Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[B]Selam arkadaşlar ben bugün çektirdim.sizi korkutmak istemem ama benimle birlikte 3 kişi çektirdi en son ben çekildim diğerleri süper çıktı gülerek hiçbişey olmamış
ama ben masaya yattığımda çok tedirgindim dr biri bacaklarımı tuttu benim stresimi anladı sonra ilacı ilk sol tarafıma enjekte etti tabi ben oy anam diye bağırıp titredim sonra sağ tarafıma sıktılar ondada aynısı oldu.ve çekim 5 dk da bitti.ben daha önce parça aldırmıştım aynı sancı oldu.kalktım üstümü giyindim odadan çıkar çıkmaz
alt tarafımı hissetmedim ve hemen tuvalete koşup çıkardım karnım biraz aç gittim şekerim düştü.sonra dışarı çıktım babamın araba alıp gelmesini beklerken çıkardım yine ve kek yedirdiler bana midemin bulantısıyla birlikte kasık ağrımda geçti şimdi hafif sızı var okadar korkmayın ben guatr ve şeker hastasıyım zor geçti.[/B]
geçmiş olsun kızlar sonuçlarınız nasıl çıktı merak ettim
arkadaşlar kimseyi korkutmak istemem ama ben böyle bir ağrı görmedim rabbim bir daha yaşatmasın moğol işkencesi gibiydiişlem sırasında çok ağrım oldu ama asıl sonrasında bayıldım ve kendime çok zor gelmişim eşim öyle diyor kalktığımda ağlıyordum o kadar sancılı bir işlem en kısa zamanda unutmak istiyorum bunu eğer benim gibi ağrı eşiğiniz çok düşükse kesinlikle anestezili yaptırın derim Allah çektirecek olanlara yardımcı olsun inşallah
[B]Selam arkadaşlar ben bugün çektirdim.sizi korkutmak istemem ama benimle birlikte 3 kişi çektirdi en son ben çekildim diğerleri süper çıktı gülerek hiçbişey olmamış
ama ben masaya yattığımda çok tedirgindim dr biri bacaklarımı tuttu benim stresimi anladı sonra ilacı ilk sol tarafıma enjekte etti tabi ben oy anam diye bağırıp titredim sonra sağ tarafıma sıktılar ondada aynısı oldu.ve çekim 5 dk da bitti.ben daha önce parça aldırmıştım aynı sancı oldu.kalktım üstümü giyindim odadan çıkar çıkmaz
alt tarafımı hissetmedim ve hemen tuvalete koşup çıkardım karnım biraz aç gittim şekerim düştü.sonra dışarı çıktım babamın araba alıp gelmesini beklerken çıkardım yine ve kek yedirdiler bana midemin bulantısıyla birlikte kasık ağrımda geçti şimdi hafif sızı var okadar korkmayın ben guatr ve şeker hastasıyım zor geçti.[/B]
benim sonucum temiz çıktı çok şükür ağrım ise dün vardı ama bugün çok şükür yok rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sizin sonuçlar nasıl çıktı kızlar
ben napıyım şimdi 2side kapalı cıktı tüplerimin kafayı yememek elde degil yok böyle bir üzüntü ....hayal kırıklıgı....![]()