Hiç acı sızı Ağrı olmadı ben de Çok şükür. Ben normal muayenede bile acı çekerim. Çok korkarak gitmiştim hiç korkmaya ve kendimi sıkmaya değmezmiş.

Bende çektiricem bir dahaki aya. Doktor inofolic verdi bu arada. Şimdiden. çok korkuyorum acı çekerm die bakalm...

Kızlar ben 2 martta hsg çektirdim ve az önce hamile olduğumu öğrendim bi yandan cok mutlu bi yandan mutsuzum cunku doktorum bu ay korun demisti ve bende onemli gunleri atlayip en olmayacak gunlerde beraber oldum esimle o da cok az ve inanilmaz ama tutmus yani aylarca klomenler igneler kürlerle gelmeyen bebis simdi bize merhaba diyor ama ortada da boyle bir durum var..cok korkuorm bebegimde sorun olacak diye

canım antalyada bir arkadaşım rahim filmi olduğu ay hamile kaldı..şimdi çok sağlıklı 10 aylık bir kızı var..:)

canım antalyada bir arkadaşım rahim filmi olduğu ay hamile kaldı..şimdi çok sağlıklı 10 aylık bir kızı var..:)

Canım çok çok saol örneğin için umarım korktugum gibi bi sonucla karsılaşmam bende :)

slm canım korkma neden korun demişti acaba? ben 14 martta cekildim dr hemen yumurta takibi yaptı hayırlısı olsun mucize adı üzülme canım allahım çok büyük bak hikmetinden sual olmaz

slm canım korkma neden korun demişti acaba? ben 14 martta cekildim dr hemen yumurta takibi yaptı hayırlısı olsun mucize adı üzülme canım allahım çok büyük bak hikmetinden sual olmaz

Canım yumurta hsg sırasında radyasyon aldığı için ileride riskleri olabilir dedi, o yüzden garanti olsun diye bu ay korunmamı istedi..Bende bu ay nasılsa olmaz diye rahat davrandım önemli günleri de es geçtim zaten olmaz derken bir baktım olmuş :) Yani Allah büyük olması gerekiyordu oldu onuda farkındayım ama kendime de kızıyorum niye işini şansa bıraktın diye off çok karışığım şu an hem sevinç hem burukluk

olmaz canım öyle şey zaten hsg adetin 8 9 yada 10. günü çekiliyor yumurta yeni luşuyor ve büyüyor drlar risk almamak için o tarihlşerde yapıyorlar allah korusun canım dikkatli ol da birşey olmaz

olmaz canım öyle şey zaten hsg adetin 8 9 yada 10. günü çekiliyor yumurta yeni luşuyor ve büyüyor drlar risk almamak için o tarihlşerde yapıyorlar allah korusun canım dikkatli ol da birşey olmaz

Çok saol canım içimi rahatlattın cidden zaten şu an karar verdim boşa stres yapıp kafama takmayacam bu bebeğe daha çok zararlı o yüzden şu an bu konuyu unutup sevincimi yaşamaya çalışıcam :) sen hsg çektirmişmiydin?

evet canım stres yapma artık inşallah iyi olacak herşey evet bende 14 martta çekildim drum yumurta takibine başladı çatlama iğnesi falan yaptı çatladı yumurta beklemedeyiz bakalım dua et bizde olurmu

evet canım stres yapma artık inşallah iyi olacak herşey evet bende 14 martta çekildim drum yumurta takibine başladı çatlama iğnesi falan yaptı çatladı yumurta beklemedeyiz bakalım dua et bizde olurmu

Ay inşallah çok güzel sonuçlar alırsın :) tabii ki dua ederim canım ne kadar iyi bilirim bebiş hasretiyle yanıp tutuşmayı ve seni en iyi ben anlarım ama inan hiç stres yapma sürekli onu düşünme sanki olmamış gibi davran cidden çok işe yarıyor..bu arada doktorun sana bunları yaptığına göre hsg çekildiği ay hamile kalınıp kalınmamasının isteği doktordan doktora değişiyor..ben zaten bu doktorları da anlayamıyorum herkes farklı şey söylüyor

evet canım ama benim dr izmirde çok iyi bi tane olumsuz yorum yok hakkında çok şükür rabbime bıraktım dualarımı o en hayırlı olanı nasip edecek

evet canım ama benim dr izmirde çok iyi bi tane olumsuz yorum yok hakkında çok şükür rabbime bıraktım dualarımı o en hayırlı olanı nasip edecek

Nedense, seni tanımasam da, içime doğdu bu 3 ay içinde kesin hamile kalacaksın sen :) bak bende o kadar yumurta takipleri çatlatma iğneleri uğraştım ettim ama bu rahim filmi çok işe yaradı hemde yumurtlama günümde birlikte olmamama rağmen tuttu emin ol kanallar şu an en açık olduğu zaman şansın çok çok fazla olumlu düşün canım

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallaahh Hiç korkma.. Sağlıksızsa Allah korusun zaten tutunmaz sana. Filmle alakalı değil, her zaman bu böyle.. Ben de rahim filmi çekindim ve doktorum bu ay korunun falan demedi. Bir arkadaşıma da başka bir doktor korunun demiş ama bence sadece önlem amaçlı. Çok çok gerekli olsa, her doktor söyler.. Hiç korkmaa.. Allah sana bir mucize nasip etmiş, buna şükret.. Senin gibi hamile kalan bir sürü insan var.. Güzel şeyler düşün Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…