tabıkı sonucu o hemen söyluyor dr.zaten fılmın amacı tıkanıklıkları veya yapısıklıkları acmak...benım yapısıklık ve tıkanıklık oldugu ıcın bıraz ugrasmıs ama acılmıs eger acılmasaydı laparoskopi olacaktı.sen anestezi ile mi olacaksın.ben ılk gıttıgımde muayene sonucu yapısıklı gorunuyor dedı fılm cekmemız gerekıyor dedı gün alıp cektırdık.benımde gıttıgım.4.dr.dedıgım gıbı dıgerlerı hıc ılgelenmedı malesef...

muayene oldugumda yapısıklık veya bır kalınlık gozukmuyor ama yınede fılmle emın olmak ıstıyorum dedı.Anestezı ıle olmayacak 5-10 dk suruyor dedı ama dayanamayacagım bır acı olursa anestezı ısteyecegım

yarın mı cektıreceksın sen.Allah yardımcın olsun.acı meselesı kısıden kısıye degısıyor.ben kan aldırırken bıle kötu oluyorum.anestezı olmadan cok rahat cektırenler var...umarım ıyı gecer ve sonucların ıyı cıkar.buraya yazarsan sonucunu bende okurum:(((((

yarın mı cektıreceksın sen.Allah yardımcın olsun.acı meselesı kısıden kısıye degısıyor.ben kan aldırırken bıle kötu oluyorum.anestezı olmadan cok rahat cektırenler var...umarım ıyı gecer ve sonucların ıyı cıkar.buraya yazarsan sonucunu bende okurum:(((((

Aslında adetım yenı bıttı 1 gun gectı ama calıstıgım ıcın ancak yarın yaptırabılırım. ozel hastaneler cumartesı ogleye kadr calısıyor erkenden yaotırmayı planlıyorum.Guzel dıleklerın ıcın teskkurler umarım ıyı gecer.mutlaka yazacagım buradan

doktorum adetten 2 gun sonra yaptır dedı.ama normalde nezamn yaptırılıyor bılmıyorum yarın gıdecegım allah yardımcım olsun.ınsallh temız cıkar

doktorum adetten 2 gun sonra yaptır dedı.ama normalde nezamn yaptırılıyor bılmıyorum yarın gıdecegım allah yardımcım olsun.ınsallh temız cıkar

tamam ben buraya gırer okurum msjını...bu arada yanına onlem olarak bırseyler almayı unutma.cunku kanama oluyor bıraz.

tamam ben buraya gırer okurum msjını...bu arada yanına onlem olarak bırseyler almayı unutma.cunku kanama oluyor bıraz.

Blk merhaba canım cumartesı cektırdım hsg mı. 300 tl odedım. cıkısında agrı kesıcı fılan verdı doktor bıde mıkrobıyal bı enfeksıyon ıcın hap okadr, pazartesı rapor yazacagım dedı gonderdı. Herkes hemen goruyoruz demıstı sonucu ama ben cumartesı gıttıgım ve hastane cumartesı yarım gun calıstıgı ıcın bır sonrakı gun rapor verebılırız dedıler.Bakalım bugun ogleden sonra gıdecegım ınsallh sonuc ıyıdır:(( doktor hemen sonucu vermeyıp rapor yazacagım deyınce korktum acaba kotu bıseyler mı var anlayamadım,içim içimi yıyor,dualarınızı beklıyorum arkadaslar...

Rahım fılmı cektırmeye korkan arkadaslar ,sızın ıcın bır acıklama yapmak ıstedım benım fılm cekımım oncesınde doktor agrı kesıcı verdı. ıslem esnasında makınayı takarken bıraz acı oldu,adet sancısının yanında vız gelır, bıde su ılacı verırken ınanılmaz bır kasılma ve doluluk hıssı,rahmım patlayacak sandım,ıkı kez verdı ılacı ve sonunda aletlerı cıkardı(yada ben 2 kez hıssttım) toplamda 10dk gecmıyor cekım. sonrasında bı mıktar kanamam oldu .Insallh hepımızın sonucları guzel cıkarda cektıklerımıze deger. aminn

Rahım fılmı cektırmeye korkan arkadaslar ,sızın ıcın bır acıklama yapmak ıstedım benım fılm cekımım oncesınde doktor agrı kesıcı verdı. ıslem esnasında makınayı takarken bıraz acı oldu,adet sancısının yanında vız gelır, bıde su ılacı verırken ınanılmaz bır kasılma ve doluluk hıssı,rahmım patlayacak sandım,ıkı kez verdı ılacı ve sonunda aletlerı cıkardı(yada ben 2 kez hıssttım) toplamda 10dk gecmıyor cekım. sonrasında bı mıktar kanamam oldu .Insallh hepımızın sonucları guzel cıkarda cektıklerımıze deger. aminn

gecmıs olsun o zaman.sonucunu yazarsın.ınsallah ıyı cıkar sonucların...

Arkadaşlar bende çektirdim sizin gibi bende internetten ve yaptıran kişilerden bilgi almaya çalıştım hepsinin dediği tek şey çok canın yanıyor.. Bende bu korkuyla çektirmeye gittim... Inanın hiç korkmanıza gerek yok benim canım hiç yanmadı.. Mecbur yaptırmam gerekliydi yaptırdım....ve sonuçta bir parça çıktı şimdi bu hafta sonu onu ameliyatla aldırmam gerek.... Inşallah o parça alındığında bir problem kalmayacak.... Inşallah en yakın zamanda bende bebeğimi kucağıma alırım.....
Ben medicana bahçelievler de çektirdim doç. Dr. Suhi sönmez çok değerli bir hoca....

gecmıs olsun o zaman.sonucunu yazarsın.ınsallah ıyı cıkar sonucların...

selam canım,dun aldım sonnuclarımı allaha sukur hıcbırsey cıkmadı ama esımde sperm sayısı dusuk oldugundan doktor onun testlerınıde tamamlayın oyle gelın dedı. Esımde yaptırdıktan sonra haftasonu tekrar gıdecegız ınsallh bı umut cıkarda melegım gelır:))

Arkadaşlar bende çektirdim sizin gibi bende internetten ve yaptıran kişilerden bilgi almaya çalıştım hepsinin dediği tek şey çok canın yanıyor.. Bende bu korkuyla çektirmeye gittim... Inanın hiç korkmanıza gerek yok benim canım hiç yanmadı.. Mecbur yaptırmam gerekliydi yaptırdım....ve sonuçta bir parça çıktı şimdi bu hafta sonu onu ameliyatla aldırmam gerek.... Inşallah o parça alındığında bir problem kalmayacak.... Inşallah en yakın zamanda bende bebeğimi kucağıma alırım.....
Ben medicana bahçelievler de çektirdim doç. Dr. Suhi sönmez çok değerli bir hoca....

geçmiş olsun canım, kaça çektirdin ? İnş en yakın zamanda bebişine kavuşursun..

geçmiş olsun canım kaça çektirdin , inş en yakın zamanda bebeğine kavuşursun ..

iyi akşamlar arkadaşlar bende bugün hsg çekindim.(Anesteziyle tabii). işlem bittikten sonra ise birazcık batma falan hissettim. Bir problem yok çok şükür kanallarda bir sorun yokmuş. Daha fazla tecrübe yazamıyorum çünkü bişey hissetmedim :-)

merhaba bende bugün hsg çektirdim
Acıbadem bursa da sigorta karşılamadı ama indiirm yaptı Allianz sigorta indirimi ile 485 TL ödedim normali 1.000 TL civarında dediler
Önce katater koyuyorlar burası jinekolojik muayene gibi sonra rahim içini batikonla sildiler
bira acıdı ama ben sıvıyı verirken korktum okuduklarımın etkisiyle acıyacak sandım ama rahim içini silerken daha çok acıdı öyle düşünün bitti dediler şaşırdım.
anestiziye filan gerçekten gerek yok hani bazen doktr ultrasonu içinizdeyken 180 derece döndürüyor ya aynı öyle bir his oluyor
Benim rahim biraz arkaya kıvrıkmış birde kanallardan basınçla geçirdik dedi doktor hafif kapalıydı açmış olduk bu ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi bakalım hayırlısı
yarın yine gidip normal röntgen çektirecekmişim ilacın dağılımına bakacaklarmış
unutmadan söyliyeyim mutlaka ped götürün yanınızda

Merhabalar, bende evvelsi gun yaptirdim hsg. Korka korka gittim.. Cogu kisi olumsuz yorumlariyla aydinlatmislardi baya bi korkmustum..
Lakin cekilmeyecek bir agri degil. 15 dk nin 5 dakikasi hafif hafif agriyla geciyor.
Siviyi verirken adet sancisiyla birlikte patliycakmis gibi bi his oluyor cok uzun surmuyor. Hic kormayin yaptirmasi gerekenler gidip yaptirsin. Bu arada islem bittikten sonra baya bi akinti oluyo bana pet verdiler ordan, her yer dusunmeyebilir arkadasin dedigi gibi yaniniza almanuizda fayda var.

Son düzenleme:
ben de gecen hafta yaptırdım anestezı falan doktor teklıf etmedı zaten.

tabıkı agrısı oldu. aksam eve gelınce wc bıle otururken canım acıyordu bazı kısılerın cok kanaması olurmus benım azıcık oldu adet agrısından daha yogun ve sancılı bır agrı oluyor bır de tabıkı bıryere oturmak mesele. ama bır aksam da cok sukur bıttı agrı falan kalmadı.

hersey cok ıyı cıktı. cok sevındım. ınsaallah herkes guzel sonuclar alır.

buarada ben de ozel bır hastanede yaptırdım sıgorta karsılamıyor ama acıbadem kadar pahalı degılmıs. 150 tl odedım cunku.

merhaba kızlara bende ayın 9 da hsg çektirdim.Gerçekten canım yandı 5,10 dk bişey ama adet sancısının 2 katını düşününo derecede ama ağrı kesici alıyosun biraz kanaman oluyo o kadar.. demek istediğim çok korkulacak bişey yok ...Ama SONUÇ bugün aldım birşey anlamadım .. doktorada sonra göstericem merak ettim . siz anliyorsanız bana bir açıklama yaparsanız çok sevinirim :)

Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur.. yazıyor sizce normal mi??

MERHABA ..bende çektirdim canım 9 da zeynep kamilde canım baya acıdı ama az sürüyo acısı tabikide bir daha yaşamak istemem o anları o ayrı bir konu bebeişim için her şeye katlanırım yeterki gelsin bir an önce .. sonucu daha göstermedim doktora .. int araştırdım bir sorun yok gibi gözüküyo ama ne demek acaba.
sonuç :Kavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur .??? ne demek ..

hsg fılmını malum regl bıttıkten sonra cektırıyoruz benım daha en az 15 gunum vardı yenı regl donemı ıcın ama cumartesı aksamı regl oldum. az mıktar, kırmızı degıl cok koyu kahve. hayatımda ılk kez oldu boyle bırsey. acaba hsg de verılen ılactan olabılır mı ?????

merhaba kızlara bende ayın 9 da hsg çektirdim.Gerçekten canım yandı 5,10 dk bişey ama adet sancısının 2 katını düşününo derecede ama ağrı kesici alıyosun biraz kanaman oluyo o kadar.. demek istediğim çok korkulacak bişey yok ...Ama SONUÇ bugün aldım birşey anlamadım .. doktorada sonra göstericem merak ettim . siz anliyorsanız bana bir açıklama yaparsanız çok sevinirim :)

Kaaavite homojen her iki tubada dolum ve peritona geçiş mevcuttur.. yazıyor sizce normal mi??

İlac tuplerinden gecis yapmis 2tubada acik yani hayatim harika:)bende bugun doktora gidicem klomen verdi ona bakicak bi ise yaramismi die.yaramamis olursa bende rahim filmi isticem ama cok korkuyorum.anestezisiz yapaman.benim bi yakinim cektirdi dogum yaptim diyo resmen umarim korktugum gibi olmaz

Back
X