slm cnm bende çektirmiştim annemle birlikte gitmiştik annemin yanımda olması iyi oldu.çok basit değil tabi ki ama çekilmeyecek kadar da değil maddi açıdan zorlamayacaksa dijitale bakabilirsin :)
kafam çok karıştı arkadaşım. benim acı eşiğim biraz düşüktür.smear testi için örnek alırlarken bile kasmışım, rahim kapandı. kanülleri yerleştiremediler, acıdan dakikalarca haykırmışım farkında değilim, çıktığımda eşim söyledi.
tabii şu 11. gün meselesi de var. hastane neden bu kadar geç randevu verdi anlamıyorum. herkes 9. bilemedin 10. gün diyor. Rahim falan kapanıyor film çekilemiyor diyenler var temelli korktum. 11. gün çekilemezse bir de kalkıp 1 ay daha beklemek var. zaten bu rapor için 2 aydır uğraşıyoruz bitsin gitsin istiyorum artık.
bir de bu ay benim doğal yolla denemek için son şanslarımdan biri. galiba bu dijitalle daha az radyasyon alınıyor. korunmaya gerek olmuyor. bizim sorunumuz eşimdeki oligospermi. 4. aydır bir yığın takviye kullanıyor. belki biraz fayda etmiştir diye tüp bebeğe başlamadan son bir şansımızı denemek istiyoruz.
sizde ne demişlerdi hatırlıyor musunuz? radyasyon alımından dolayı korunun dediler mi?