çektirdim kızlar önce muayne edilen aletle açıyorlar rahmi sonra silip ilaç veriyorlar ilacı verdikerinde hissetmedim önce sonra biraz yanma hissettim ve bitti hiç ağrımadı ama 5 saat oluyor şimdi sanki karnımda gaz varmış gibi ağrıyor.tavsiye ediyorum fındıkzade radyotom gerçekten çok iyiydi dr beni sakinleştirdi hemşire elimi tuttu tek tek anlattı aşamayı tüpler temiz açık ancak rahimde azcık yapışıklık varmış.sonucu dra gösterdim şuan müdahaleye gerek yok dedi bakalım

canım öncelıkle gecmıs olsun hadı bakalım sen atlattın sıraq bende nasıl yapıcam ya cok korkuyorum muayene edılen aletle acıyorlar demıssın hanı rahımagzına falan bakılırken actıkları aletlemı acaba bıde nereyı sılıyor rahımagzınımı cok soru sordum ama benı anlıyorsundur umarım cok tedırgınım cok korkuyorum cunku ben smear testı yaptıracagım zaman nasıl canım aynmıstı doktor o aletı taktıgında nasıl dayanacagım bılmıyorummmmmmmm of offffffffffff

canım muayne ettiği aletle açıyor ama acı olmuyor istanbbuldaysan radyotomda çektir boşuna acı çekme okadar çok memnun kaldım ben bidaha olsa yine çekilirim korkmadan

kızlar kendi tecrübemde üniversite hastanesinde yaptırdım, çok canım yandı,hatta tüm gün sızladı, ama sanırım ufak bir yapışıklık varmış işlem sırasında açılmış, 4 senelik evliyim, o ay korunmamızı istedi doktor, bir sonraki ay da hamile kaldım, şuan 3 aylık hamileyim, darısı başınıza

canım muayne ettiği aletle açıyor ama acı olmuyor istanbbuldaysan radyotomda çektir boşuna acı çekme okadar çok memnun kaldım ben bidaha olsa yine çekilirim korkmadan

canım istanbulda degılım ama sırf ıslem agrısız acısız oldugu ıcın istanbula gelecegım hatta bugun randevumuda alacagımmmmm ayyyyyyyyyyyyy heyecanlandım yaaaaaaaaaa

Yaklaşık 15-20 gündür tüm yorumları okuyorum ve inanın bilgisayarın başından ağlayarak kalktım hep. nihayet dün bende hsg çektirdim ama o masaya yatana kadar neler yaşadım anlatamam. o korkuyu Allah kimseye yaşatmasın:18:

Birçok yeri aradım ilgililerle konuştum en son kendi doktorumda özel bir hastanede çektirdim. sonuçta doktorumdan memnundum yaklaşımı beni çok rahatlatıyordu.Hemşirelerde gayet anlayışlı ve güleryüzlüydü çok ilgilendiler. işlemden yarım saat önce ağrı kesici bir iğne yaptılar.çok az bir acı hissettim oda ilaç verilirken, jinekolojik muayeneden bir farkı yok(kendinizi boşuna strese sokmayın derim).5 dk falan sürdü ne kanamam oldu ne sonrasında bir ağrı-acı hissettim.

Sonuç tüplerim açıktı

Hepinize geçmiş olsun kızlar...

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.9 aylık evliyim bir süredir yara tedavisi görüyorum henüz bir sonuç alamadım yara hala devam ediyor.Bir yandanda bi bebiş istiyoruz ama olmuyor.Doktorum bi sorun olduğunu şimdiye kadar olması gerektiğini söyledi.Şimdi rahim filmi çektirmemi istedi.Açıkçası biraz tedirgin oluyorum acı veren bişey sanırım.Bu filmi çektiren arkadaşlar nerede çektirdiğini paylaşırsa sevinirim.Avcılarda oturuyorum yakın çevre olsa daha iyi olur.Şimdiden teşekkürler.

Bakırköyde radyotom var gayet iyi olduğunu duydum. benim evim çok uzak olduğu için oraya gidemedim. ağrısız çekiyorlarmış zaten kendini rahat bırakırsan pek birşey hissetmiyorsun.Geçmiş olsun arkadaşım...

merhaba arkadaşlar.bende rahim filmi çekileceğim ama nerede yapıyolar bilmiyorum.aydında rahim filmi çektiren varmıı.

SeLam arkadasLar;

Bende bu ay rahım filmi çektirdim anestezi İle cok rahat oldu uyandıgımda agrı acı hıcbırsey hıssetmedım gayet rahat tavsiyem kesınlikle Anestezili cektirin , zaten doktorumun dedigine göre
acıyla kendını kasıyormussun ve tüpler tıkalı gibi görülebılyormus en iyi sonuc anestezi ile alınıyormus
hemde işkence cekmıyorsunuz bende cok tereddüt etmıstım cektırmekte ama suan cok rahatım aklımda bi soru işaretı kalmadı tüplerim acık rahım icinde herşey normal şükürler olsun...
Sadece 4 gündür yumurta akı kıvamında gelen bı akıntım var ve hafif kahverengı lekelenmeyle birlikte
sizde böyle bısey oldumu? ayrıca antibiyotikte verdı doktorum her hangi bir enfeksiyona karsı acaba ondan dolayımı bu ilhihap gibi akıntı bende anlamadım bu tarz bısey yasayan arkadalar varsa cvp :26:beklıyorum

mrb bende anesteziyle çektirdim dediğin gibi çok rahattı banada dr antibiyotik verdi ve yumurta akı gibi kalın bi akıntı geldi 2 defa nedenini bilmiyorum ama bazen ufak yapışıklık olabiliyomuş oda basınçlı sıvıyla açılıyomuş acaba oyle bişey vardıda omu geldi diye düşündüm film çekiminin akşamı ve ertesi gün geldi bu arada benim tüplerimde açıkmış çok şükür banada dr antibiyotik verdi sanırım herhangi bi enfeksiyon olabilir diye bide15 gün ilişki yasaktı.

merhaba arkadaslar Allah nasip ederse cuma gunu istanbula gideceğim radyotom fındıkzadede rahımfılmı cektırmeye ordanda fılmı alıp bahcecı klınıgıne gıdecegım istanbullu arkadaslar bana yardımcı olabılırlermı yol konusunda fındıkzadeden bahcecı klınıgı uzakmı nasıl gıderım bı önerısı olan varmı acaba?şimdiden cok tesekkur ederım.

cnm hayırlı olsun ben korkudan bu ay çektiremiyorum ama mayısta çektireceğim ne kadara anlaştın bahçeci kliniği beşiktaş tarafında mı beşiktaşa otobüs var yakın mesafede dikilaşa da taksiyle çıkarsın

amın cnm tesekkurler.bende cok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bakalım nasip olursa deneyımlerımı anlatırım sızlere fıyat 330 tl eger doktorun gonderırse oraya 300 oluyor sanırım ama doktorun verdıgı bı kagıtla gıtmen gerek sanırım.
ben sehır dısından gelecegım nasıl bulacagım orları bakalım,fındıkzade radyotomdan fulya terrace bahcecı klınıgıne gıdecegım bılen varsa nasıl gıdılır fıkır verebılırmı kızlar?herkese Allah acıl sıfalar versın arkadaslar.....

kiZLAR BISEY SORUCAM bende doktor'a gittim doktorum ( Hysterosalpingogram rontgeni )istedi rahim filmimi oluyor bu simdi? :18::18::18::18::18:
tuplerine bakacagiz dedi acikmi kapali mi diye....fakat ben yurt disinda yasiyorum rahim filmi mi oluyor bu anlamadim ADETININ ILK GUNU GELIYORSUNUZ DEDI.....Hysterosalpingogram BU OMU OLUYOR
ayy cok korktum yaa:18::18:burda aneztesi hayattaa yapmazlarr sezeryan dogum yapmiyorlar kotu durum olmadikca buna mi yapacaklarr offff gecen gittigimde smear testi yapti hic acimadi anlamadim bisey basitmis o islem.......yaaaa bu ne simdi uykularim kaaccaakkk benim

siz adetliyken mi yaptirdiniz (ilk gunu)kizlar???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…