- 13 Ekim 2016
- 3.914
- 7.027
- 158
Teşekkür ederim bilgi için canım gebelik durumu olmayacak bu ay ben memeleketteyim eşim yok yanımda ilişki de olmadı yani regl dım gelirken tatile rica edicem bakalım doktordan çok uçuk fiyatlar söylediler özelde 15 bin dedilerAdet bitimi olmasının istenmesinin bir kaç sebebi daha var aslında, adet bitiminde rahim duvarı yeni dökülmüş ve henüz kalınlaşmaya başlamadığı için daha net bir görüntü veriyormuş. Bir de gebelik ihtimali en düşük dönem adet bitimi. Yumurtlama dönemi ve sonrası için bazı doktorlar risk almak istemiyor. Eğer doktor uygun değil derse bir sonraki adet bitiminde gidin mutlaka. Ama devlette istediğimiz güne randevu bulmak çok zor. Adetin 3. Günü tahlil vermek istersin bulamazsın, bitiminde rahim filmi çektirmek istersin bulamazsın. Sıkıntı ya.
Teşekkür ederim bilgi için canım gebelik durumu olmayacak bu ay ben memeleketteyim eşim yok yanımda ilişki de olmadı yani regl dım gelirken tatile rica edicem bakalım doktordan çok uçuk fiyatlar söylediler özelde 15 bin dediler
Evet en düşük 11 dedi özel bir hastane istanbuldaDoğrudur ben de 12 bin verdim
Sonomed öneririm 7 bin tl ye çektirmiştimEvet en düşük 11 dedi özel bir hastane istanbulda
Nerde canım sonemed ben hiç bilmiyorum istanbulu anestezisiz çekim dimiSonomed öneririm 7 bin tl ye çektirmiştim
Evet anestezisiz adet sancısı gibi bir acı oluyor sadece cihazları yeni Kadıköy de ama Avrupa yakasında da şubesi var diye duymuştum internetten bakabilirsinNerde canım sonemed ben hiç bilmiyorum istanbulu anestezisiz çekim dimi
Baktım canım ataköyde de var evet ben pendikteyim inşallah bende de acı olmaz yaEvet anestezisiz adet sancısı gibi bir acı oluyor sadece cihazları yeni Kadıköy de ama Avrupa yakasında da şubesi var diye duymuştum internetten bakabilirsin
Aa bende PendikteyimBaktım canım ataköyde de var evet ben pendikteyim inşallah bende de acı olmaz ya
Evet anestezisiz adet sancısı gibi bir acı oluyor sadece cihazları yeni Kadıköy de ama Avrupa yakasında da şubesi var diye duymuştum internetten bakabilirsin
Enfeksiyon yaşanmaması için sonrasında ilaç veriliyor aslında size denmedi miKızlar HSG sonrası idrar yolu enfeksiyonu yaşayan oldu mu? HSGden sonra cinsel ilişki veya umumi wc kullanımı filan yapmadım, hijyenle ilgili bir sıkıntı yaşamadım ama 2 gün sonra idrarda yanma, bulanıklık, kötü koku hatta sanki idrarda hafif kan bulgusu yaşıyorum. Dolayısıyla hsgye bağladım.
Enfeksiyon yaşanmaması için sonrasında ilaç veriliyor aslında size denmedi mi
Doktor bana da gel dedi bi ıkı ay daha olmazsa nasıl cektırcem hıc bılmıyorum hıc gıtmek şstemıyorum aşırı korkuyorum hormonlarım normalmıs ama amh düşük adetlerım ıkı bucuk gün sürüyoKafam allak bullak ne yapacagımı bılemıyorummm
Büyük ihtimal bende oyle yaptırırırımmBen de çok korkuyordum anestezili çekildim. Anestezisiz de ağrımama ihtimali var ama ben o riski alamadım o kadar korkuyordum ki. Ve hiç bişey hissetmedim gözümü kapadım açtım bitmişti 20 dk uyumuşum sadece.
Tüplerin açık olup olmadığına rahim filmiylemi bakılıyor, nasl bir işlem uygulanıyor zorlayıcımı peki.?Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
İstanbul’da ben rahim filmini 7 bine çektirdim Hemde iyi diye Gebze’den gittimEvet en düşük 11 dedi özel bir hastane istanbulda
Asla değil. Smear gibi. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sonemed çok iyiydiTüplerin açık olup olmadığına rahim filmiylemi bakılıyor, nasl bir işlem uygulanıyor zorlayıcımı peki.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?