçirdim doktor bıraktı bayılcaktım inanılmaz sancım oldu ortalı yıktım feryat figan yani sonra bağıra çağıra çekti filmi ama ömrümden ömür gitti masada kitlenip kaldım 15 20 dk bacaklarımı açamadım hemşire ova ova açtı bittikten sonrada çok sancım oldu oturamadım kreç gibi dolandım ilaç boşalana kadar ve 3 günde adetim yeni bittiği halde dolu dolu kanamam oldu adetimkinden fazlaydı bide ama allaha çok şükür tüplerim açık çıktı doktor açık olduğu için okadar sancım olduğunu söyledi ama tüpleri açık olupta ben kadar acı çekmeyen var anlamadım gitti acaba başka bişi varda ondanmı okadar canım yandı kuşku düştü bak şimdi içime.
rahim filmini doktorlarınızmı tavsiye etti yoksa gidip çektireyimmi dediniz kendi kendinize? benm doktorum bana hiç rahim filminden bahsetmedi. ama bende merak ediorum acaba tüpler kapalımı açıkmı die? napsamki fikir verirmisiniz kızlar?
nazlinur doktor adetin ilk gunu olmasi gerek dedi adet olmayi bekliyorum....adet bittikten sonra olmuyormus...:26:
ya kızlar, rahim filmi çekildikten sonra adeti daha kolay (sancısız ) ve erken olar var mı? benim adetim normalde çok sancılı olur, hastaneye bile kaldırılırım ama bu sefer wc ye gitmesem anlamayacağım olduğumu ve erken oldu... normal mi sizce?
(2 hafta önce çekildim o zamanda biraz kanamam oldu ve geçti)
birde eskiden adet olmadan 1 hafta önceden belim kopardı ama bu sefer şaka gibi hiç ağrım falan olmadı birazda kara kara pıhtılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?