Merhaba kızlar, bende hsg çektirmeyi düşünüyorum. İki gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım dış gebelik yüzünden. Acaba ne zaman çektirebilirim? Ne kadar beklemem gerekir?

Arkadaşalar bende dün çektirdim aneztezi aldım şuan bıle kasıklarımda ağrım var sız sız olun aneztezili çektirin ben 500 tl çektirdim 30 tl muayane parası 530 tl ödedim çok şukur benımde tupler açıkmış bende aşılama yaptırcam

2 tane yumurtam olmus klomenden sonra igne vuruldum pazartesii umarim ise yarar yaramazsa bidahaki ay rahim filmi cekelim dedi cok tirsiyorummm:(

kızlar bu rahim filmi kaç yıl geçerli bilgisi olan var mı? ben ekim de çektirdim sürekli çektirmek zorunda değiliz dimi ne kadar süre geçerli kabul ediyolar ki?

kızlar iltihap varken rahim filmi çekiyorlar mı ? Bugün reglim bitiyor kısmet olursa cuma günü çektireceğim sakınca olur mu ?

Tüp bebek tedavisine başlıcaz ve bunun için doktor bana rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. bu konu hakkında öyle şeyler anlatıldı öyle bilgiler okudum ki internetten tam 1 aydır bu film olayını geciktiriyordum. Sonunda ne olursa olsun anestezili yaptırmaya karar verdim ama onu da her doktor kabul etmiyor bide anestezi işin içine girince fiyat iki kat artıyor resmen. Sonunda uzun araştırmalarım sonucu o muhteşem yeri buldum kızlar
İnternette biraz araştırınca bu film çeken makinenin en iyi teknolojisinin fındıkzadede bir bilgisayarlı görüntüleme merkezinde olduğunu öğrendim. İsim vermem reklama giriyor diye biliyorum o sebeple isim yazmıcam ama soranlara ipucu veririm
Toplamda 1,5 dk sürüyor
Normal muayenede hissedilenden daha az rahatsızlık hissi duyuluyor
KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE bir damla acı hissedilmiyor
ÖYle banyo yapmama ilişkiye girmeme yok öyle böyle gibi bi yasak yok doktor bana direk akşam istersen denize gir dedi ve ben eve gider gitmez banyo yaptım :)
sadece gün boyu adet sancısı gibi belde hafif bi ağrı oluyor ama benim adet sancılarım bile daha şiddetli oluyor emin olun
Fiyat : 375 t
Ben bu filmi ayın 21/09/2012 de çektirdim
Arkadaşım özel msj yazma hakkım olmadığı için, istanbulda yaşamadığım için yardımına ihtiyacım var nerede çektirdin filmi rica etsem yardımcı olur musun korkuyorum çokk :(

kızlar bu rahim filmi kaç yıl geçerli bilgisi olan var mı? ben ekim de çektirdim sürekli çektirmek zorunda değiliz dimi ne kadar süre geçerli kabul ediyolar ki?

MRB bende 3 sene önce çektirdim şimdi doktor değiştirdim sil baştan tetkikleri istedi bunun içinde rahim filmide var...kürtaj olmak zorunda kalmıştım rahmimin şeklinin değişebileceğini söyledi. ama çektirmedim..

Kizlar bursada rahim filmi cekilen varmi nerde ne kadara cektirdiniz randevu almam lazim yardim edin kizlar

Kızlar merhaba ben yeni üyeyim. 15 aydır bebek istiyoruz fakat henüz Allah kısmet etmedi. 16 Kasım'da hsg çektirdim ve doktor adetin 3. Günü tekrar gelmemi istedi. Aşılama tedavisine başlayacak galiba. Normalde bugün adet olmam gerekiyordu. Hala beklemedeyim henüz olmadım. Aşılama süreci ile ilgili bilgisi olan var mı? Birde adet olacakmış gibi hissetmiyorum, ama hamilemiyim onu da bilmiyorum. Çok sıkıntılı bir süreç :( bu konularda tecrübesi olanlar paylaşabilecek mi?

Merhaba kızlar ben soruma henüz cevap alamadım fakat size hsg tecrübemi aktarayım. Ben 16 Kasım'da çektirdim hsg, benim için çok zor olmadı ufak bir sızı hissettim sadece. Devlet hastanesinde çektirmiştim filmi, anestezi yapılmadı, tüplerde bir sorun yok dedi doktor filmden sonra. Belki de bu yüzden çok acı çekmedim. Kişiden kişiye çektiği acı değişebiliyor, bir kişinin çok ağrı çekmesi herkesin ağrı yaşayacağı anlamına gelmiyor. Olaya biraz başa gelen çekilir diye bakmak lazım :) Allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi oluruz.

2 tane yumurtam olmus klomenden sonra igne vuruldum pazartesii umarim ise yarar yaramazsa bidahaki ay rahim filmi cekelim dedi cok tirsiyorummm:(

canım ben de nu ay klomen kullandım ve iğne vuruldum 11 gün önce. bana da olmazsa film çekecem dedi. ve galiba olmadı çünkü karnım çok ağrıyo şu an adet olacam galiba 5 gün falan var adetime ne yapcam bilmiyorum yaaa ben de tırsıyorum çok nasıl çektircem

Kasim yuzume gulmedi yarin rahim filmi cekilicem doktor anesteziyi uygun gormedi(ona ne oluyosa sanki kendi istegim ve parayla degil)sinir oldum.nasil cekilicem kizlar ben ya cok korkuyorum.canim cok tatli bide benim:(:14:

İii aksamlar kizlar rahim filmimi cektirdim bugun anesteziye zorladim doktoru cok sukur ii gecti hicbisey anlamadim hic agrimda olmadi hala yok.yalniz doktorum sonrasinda bilgilendirmedi hic.iliski oluyomu kizlar rahim filmi sonrasi yoksa arami vermek lazim bikac gun acil cevaplarsaniz sevinirim

İii aksamlar kizlar rahim filmimi cektirdim bugun anesteziye zorladim doktoru cok sukur ii gecti hicbisey anlamadim hic agrimda olmadi hala yok.yalniz doktorum sonrasinda bilgilendirmedi hic.iliski oluyomu kizlar rahim filmi sonrasi yoksa arami vermek lazim bikac gun acil cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba canım geçmiş olsn öncelikle ben de geçen ay çektirmiştim anestezili olarak..zaten ortalama 3 gün lekelenme oluyor sonrasında ilişki olabilir.. ben ilk ay adet oldum.. şimdi 2. ayım.. beklemedeyim. doktorum klomen vs. vermedi ilaç kullanmıyorum 1 yıl bekle herşey normal dedi. bekliyorum yalnız bazı uyarılar yaptı. gün aşırı değil de her gün ilişki olursa yumurtayı kaçırmazsınız dedi. ilişki sonrasında ayaklarını yukarı kaldır ve 1 saat dur öyle ve hemen banyoya gitme mümkünse 4-5 saat yat o şekilde hemen banyo yaparsan şampuan vs.kimyasallar spermi öldürür dedi ben de banyo yapmıyorum hemen bekliyorum size de tavsiye ederim :) hadi bakalım inşallah hepimiz hamiş kalırız

merhaba kızlar..
korkuyla çekine çekine gittim, burada korkan arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum çünkü bende resmen buradaki sayfaları okuya okuya hatim ettim..
ben de şu meşhur fındıkzade rad.... gittim ve fevkalde geçti, diyebilirim. tertemizdi heryer, en son kalite cihazlarla çekimi yaptılar..acı olayına gelince sadece birkaç saniyelik yanma hissettim, zaten birkaç dakikalık bir işlem girmemle çıkmam bir oldu..
fiyat olarak 370 tl idi..verdiğim her kuruşa değdi kızlar, çok memnun kaldım...

Bugün çektirdim rahim filmi anestezisiz ,devlet hastanesinde. Hiç korkulacak birşey yok yanma hissi oluyor ,olmadığını söyleyemem. Sadece ilacı enjekte ederlerken en fazla 15 -30 sn süren yoğun adet krampı girmiş gibi hissediyorsunuz. Kendinizi kasmayın o zaman canınız yanar asıl kanamaların ağrının sebebinin bu olduğuna inanıyorum, derin derin nefes alın ve başka şeyler düşünün doktorun dediklerini dinlemeyin sanki orada yokmuşsunuz gibi hayal kurun.Benden sonraki bayan çığlıklar attı sanki aynı işlemi görmemişiz gibi benim gıkım çıkmadı .Ama o çok stresliydi kasmayın kendinizi deyip duruyordu doktor ben giyinirken. Her ay daha yoğun adet sancıları yaşıyorum ben ,lütfen dert etmeyin gıcık bir tecrübe ama dayanılmayacak birşey değil.Ellerinizi hayal kurarmış gibi başınızın altında birleştirin daha rahat ediyorsunuz . Hiç kanamam da olmadı, zaten bir çok kadın baticon'u kan sanıyor, ondan korkup bayılıyorlarmış. Çok yakın 3 arkadaşım da tecrübe etti rahim filmi çekimini ve hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz. Onlar da beni bilgilendirdikleri için belki kolay geçti.Belki sizede faydası olur. Buna dayanamayacaksak nasıl doğum yapmayı düşünüyoruz ki?

Arkadaşlar hsg sonrası hamile haberi yok mu aranızda ??? ben ilk ay adet oldum.. 2. ayımdayım..zaten verilen ilaçtan dolayı ve antibiyotiklerden dolayı da hamile kalamadığımı düşünüyorum.. varmı bi haber kızlar :49:

Kızlar bende hsg cektirdim ama hsg cektirdiginiz ay korunun mutlaka bize doktor söyledi yumurtalılklara ilaç gidiyormuş ve o ay döllenme olursa kromozom bozuklugu olablliyormuş bize kesinlikle dedi
bu ay da bat ı bekliyorum ama sankim oldu gibi

Kızlar bende hsg cektirdim ama hsg cektirdiginiz ay korunun mutlaka bize doktor söyledi yumurtalılklara ilaç gidiyormuş ve o ay döllenme olursa kromozom bozuklugu olablliyormuş bize kesinlikle dedi
bu ay da bat ı bekliyorum ama sankim oldu gibi

Slm canım ben de geçen ay çektirmiştim zaten antibiyotik filan aldım fitil verdi enfeksiyon olmasın diye o nedenle çocuk da olmadı ama korunun diye de uyarmadı doktorum.. 15 gün ara kanama yaşadım.. keşke kornsaymışım diyorum.. neyse.. şimdi 2. ayım ben de biraz umutluyum 18 ocakta herşey belli olcak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :49:

Back
X