Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım özel msj yazma hakkım olmadığı için, istanbulda yaşamadığım için yardımına ihtiyacım var nerede çektirdin filmi rica etsem yardımcı olur musun korkuyorum çokkTüp bebek tedavisine başlıcaz ve bunun için doktor bana rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. bu konu hakkında öyle şeyler anlatıldı öyle bilgiler okudum ki internetten tam 1 aydır bu film olayını geciktiriyordum. Sonunda ne olursa olsun anestezili yaptırmaya karar verdim ama onu da her doktor kabul etmiyor bide anestezi işin içine girince fiyat iki kat artıyor resmen. Sonunda uzun araştırmalarım sonucu o muhteşem yeri buldum kızlar
İnternette biraz araştırınca bu film çeken makinenin en iyi teknolojisinin fındıkzadede bir bilgisayarlı görüntüleme merkezinde olduğunu öğrendim. İsim vermem reklama giriyor diye biliyorum o sebeple isim yazmıcam ama soranlara ipucu veririm
Toplamda 1,5 dk sürüyor
Normal muayenede hissedilenden daha az rahatsızlık hissi duyuluyor
KESİNLİKLE ve KESİNLİKLE bir damla acı hissedilmiyor
ÖYle banyo yapmama ilişkiye girmeme yok öyle böyle gibi bi yasak yok doktor bana direk akşam istersen denize gir dedi ve ben eve gider gitmez banyo yaptım :)
sadece gün boyu adet sancısı gibi belde hafif bi ağrı oluyor ama benim adet sancılarım bile daha şiddetli oluyor emin olun
Fiyat : 375 t
Ben bu filmi ayın 21/09/2012 de çektirdim
kızlar bu rahim filmi kaç yıl geçerli bilgisi olan var mı? ben ekim de çektirdim sürekli çektirmek zorunda değiliz dimi ne kadar süre geçerli kabul ediyolar ki?
2 tane yumurtam olmus klomenden sonra igne vuruldum pazartesii umarim ise yarar yaramazsa bidahaki ay rahim filmi cekelim dedi cok tirsiyorummm![]()
İii aksamlar kizlar rahim filmimi cektirdim bugun anesteziye zorladim doktoru cok sukur ii gecti hicbisey anlamadim hic agrimda olmadi hala yok.yalniz doktorum sonrasinda bilgilendirmedi hic.iliski oluyomu kizlar rahim filmi sonrasi yoksa arami vermek lazim bikac gun acil cevaplarsaniz sevinirim
Kızlar bende hsg cektirdim ama hsg cektirdiginiz ay korunun mutlaka bize doktor söyledi yumurtalılklara ilaç gidiyormuş ve o ay döllenme olursa kromozom bozuklugu olablliyormuş bize kesinlikle dedi
bu ay da bat ı bekliyorum ama sankim oldu gibi