kızlar bende rahim filmi çektircem ve cok korkuyorum inşallahh hayırlısı olur aslında cok korkulcak bişey yok diyolar ama insan yinede cok korkuyorrr

canım benım ınan bende senın gıbıydım ınternette okadar cok sey okudum kı cok acılı oldum bttım bılmem ne falan once korktum doktorun kapısında kendımı sakınlestırdım nekadar dua ettım bır ben bır Rabbım bılır.sonra kendı kendıme bır söz verdım tecrubem olmayan bıseyden korkmama gerek yok dedım o anı yasayana kadar dusunmycem kendımı acıya empoze etmıycem dedım.ve sonuç işleme basladıklarında hiç bişey hıssetmedım yanlızca sıvıyı bastılarında ince bir sızı oldu ama bu dayanılmayacak bırsey değil anlık girip cıkıyor.adet sancısı kadar bıle değil.cıktıgımda hemsıreler ve doktorum ılk kez boyle bı hsg cektık dedıler.bence once kendını sakınlestır.acıyı dusunme sureklı;)

kızlar size bişey sormak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ..biz 1 yıl önce korunmayı bıraktık ama ben 6 ay yara tedavisi gördüm ..
3 ay önce geçti ama hala hamile olamadım ..sizce hsg çektireyimmi..
heray kendimi hamileymiş gibi hissedip sonra olmadığımı öğrenince sabahlara kadar ağlıyorum sürekli bi rahatsızlığım varmış gibi geliyo
sizce ne yapayım bana yarşdım edin

kızlar size bişey sormak istiyorum lütfen bana yardımcı olun ..biz 1 yıl önce korunmayı bıraktık ama ben 6 ay yara tedavisi gördüm ..
3 ay önce geçti ama hala hamile olamadım ..sizce hsg çektireyimmi..
heray kendimi hamileymiş gibi hissedip sonra olmadığımı öğrenince sabahlara kadar ağlıyorum sürekli bi rahatsızlığım varmış gibi geliyo
sizce ne yapayım bana yarşdım edin

doktorun ne diyor bildiğim kadarıyla hsg her sorunda çekilmiyor.doktorun yapılmalı dediyse yaptır tabiki

canım ben izmirde özel bi hastanede çalışıyorum burdaki kadın doğum polikliniği çok yoğun ..açıkcası doktorumla hiçbişeyi konuşamadığım için belkide bukadar kuruyorum kendi kendime..pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar

canım ben izmirde özel bi hastanede çalışıyorum burdaki kadın doğum polikliniği çok yoğun ..açıkcası doktorumla hiçbişeyi konuşamadığım için belkide bukadar kuruyorum kendi kendime..pazartesi günü doktora gitmeyi düşünüyorum tekrar

ee sen şanslısın hastane içindesin ,normal hasta gibi senınlede ilgilenir hatta daha ii ilgileniroranın çalışanısın sonuçta.
bence doktorla konuş ,hiç bilmeden kurma boşuna kafanı yorma

canım işte sorun o ya burda çalışıyo olmam..hastanede çalışmak hiç iyi bişey değilmiş.
çalışanla ilgilenmiyolar..hatta ben başka doktora gitmeyi düşünüyorum..
sen öyle yazdıktan sonra internette araştırdım hormon testi yapılıyomuş inip kart çıkarttım yarın hormonlarıma baktırcam canım..
umarım bişey çıkmaz..yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :)

canım işte sorun o ya burda çalışıyo olmam..hastanede çalışmak hiç iyi bişey değilmiş.
çalışanla ilgilenmiyolar..hatta ben başka doktora gitmeyi düşünüyorum..
sen öyle yazdıktan sonra internette araştırdım hormon testi yapılıyomuş inip kart çıkarttım yarın hormonlarıma baktırcam canım..
umarım bişey çıkmaz..yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim :)

kurma kafanda araştırma haklısın telaş ediyorsun istiyorsun ama doktorlar o kdr zaman boşuna mı okudular o zmn biz netten araştırırdık herşeyi.
sen en iyisi önce doktora git o zaten sana yapılacak test varsa verir hepsini toptan yaptır stres olma her seferinde.

merhaba, tüpünüzden kaynaklı bir sorun varsa zaten direkt hamile kalamazdınız. bir kere hamile kaldıktan sonra tüpteki sorunlar düşüğe etki etmez. fakat 3 defa düşük yaptığınıza göre eşinize sperm dna hasar testi yapıldı mı? ya da sizde genetik ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili tetkiler yapıldı mı?

eşimin sperm testi,ikimizin genetik testleri ve benim pıhtılaşma testim,ümminolojik testlerim aklına ne geliyosa yapıldı.bizim de anyalamadığımız be zaten sebep ne sadece kaderimiz mi??sperm dna hasar testi sperm sayısına hareketli sayısına bakılan teslr değil mi??

eşimin sperm testi,ikimizin genetik testleri ve benim pıhtılaşma testim,ümminolojik testlerim aklına ne geliyosa yapıldı.bizim de anyalamadığımız be zaten sebep ne sadece kaderimiz mi??sperm dna hasar testi sperm sayısına hareketli sayısına bakılan teslr değil mi??

hayır hayatım. sperm dna testi aynı anda kan ve sperm alarak yaptıkları bir test. hareketlilere baktıkları normal spermiogram. bunda spermlerin genetik hasarına bakıyorlar. Sonucu devlette yaptırırsan 1-1,5 ayda çıkıyor özelde de bir kaç haftada.Epey maliyetli bir test olduğu için doktorlar pek yazmıyor.Ama eşinin spermlerinde dna hasarı varsa ya hamile kalamıyorsun ya da kalırsan ilk 3 ay içinde düşük yapıyorsun. Oluşan fetus dna hasarlı olduğu için kadının vücudu kabul etmiyor, reddediyor o yüzden düşük oluyor. Bırak doğal yolla hamileliği, tüp bebekte bile gözden kaçabiliyor. Bir kaç defa tüp bebek deneyip, düşük yapanlara bile doktorlar nelerden sonra sperm dna testi yapalım diyor. Ama Prof Kaan Aydosu biliyorsundur. Mesela o tüp, aşılama denemeden hemen yaptırın diyor. Devlette bedava yapıyorlar bence aklınızda kalmasın gidin yaptırın... Belki derdiniz budur kim bilir...

Ya dayanamayacağım buraya bir kere daha yazacağım. Allahın aşkına şu HSG'den böylesine korkmayın. Burada yazılan insanı dehşete düşüren şeylere de kulak asmayın. İnanın çoğu abartı. Öyle anestezi falan alınacak bir şey değil. HSG'de bütün işlem 5 dakika sürüyor zaten. Adet sancısı kadar da bir sızlama oluyor. Daha önce yine bu başlıkta bir kaç püf nokta yazmıştım. Onlara dikkat edin ve uygulayın yeter! Görün bakın "ben bundan mı korkmuşum" diyeceksiniz. En önemlisi sanmayın ki ben bunları yazıyorum da çok dirayetli biriyimdir falan. Görüp görebileceğiniz acı eşiği en düşük insanlardan biriyim. Daha önce de yazmıştım ben ki o kadar anestezik kremler kullanmama rağmen lazer epilasyonda bayılmış insanım, smearda başım dönüp bacaklarım çözülmüştü, saatlerce kendime gelememiştim. Ama HSG den donra kalkıp giyinip alış verişe bile gittim.

canım sen yaptırdın mı özelde ne kadar acaba??

yok tatlım yaptırmadık. benim eşimin varikoseli var biz onca zaman onunla uğraştık. sperm sayısı eskiden 2,5 milyondu, dnaya gelinceye kadar sayıyı düzeltmeye çalıştık hep. sperm dnasında sorun olabileceğine dair de bir bulgu yok. ama kaan hoca bize bile tedbir olarak bu testi yaptırın demişti de biz savsadık. bakalım belki ileride yaptırırız. özelde 600 liradan başlıyor gibi duymuştum. burada erkek infertilitesi konu başlığı altında bir sperm dnası konusu var istersen oraya bak daha çok bilgi edinirsin. bu arada işine karışmış gibi olduysam kusura bakma. sen 3 düşük deyince aklıma geldi de bir fikir olarak söyledim. sonuçta ben doktor falan değilim tabi ama her ihtimali gözden geçirmek gerekir.

slm arkadaşlar ben bu ay rahim filmi çektireceğim geçen ay kimyasal bir gebelik yaşadım rahim filmi çekildiği için bu ay gebe kalamam değil mi? Birde ankarada devlet hastanelerinde hemen rahim filmi çekiyorlar mı? yarın adet olacağım önümüzdeki haftada çektirmek istiyorum.

kızlaaaaaarrrr pazartesi hsg çekiliyorum çok korkuyorum oooffff..
inşallah sonucum iyi çıkar..
lütfen bana dua edin..
anestesisiz yapalım dedi doktorum..salı günü nasıl bişey olduğunu yazıcam..
dualarınızı bekliyorum..

kızlar ben çarşamba günü anestezili rahim filmi çektirdim.benim acı eşiğim çok düşüktür doktorumda beni tanıdıgı için anesteziyi önerdi saat 16.00da çekime girdim bunun için sabah 7de güzel bir kahvaltı yaptım daha sonra oruç tutar gibi hiçbir şey yiyip içmedim.doktorum çok rahatlatıcıydı benimle konuşup sohbet ederken ben derin bir uykuya dalıvermişim bile.işlem bittince eşimi çağırmışlar onun yardımıyla uyundım ama kendime gelmeden önce ''birşey çıktımı aşkım'' diye sayıklıyormuşum.sonra beni bir odaya aldılar ne zaman kendinizi hazır hissederseniz çıkabilirsiniz dediler 15-20dk uzandım. üzerimi giyinip doktorumun yanına gittik. sonuçlar nasılmış derseniz küçük tıkanıklıklar varmış ve ilaç sayesinde açılmış.yani bunca zamandır boşa uğraşmışız. şimdi hayırlısı olsun diye dua ediyorum kendime ve tanımadığım bebek özlemi çeken tüm kadınlara. buarada ben antalya medıcal parkta burcu hanımın hastasıyım üçreti 450 ( anestezisiz :370miş )
birde 2 gündür çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var ağrı kesici bile içmedim çok hafif çünkü

ben devlet hastahanesinde çektirdim ve çok memnun kaldım beş kuruşta para vermedim girerken çok tedirgindim ama gerçekten hiç korkulacak bir şey yok bence anesteziyede hiç gerek yok zaten anesteziyi vericek kişiler yanınızda oluyor bir problem çıktığı zaman müdahale edip anestezi veriyorlar hoş bende ona gererk kalmadı....

merhaba bende 1 yılı geçti bebek isteyeli bugün artık gittik doktora.eşimden spermiyogram bendende rahim filmi istedi..nisa hastanesinde yaptıracağım fiyatını bilenler varmı ben sormadım

canım ben 8 ay önce oldum 250 liraya olmuştum her hastanede farklıdır belki. anestezi ile olmada fayda var arkadaşlar ben güçlüyüm dayanırım diyorsanız anestezi almadan olun.ben anestezi alıp olmuştum ve uyandığımda kasıklarımda adet sancısı gibi ağrı vardı 1 saate geçti oda.

ben ocak ayında çekildim anestezisiz ..
öyle korkulacak bişey yok bence.
boşa telaş yapmayın..

hsg sonrası gebelik şansı artıyomuş öyle diyolar hep.. ben ocakta çekindim şubatta hamile kaldım ..

darısı bütün isteyenlerin başına inşallah..

Kızlar merhaba ben gecen ay rahım fılmı cektırdım bı sıkıntım yokmus esımın hareketlılıgınde hafıf yavaslık varmıs zorunlu bı ameleyat ıstemedıler bende ıncır kurusu xeytınyagıyla yedırdım esıme bır ay fakat benım asıl sıkıntım 4.gun hala adet olmadım ne yapmalıyım rhım fılmınden gecıkmıs olabılırmı bekleyım mı bıraz daha..

Back
X