kızlar ben çarşamba günü anestezili rahim filmi çektirdim.benim acı eşiğim çok düşüktür doktorumda beni tanıdıgı için anesteziyi önerdi saat 16.00da çekime girdim bunun için sabah 7de güzel bir kahvaltı yaptım daha sonra oruç tutar gibi hiçbir şey yiyip içmedim.doktorum çok rahatlatıcıydı benimle konuşup sohbet ederken ben derin bir uykuya dalıvermişim bile.işlem bittince eşimi çağırmışlar onun yardımıyla uyundım ama kendime gelmeden önce ''birşey çıktımı aşkım'' diye sayıklıyormuşum.sonra beni bir odaya aldılar ne zaman kendinizi hazır hissederseniz çıkabilirsiniz dediler 15-20dk uzandım. üzerimi giyinip doktorumun yanına gittik. sonuçlar nasılmış derseniz küçük tıkanıklıklar varmış ve ilaç sayesinde açılmış.yani bunca zamandır boşa uğraşmışız. şimdi hayırlısı olsun diye dua ediyorum kendime ve tanımadığım bebek özlemi çeken tüm kadınlara. buarada ben antalya medıcal parkta burcu hanımın hastasıyım üçreti 450 ( anestezisiz :370miş )
birde 2 gündür çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı var ağrı kesici bile içmedim çok hafif çünkü
merhaba;
bende medikal parkın bi başka şubesine gidiyorum bu ay smear testi yaptırdım doktorum reglinin 3.günü gel rahim filmi çekelim dedi fiyatını sormak hiç aklıma gelmemişti ne kadar yüksekmiş..hastahanenin kartı var bende bi çok tahlili bedava yaptırıyorum rahim filmindede işe yarar mı acaba?siz kart kullanıyor musunuz?