Arkadasım ben de izmirdeyim ben de yeni çektireceğim kent hastanesi 500 tl.

500 tl çok fazlaymış:30: zaten kent hastanesinden daha az bir miktar beklenmezde :)) şmdi ben samsunda yaşıyorum o yüzden izmirde gittiğim sürekli bi kadın dogum uzmanım yok. mayıs sonunda izmire gidicem ailemin yanına gitmişkende çekileyim diyorum.. ama nerde çekilmem gerek bi fikrim yok. kadın dogum uzmanının çekmesi çok önemliymiş tekniker olmamalıymış. sanırım bnm iyice gözüm korktu bahane mi arıyorum ne:18: ege üniversitesinde çekilen yok mu ?

değer haklısın biraz önce adet oldum kanamam geldi yarın doktora gitmeyi düşünüyorum gittiğim yerden pekte memnun değilim ankaraya gitmek istiyorum eşimde bende memuruz burdan sevk konusunda problem çıkarıyorlar yapabileceğim şey 10 günlük falan rapor alıp oraya gitmek ama bukezde orda işim bitmezse ordan rapor konusunda bana yardımcı olabileceklermi özel bi tüp bebek merkezi buldum ankarada ama özelmiş en fazla bi kaç gün veririrz oda aşılama yada tüp bebek sonrasında diyo köşeye sıkışmış gibiyim ne yapacamı bilmiyorum:(

şehir olarak bulunduğun yerde iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim çünkü bu tür işlemlerde ne çıkacağı hiç belli olmuyor ve hsg sonrası doktor yumurtlama takibi yapıyor çoğunlukla benim doktorum da öyle dedi fakat bende çalıştığım için yumurtlama takibine gidemiyorum doktorum üç ay daha süre verdi ondan sonra ne yapıcam bende bilmiyorum çalışan kadın için böyle şeyler çok zor oluyor izin alamıyorsun 1 gün değil ki sürekli gitmek durumundasın arada harab oluyoruz :(( Allah yardımcımız olsun inşallah

500 bence de çok yaaaa Ben 330 a cektirmiştim Aralık ayında cektirdim sonuç koca bir 0 olmadı bişi

şehir olarak bulunduğun yerde iyi bir doktor bulmanı tavsiye ederim çünkü bu tür işlemlerde ne çıkacağı hiç belli olmuyor ve hsg sonrası doktor yumurtlama takibi yapıyor çoğunlukla benim doktorum da öyle dedi fakat bende çalıştığım için yumurtlama takibine gidemiyorum doktorum üç ay daha süre verdi ondan sonra ne yapıcam bende bilmiyorum çalışan kadın için böyle şeyler çok zor oluyor izin alamıyorsun 1 gün değil ki sürekli gitmek durumundasın arada harab oluyoruz :(( Allah yardımcımız olsun inşallah

çok tşk ederim haklısın ama burda gidecek birini bulamadım işte şansımı yinede ankarada denicem bi kerede olsa

Rahim filmimi çektirdim sol taraftaki tüplerimin kapalı olduğunu söylediler rahmimde küçük küçük kistler varmış hormonlarımda biraz yükseklik varmış eşimde sperm azlığı çıkıyo yok yok yani:( iki gündür ağlıyorum kendimi hiç iyi hissettmiyorum buğün biraz toparladım ama ne yapacamı bilmiyorum dua etmekten başka bide eşime bi ayı geçkin zamandır keçi boynuzu uyguluyorum bende dünden beri soğan kürüne başladım o bitincede incir kürüne başlıcam inş faydasını görürüm bu ay bebek yok dedi doktor önümüzdeki ay başlıcaz yine klomen ve ovitrelle sonrada aşılama dedi bi kez denemiştik üç kez daha deneyin dedi inş olur dedi tek tarafın açık olması yetiyormuş bazen ama tutmazsada tüp bebek diyo bu ay bitkisel çözümleri denicem rahim filmiyle ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim

Rahim filmimi çektirdim sol taraftaki tüplerimin kapalı olduğunu söylediler rahmimde küçük küçük kistler varmış hormonlarımda biraz yükseklik varmış eşimde sperm azlığı çıkıyo yok yok yani:( iki gündür ağlıyorum kendimi hiç iyi hissettmiyorum buğün biraz toparladım ama ne yapacamı bilmiyorum dua etmekten başka bide eşime bi ayı geçkin zamandır keçi boynuzu uyguluyorum bende dünden beri soğan kürüne başladım o bitincede incir kürüne başlıcam inş faydasını görürüm bu ay bebek yok dedi doktor önümüzdeki ay başlıcaz yine klomen ve ovitrelle sonrada aşılama dedi bi kez denemiştik üç kez daha deneyin dedi inş olur dedi tek tarafın açık olması yetiyormuş bazen ama tutmazsada tüp bebek diyo bu ay bitkisel çözümleri denicem rahim filmiyle ilgili sorularınız varsa yanıtlayabilirim

Canım Allah yardımcın olsun üzülme sakın hepimiz aynı durumdayız Herkesin bir derdi var bizimkide buymuş demek ki Rabbim dermanı olmayan dertlerle sınamasın bizi.

Canım Allah yardımcın olsun üzülme sakın hepimiz aynı durumdayız Herkesin bir derdi var bizimkide buymuş demek ki Rabbim dermanı olmayan dertlerle sınamasın bizi.

Amin hakslısın doktorlar hikaye boşvermek lazım aslında Allah nasip ettikten sonra kimse önünde duramaz olur biz Allahtan istiyoruz hayırlsını istiyoruz inş olur

arkadaşım hangi hormonların yüksek bilmiyorum ama hayıt tohumu hem bazı hormonları düzeltip hem de bazı kistlere iyi geliyor deniyor. internetten araştır istersen. senin durumuna uyuyorsa kullan. hayıt ya da latince ismi vitex agnus castus diye araştır. burada adet düzensizliği olup aylarca adet görememiş insanların bile hayıtla adet gördüğünü okudum. belki sana da şifalı olacak bir şeydir. en kötüsünden de laparoskopiyle kistlerini alırlar. ben ne komplikasyonları olan insanlar tanıdım ameliyattı ilaçtı tedavi olup hamile kaldılar. allah yeter ki dermanı olmayan hastalıklar vermesin.
eşinin sperm azlığını da takma sürüyle kürler var. erkek infertilitesi başlığını aç oralarda okursun. hepimiz bu yollardan geçtik, azosperm yani sıfır sperm olmadığı sürece az sayı düzeltiliyor. doktorlar bize neler neler dedi, asla düzelmez dedi, bizim bile düzeldi. o gözyaşlarını döktüğüne değmez. hepsi düzelir.

Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye olduğum. Eşimle 3 hafta önce öğrendik normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı. Eşimde sperm sayısı yetersizmiş. Doktor tüp bebek dedi direk. Benim sormak istediğim şu ki; rahim filmini her halükarda istiyor mu doktor. Ben daha önce ultrasonla baktırmıştım yumurtalıklarıma rahmime falan doktor herşey normal sorun yok demişti. şimdi korkuyorum benden de rahim filmi isterdiye. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba. Teşekkür ederim

Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye olduğum. Eşimle 3 hafta önce öğrendik normal yollarla çocuk sahibi olamayacağımızı. Eşimde sperm sayısı yetersizmiş. Doktor tüp bebek dedi direk. Benim sormak istediğim şu ki; rahim filmini her halükarda istiyor mu doktor. Ben daha önce ultrasonla baktırmıştım yumurtalıklarıma rahmime falan doktor herşey normal sorun yok demişti. şimdi korkuyorum benden de rahim filmi isterdiye. Bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba. Teşekkür ederim

Merhaba benim eşimde de sperm sayısı az fakat aşılama için yeterli olduğunu söylediler. Aşılamadan önce rahim filmi istediler muhtemelen tüp bebekten önce de isterler. Ben bugün film çektirdim.( Ankara İbni Sina Cebeci Hastanesinde) Bende korkuyordum ama korkmaya hiç gerek yokmuş. Bi kaç sn yanma hissettim o kadar. Bence özel hastaneye para veripte anestezi ile yaptırmaya gerek yok.

ben de bugün ısparta tıp fakültesinde çektirdim. Gitmeden bir saat evvel falan bir tane kas gevşetici ilaç almıştım forumdaki bir arkadaşın tavsiyesi ile..Bir gün öncesinden rahim içine verecekleri sıvı ve yağlı ilacı size reçete ediyorlar.ilacı yanınızda götürüyorsunuz.Bana agrı kesici ve antibiyotik te yazmışlardı.3 ilaç için 11 lira ödedim eczaneye katkı payı olarak.Öğretmenim ben..neyse, içerdeki bayanın işi bitmek üzereyken beni çağırdılar alt kısmımı çıkardım bir önlük verdiler ve cam benzeri bir masaya yattım..Rahim bölgesine bol bol baticon döktüler sonra spekulumu taktı sanırım rahim ağzını açmak için. sonra 3 ayrı seferde basınçlı şekilde ilacı fışkırttı.benim ikincisinde çok canım yandı ve bağırdım, gerçi acı eşiğim düşüktür biraz benim.totalde 10 dakika kadar sürdü ve bu sırada bir ekranda rahmimi tüplerimi ilacın hareketlerini izledim. Sanırım dijital çekim dedikleri bu..sonra üstümdeki röntgen cihazı ile filmler çekildi.kalktım ped verdiler kanama oluyor çünkü.sonra 1 saat kadar kasık ve bel ağrısı çektim..şu anda yani çekimden 10 saat sonra biraz adet ağrısına benzer ağrım var.Çok şükür ki kurtuldum tüplerim de açık çıktı.İlaç küçük tıkanıklıkları açarmış ve anti mikrobiyel özelliği ile rahimi de biraz temizlermiş. İşte böyle..Biraz detaylı anlattım çünkü insan merak ediyor tam olarak kendisini neyin beklediğini.belirsizlik daha kötü:) Allah herkesi bir an önce kurtarsın ve inşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklrımıza alalım.sevgiler..

istanbul radyotomda rahim filmi çektiren arkadaşlarım.haftaya hasta olucam ne zaman gideyim çektirmek için ayrıca anesteziye gerek var mı korkuyorum da biraz canım yanar mı acaba diye??bir de tavsiye ettiğiniz biri var mı doktor seçebiliyor muyuz?sizinkini kim yaptı paylaşırsanız çokkk sevinirim.

bu arada doğal yolla hamile kalan fakat düşük yapan birinin bu filme ihtiyacı var mı??

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bende 2 kez düşük yaptım, 2 düşükten sonra 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamadım.Doktorum rahim filmi çektirmemi söyledi.Daha önceden internetten araştırma yapmıştım, ayrıca sorduğum herkes çok ağrılı acılı olduğunu söyleyip gözümü korkuttular, doktorum sen sakın korkma sadece hafif adet ağrısı gibi bi ağrı duyarsın dedi, zaten çok kısa süren bir işlem.Dediği gibi sadece bi sinek ısırığı kadar acı ve çok çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı duydum o da toplam 5 dk. sürdü.Korkulacak hiç bişey yokmuş, Şükürler olsun tüplerim de hafif tıkanıklık vardı o da işlem esnasında açıldı, inşallah önümüzde ki ay müjdeli haber alırım.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...AMİİİİİİİİİN..

kızlar meraba. benim de haftaya rahim filmi çektirmem gerekiyor. eşimin sperm testinde bir sıkıntı çıkmadı çok şükür ama bende pco var. bu sebeple yumurtlama sıkıntısı yaşıyorum. doktorum rahim filmi istedi. ama çooook korkuyorum napıcam :(:(:(:

Merhaba arkadaşlar
Bugün fındıkzade Radyotom Radyomar'da Hsg çektirdim. İşleme başlamadan önce hazırlık aşamasında Dr. Cevat Bey'le tanıştım. (işlemi kendisi yaptı) Çok stresli olduğum için beni konuşarak çok rahatlattı. Aşama aşama konuştuk herşeyi. Jinekolojik muayene gibi dedi. Biraz rahatlayarak sedyeye yattım. Sonrasını ekrandan takip ettim. Yapılan işlemi hissetmiyorsunuz bile çok başarılılar ve kullanılan teknolojik aletlerle kısa sürede çekildi. Çok şükür sonuç temiz çıktı. Çektirmek isteyen herkese burayı şiddetle tavsiye ederim. Bu işlem için gereksiz anestezi almayın.

istanbul radyotomda rahim filmi çektiren arkadaşlarım.haftaya hasta olucam ne zaman gideyim çektirmek için ayrıca anesteziye gerek var mı korkuyorum da biraz canım yanar mı acaba diye??bir de tavsiye ettiğiniz biri var mı doktor seçebiliyor muyuz?sizinkini kim yaptı paylaşırsanız çokkk sevinirim.

bu arada doğal yolla hamile kalan fakat düşük yapan birinin bu filme ihtiyacı var mı??

canım dün çekildim radyomarda rahim filmi.. gitmeden saatler önce başladım ağlamaya korkudan, beni içeri aldılar hala ağlıyodum sonra dr. cevat bey konuştu benimle baya ve ikna ettii.. inan muayeneden farkı yokmuş boşuna üzdüm kendimi.. hep erteledim aylarca acıyacak korkusundan.. işlem sadece 2 dk falan sürdü inanılmaz kolay geçti =)) sana tavsiyem kesinlikle fındıkzadedeki radyomara git oradaki şubesinde daha iyiymiş makineler bilgin olsun.. ücret olarak 370 tl ödedim ama inan helal olsun aldıkları para =)) beni çok korkuttular çünkü.. canım sen adet olduğunda orayı ara randevu almak için onlar seni ne zaman gelmen gereken konusunda yönlendirirler... sakın korkma dr. cevat beye gidebilirsin ;)

Son düzenleme:
ben rahim filmini yaklasık 2 saat once cektirdim..Uygulamadan yarım saat önce agrı kesıcı ve kas gevsetici uygulandı ama banamısın demedi,o ne agrıydı oyle :S Allahım kimseyi bu filmi cektirmeye mecbur düşürmesin..Çok agrım ve acım oldu işlem esnasında,öldüm öldüm dirildim ama Allahtan işlem kısa sürüyor:52:..sonrasında gectii .kanamam da olmadı cok şükür..Belki kullanılan makina eski belki baska nedeni var acı ve agrı hissetmemde bilemiyorum..Ama anestezi uygulaması olacak kadar degil şahsen..Rabbim tez zamanda bebegimize kavustursun:):52:

ben rahim filmini yaklasık 2 saat once cektirdim..Uygulamadan yarım saat önce agrı kesıcı ve kas gevsetici uygulandı ama banamısın demedi,o ne agrıydı oyle :S Allahım kimseyi bu filmi cektirmeye mecbur düşürmesin..Çok agrım ve acım oldu işlem esnasında,öldüm öldüm dirildim ama Allahtan işlem kısa sürüyor:52:..sonrasında gectii .kanamam da olmadı cok şükür..Belki kullanılan makina eski belki baska nedeni var acı ve agrı hissetmemde bilemiyorum..Ama anestezi uygulaması olacak kadar degil şahsen..Rabbim tez zamanda bebegimize kavustursun:):52:

amin cnm en kısa zamanda sağlıkla hamile kalalım inşallah.
birşey sormak istiyorum nerde yaptırdın acaba hsg yı.
birde doktor neden istemişti senden.

kızlar ya pzt bende rahim filmi çektircem inş. ama çok tedirginim. geçmişte vajınusmus rahatsızlığım vardı ki hala tam olarak kurtulabilmiş değilim malesef. kendi kendime bi yaparım ya ne varki diyorum , bi yandan da ya çok azırsa orda bırakıp kalkıp gelirsem diyorum:( bana ayrıntılı bir şekilde anlatırmısınızdeneyimi olan arkadaşlar.mesela içeriye soktukları alet nasıl bişey normal ultrason aleti gibi mi yoksa daha mı farklı?? bir de bi arkadaşım mandal gbi bişey kullanıyolar falan dedi doğru mu:( şimdiden teşekkürler.

Back
X