Ben çocuk için tedaviye başladığımda doktorum rutin bir işlem olarak istedi HSG yi. Bende çok korktum çektirmeden, biraz zorlandım da ama iyiki çektirmişim diyorum.
Rahim filmi sadece tüpleri açmak için değil, aynı zamanda rahimde herhangi bir sorun var mı onu da anlamak için yapılıyor. Doktorum iyiki aşılamaya başlamadan önce istemiş. Çünkü benim rahmimde perde varmış ve doktor hamile kalsan bile düşük yapma ihtimalin çok yüksekmiş dedi. Ameliyat oldum. Kestiler perdeyi. 15 gün önce aşılama yapıldı banada. Bugün test yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim herkesle birlikte benim de kucağımıza almak nasip etsin![]()
senin için çok sevindim inşallah bizde burdan bu haberleri verelim. bebeğimizi göğsümüzde görelim.benim de adetim 9 unda olması lazım 3-4 günüm var ama hiç bir hamilelik belirtisi yok. olamalı mı onu da bilmiyorum hiç hamile kalmadım

ben doktorların beni yeterince ciddiye almamasından ötürü tüp bebek merkezine gidip araştırmamı orda yaptırmaya karar verdim zaten . senin doktorun istanbul da mı rutin de istemiş hsg yi ne güzel.ben hsg yi kendim araştıra araştıra buldum hiç bi doktor ağzına bile almadı. git bekle hormonların normal ultrasonda herşey normal eşinde de problem yok deyip gönderdiler yaşın 32 ymiş kime ne!!!!!!!!!!!!!