Daha önce hiç hormonlarına falan bakılmadı mı? Ne zamandır bebek istiyorsunuz? İlk kez gittiğin bir doktor mu yaptı böyle?Kızlar bugün doktorum rahim filmi istedi benden. Sadece vajinal ultrasona baktı bi problem yok dedi.ama kan testi falan istemedi. Tüplerine bakalım dedi. Sizce normal mi kan testi istemeden hemen rahim filmi istemesi.
Evet canım. 2.5 senedir istiyoruz olmuyor. Hormonlara bakmadan film istedi.kist miyom yok.Daha önce hiç hormonlarına falan bakılmadı mı? Ne zamandır bebek istiyorsunuz? İlk kez gittiğin bir doktor mu yaptı böyle?
Sürekli gittiğin doktor mu? Daha önce takip falan yaptıysa, adetlerin düzenliyse, bir sıkıntın yoksa istememiştir belki canım.. ama tabi ki ilk hormonlara bakılıyor normalde. O zaman klomen tarzı ilaçlar falan da kullanmadın..? Yumurta takibi falan yaptı mı?Evet canım. 2.5 senedir istiyoruz olmuyor. Hormonlara bakmadan film istedi.kist miyom yok.
İlk kez gidiyorum bu doktora.adetlerim düzenli, cok sukur kist miyom yok.esimden de sperm tahlili istedi .Kafam çok karıştı. Acaba 3 seneye yaklaştı diyemi film istedi.Sürekli gittiğin doktor mu? Daha önce takip falan yaptıysa, adetlerin düzenliyse, bir sıkıntın yoksa istememiştir belki canım.. ama tabi ki ilk hormonlara bakılıyor normalde. O zaman klomen tarzı ilaçlar falan da kullanmadın..? Yumurta takibi falan yaptı mı?
Ondan olabilir canım. Hani film istemesi kötü değil zaten. Eşinin de tahlili önemli. Ama bunun yanında hormonlar da önemli. Sen yine dediğini yap. Elbet hormonlara da bakacaktır. Adetinin 2. ya da 3. günü falan yapılıyor hormon testleri. İnşallah kavuşursunuz hayırlısıylaİlk kez gidiyorum bu doktora.adetlerim düzenli, cok sukur kist miyom yok.esimden de sperm tahlili istedi .Kafam çok karıştı. Acaba 3 seneye yaklaştı diyemi film istedi.
Ben o kadar korktum ki anlatamam.. iki gun normal tabi kanama benim agrim hic olmadı agri kesici bile almadim.sonrasinda. tüpler acik mi cikti peki ?Benim hastanede baya geldi şuanda da var. Ağrım da var batma şeklinde çok korkarak girmiştim
3 sene denemeye ilk defa mi hsg istedi genelde ilk.yilin sonunda istiyolarİlk kez gidiyorum bu doktora.adetlerim düzenli, cok sukur kist miyom yok.esimden de sperm tahlili istedi .Kafam çok karıştı. Acaba 3 seneye yaklaştı diyemi film istedi.
Açık çıktı Allah a şükür senin canimBen o kadar korktum ki anlatamam.. iki gun normal tabi kanama benim agrim hic olmadı agri kesici bile almadim.sonrasinda. tüpler acik mi cikti peki ?
Ondan olabilir canım. Hani film istemesi kötü değil zaten. Eşinin de tahlili önemli. Ama bunun yanında hormonlar da önemli. Sen yine dediğini yap. Elbet hormonlara da bakacaktır. Adetinin 2. ya da 3. günü falan yapılıyor hormon testleri. İnşallah kavuşursunuz hayırlısıyla
Evet cnm.hormon testi istemeden direkt bunu istedi.3 sene denemeye ilk defa mi hsg istedi genelde ilk.yilin sonunda istiyolar
Darısı bana canım inşallah. Çoğu kişi bu filmi çekildikten sonra hamile kalıyormus. Hadi inşallah.Açık çıktı Allah a şükür senin canim
Inşallah canım bende çikolata kisti varDarısı bana canım inşallah. Çoğu kişi bu filmi çekildikten sonra hamile kalıyormus. Hadi inşallah.
Bende kist yok cnm.doktor hsg istedi..korkuyorum.Inşallah canım bende çikolata kisti var
Korkma anestezi yaptır hicbirsey hatırlamıyorum sonrasında biraz ağrı oluyorBende kist yok cnm.doktor hsg istedi..korkuyorum.
canım benim hsg de sadece ilk gün biraz kanamam olmuştu normal mi bilmiyorum ama bi doktoruna sorsan? histeroskopiden sonra ise 3-4 gün kanamam oldu (tüplerimin açıldığı zaman) ilk ilişkiyi de net hatırlamıyorum ama bir hafta içinde oldu..Kızlar bişey sorcam hsg den sonra 3. Gunum kanamam hala devam ediyor. Siz ilişkiye ne zaman girdiniz. Hsg çekildiği ay hamile kalanlar varmış sanki ben 10 gün falan giremem gibi.
Ben de olmaz saniyodum ama uc gun sonra normale döndü hersey iki gun kanama ucuncu gun leke gibi oldu bitti benmKızlar bişey sorcam hsg den sonra 3. Gunum kanamam hala devam ediyor. Siz ilişkiye ne zaman girdiniz. Hsg çekildiği ay hamile kalanlar varmış sanki ben 10 gün falan giremem gibi.
benim kanla karışık akıntı gibi ama adet gibi koyu ve çok değildi..Alla alla doktora sordum normal dedi benim baya adet gibi geliyor. Ama kahverengi siz de nasıldı renk
Ben de sanırım garip şeyler oluyor. Çikolata kistim var onla ilgili bişey mi ki acepbenim kanla karışık akıntı gibi ama adet gibi koyu ve çok değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?