Kızlar HSG sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oldu mu? HSGden sonra cinsel ilişki veya umumi wc kullanımı filan yapmadım, hijyenle ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama 2 gün sonra idrarda yanma, bulanıklık, kötü koku hatta sanki idrarda hafif kan bulgusu yaşıyorum. Dolayısıyla hsgye bağladım.

Teşekkür ederim bilgi için canım gebelik durumu olmayacak bu ay ben memeleketteyim eşim yok yanımda ilişki de olmadı yani regl dım gelirken tatile rica edicem bakalım doktordan çok uçuk fiyatlar söylediler özelde 15 bin dediler

Evet anestezisiz adet sancısı gibi bir acı oluyor sadece cihazları yeni Kadıköy de ama Avrupa yakasında da şubesi var diye duymuştum internetten bakabilirsin

Anestezisiz olanlar zaten 5-8 bin arası diye biliyorum. Sadece anestezi 7 bin lira kadar tutuyor onu da ekleyince 12 15 bin. P PanikEdoss sizin sorduğunuz özellikler anestezilidir diye düşünüyorum, ben de anestezili çekindim 12 bine.

Enfeksiyon yaşanmaması için sonrasında ilaç veriliyor aslında size denmedi mi

Doktor bana da gel dedi bi ıkı ay daha olmazsa nasıl cektırcem hıc bılmıyorum hıc gıtmek şstemıyorum aşırı korkuyorum hormonlarım normalmıs ama amh düşük adetlerım ıkı bucuk gün sürüyo Kafam allak bullak ne yapacagımı bılemıyorummm

Ben de çok korkuyordum anestezili çekildim. Anestezisiz de ağrımama ihtimali var ama ben o riski alamadım o kadar korkuyordum ki. Ve hiç bişey hissetmedim gözümü kapadım açtım bitmişti 20 dk uyumuşum sadece.

Tüplerin açık olup olmadığına rahim filmiylemi bakılıyor, nasl bir işlem uygulanıyor zorlayıcımı peki.?

Tüplerin açık olup olmaması, rahmin şekli yapısına filan bakıyorlar. Bana bir özel hastane 25bin tl fiyat verdi anestezi yle yapıyoruz dedi. Üniversite hastanesine gittim, 1000 TL'ye anestezisiz işlem tamamlandı. Anestezi gerektiren bi işlem nasıl anestezisiz yapılır diye gerçekten çok korkmuş ve gerilmiştim. Ama ilaç verilirken sadece adet sancısı gibi bir ağrı oluyor. Gebelik tedavisine başlayacaksanız en kolay aşama olduğunu söyleyebilirim. Bi de böyle kolay bi işlem için neden anestezi alınıyor ben gerçektek anlayamadım. Anestezi de ilaç sonuçta, bu işlem için gereksiz bence

merhabalar genel olarak yazmak istedim. Gebze’de sayılı bir hastanenin kadın doğumcusu eşime rahim filmi çektirirken eşinizi bayıltın yoksa cinsel ilişkiye küser dayanamaz çektiremez demişti… ve ben anestezi almadan çektirdim rahim filmimi. İstanbul da sonomed öneririm sizlerede çok çok ilgili ve tecrübeli bir çekim merkezi. Düşünün ben bayıltılmak istiyorum dediğimde biz kesinlikle önermiyoruz tıp gelişti smear verdiyseniz bunu da yapabilirsiniz demişlerdi nazlı yapım olmasına rağmen o kadar rahatlıcı bir şekilde işlem yapıldı ki anlamadım bile. Eskiden çok zormuş evet ama şimdi öyle değil. Lütfen korkmayın. Mayıs da 7 bine çektirmiştim. Haziranda gebe kaldım şimdi 11 haftalık gebelik var inşallah. Rabbim şifa bekleyen ve isteyen herkese nasip eylesin inşallah

Tüplerin açık olup olmadığına rahim filmiylemi bakılıyor, nasl bir işlem uygulanıyor zorlayıcımı peki.?
Asla değil. Smear gibi. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sonemed çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…