Ben çocuk için tedaviye başladığımda doktorum rutin bir işlem olarak istedi HSG yi. Bende çok korktum çektirmeden, biraz zorlandım da ama iyiki çektirmişim diyorum.
Rahim filmi sadece tüpleri açmak için değil, aynı zamanda rahimde herhangi bir sorun var mı onu da anlamak için yapılıyor. Doktorum iyiki aşılamaya başlamadan önce istemiş. Çünkü benim rahmimde perde varmış ve doktor hamile kalsan bile düşük yapma ihtimalin çok yüksekmiş dedi. Ameliyat oldum. Kestiler perdeyi. 15 gün önce aşılama yapıldı banada. Bugün test yaptırdım çok şükür pozitif çıktı. Rabbim herkesle birlikte benim de kucağımıza almak nasip etsin :49:

senin için çok sevindim inşallah bizde burdan bu haberleri verelim. bebeğimizi göğsümüzde görelim.benim de adetim 9 unda olması lazım 3-4 günüm var ama hiç bir hamilelik belirtisi yok. olamalı mı onu da bilmiyorum hiç hamile kalmadım:( sen hissettin mi bebeğin orda olduğunu. ben kesinlikle hissedeceğimi düşünüyorum ve bu yüzden yine bu ay pek umudum yok.
ben doktorların beni yeterince ciddiye almamasından ötürü tüp bebek merkezine gidip araştırmamı orda yaptırmaya karar verdim zaten . senin doktorun istanbul da mı rutin de istemiş hsg yi ne güzel.ben hsg yi kendim araştıra araştıra buldum hiç bi doktor ağzına bile almadı. git bekle hormonların normal ultrasonda herşey normal eşinde de problem yok deyip gönderdiler yaşın 32 ymiş kime ne!!!!!!!!!!!!!

canım benim de adet tarihim 9 u.. ama şimdiden karnım ağrıyor sanki... bu ayda kırmızı kartı yicem heralde :59:

arkadaşlar üzülmeyin bende bugun ard arda 3 hamile haberi aldım içim burkuluyo ama bekliyorum sabırla rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

slm bişey sormak istiyorum cvp vern lütfen yarın doktora rahim filmi çektirmeye gidicem gitmeden önce neler yapmam yada yapmam gerekiyo . bi kaç gündür kasıklarımda ağrı var tam yumurtlama dönemindeyim sanırım doktora gidip film mi çektirsem yoksa yumurtlama dönemini mi değerlerndirsem tam emin değilim beyaz yapışık akıntım ve kasıklarımda ağrı var ovülasyon testi var ama yapmadım yada onu mu yapsam ....

slm bişey sormak istiyorum cvp vern lütfen yarın doktora rahim filmi çektirmeye gidicem gitmeden önce neler yapmam yada yapmam gerekiyo . bi kaç gündür kasıklarımda ağrı var tam yumurtlama dönemindeyim sanırım doktora gidip film mi çektirsem yoksa yumurtlama dönemini mi değerlerndirsem tam emin değilim beyaz yapışık akıntım ve kasıklarımda ağrı var ovülasyon testi var ama yapmadım yada onu mu yapsam ....

canım hsg çektireceğin zaman hiç birlikte olmamış olman gerekiyor.. yani regl bitince en uygun zaman..

pokahontas çok teşekkür ederim ... adetim biteli 6gün oldu

adetin başlangıcından itibaren 7 ve 9. günler en uygun dönem canım senin bence geçmiş
bende geçen cuma çektirdim.doktorum adetin 5 günde bitiyorsa 7.günü gel demişti ve hiç cinsel ilişki
olmaması lazım

Selam kızlar
Bu ay hsg çektirdim ve beş gün geciktim hamileyimiym acaba diye düşünürken bugün kahverengi akıntılar geldi ama kopkoyu ve ardından çok koyu kırmızı hsg çektirdim oyüzden mi geciktim ve bu şekilde geldi regli hsg den sonra böyle bir deneyim yaşayan varmı acaba hsg yüzünden mi böyle geciktim :44:

adetin başlangıcından itibaren 7 ve 9. günler en uygun dönem canım senin bence geçmiş
bende geçen cuma çektirdim.doktorum adetin 5 günde bitiyorsa 7.günü gel demişti ve hiç cinsel ilişki
olmaması lazım

hım adetim 5 gün sürüyo yani addetten 2 gün sonra gitmem gerekiyo bu ay kaldı o zman nasıl acıdı mı ben çok korkuyorum istanbulda mı oturuyorsun nerde çektirdin yazarsan sevinirim

hım adetim 5 gün sürüyo yani addetten 2 gün sonra gitmem gerekiyo bu ay kaldı o zman nasıl acıdı mı ben çok korkuyorum istanbulda mı oturuyorsun nerde çektirdin yazarsan sevinirim

ben izmirdeyim canım buradan çok okudum.doktorum aneztesili dedi.hiç birşey anlamadım.
kanama falanda olmadı çok rahattım.korkudan ağlayarak gitmiştim çok abartmışım. :))

Selam kızlar
Bu ay hsg çektirdim ve beş gün geciktim hamileyimiym acaba diye düşünürken bugün kahverengi akıntılar geldi ama kopkoyu ve ardından çok koyu kırmızı hsg çektirdim oyüzden mi geciktim ve bu şekilde geldi regli hsg den sonra böyle bir deneyim yaşayan varmı acaba hsg yüzünden mi böyle geciktim :44:

hgs den sonra geç kaldığını bende duymuştum canım.

slm arkadaşlar ben rahim filmi ücretni merak ediyorum ilk bebeğime rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım fakat 5 buçuk aylık erken doğum yaşadım üstünden iki yıl geçti şimdi belki yine rahim filmi ile kalırım diye denemek istiyorum ama özelden çünkü dr vermiyor eğer bilginiz varsa ücretle ilgili paylaşırsanız çok sevinirim :69:

canım benim doktorum çınarlıda 500 tl diyor
birde o bölgeyi uyuşturuyoruz dedi
senin nasıl oldu direk bayılttılarmı
birde kendi doktırunmu çekti
ve son soru doktorun kim memnunmusun

beni uyuttular canım zaten8 yada 10dk uyuyorsun
hiç birşey hissetmiyorsun.benim kemdi doktorum oraya geldi.
smyrna da tedavi görüyoruz zaten orası yönlendirdi.
ilgi,alaka ve işlemden çok memnun kaldım.
filme girmeden önce zaten dr la görüşme falan yaptık. çok ii geldi.

beni uyuttular canım zaten8 yada 10dk uyuyorsun
hiç birşey hissetmiyorsun.benim kemdi doktorum oraya geldi.
smyrna da tedavi görüyoruz zaten orası yönlendirdi.
ilgi,alaka ve işlemden çok memnun kaldım.
filme girmeden önce zaten dr la görüşme falan yaptık. çok ii geldi.

eftelya sana dr korun bu ay dedi mi? bana söyledi ama ben 13. gün bi kez korunmadan ilişki yaşadım nasılsa olmuyor diye şimdi de yusuf yusuf oldum ya tutarsa........... :(

evet canım söyledi bizde korunduk yada öyle zannediyoruz :) benim bu ay geçikti reglim sorma bende yusuf yusuf
bir arkadaş daha vardı geçiken ama senin nasıl durumlar?

Back
X