Gaziantep özel sanko universite hastanesi cekiyor ben orda cektirdim c kolluydu.Merhaba, İstanbul dışında C kollu röntgen cihazı ile rahim filmi çeken bir yer var mıdır acaba?
Cevabınız için teşekkür ederim.Anestezisiz mi çektirdiniz? Acılı mıydı işlem? Ücreti ne kadardı acabaGaziantep özel sanko universite hastanesi cekiyor ben orda cektirdim c kolluydu.
Geçmişler olsun, teşekkür ederim bilgilendirme içinEvet anestezi almadan çektirdim hatta doktorum sasirdi herkes anestezi ister sen istemiyorsun diye saglik calisani oldugum icin anestezi yan etkilerini görüyorum korkuyordum bu yuzden. Ameliyathane ortaminda steril cekildi. Spekulum dedigimiz bi alet var onu yerlestirdiginde o acıttı bi de ilaci verdiginde 10 saniyelik bi acı hissettim daha ne zaman biter diye soracakken doktor hop bitti dedi. Hazırlanma asamasi ve cekim 5 dk sürdü. Ben zaten regl sancisini agir yasayan bi kizim bana regl sancisi gibi geldi ama inanin dayanilamayacak bi agri degil reglini hafif yasayan kizlar bile dayanir sonucta 10 saniyelik agri. 12 bin tl ucret verdim.
Ben anestezili çektirmiştim acı eşiğim çok düşük normal yaptıran arkadaslarımda cok korkunc oldugunu söylemişti korkutmak istemem tabi amaArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Hiç korkutmasın bende yenı anestısız çektirdim eskı cıhazdı hemde adet agrısı gıbı bır agrı oluyo ilaç verdıklerınde ve bende tıkanıklıgı açmak için 4 kere ilaç vermelerıne rağmen dayandım sonrasındada bı hafta ufak ufak kasık agrılarım oldu sonra geçtiArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bende anestezisiz cektırdım hafif agrı var ama dayanılmayacak gibi değilArkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Ben de orada çekindim. Şiddetli regl sancısı gibiydi. Dayanılmayacak birşey değildi kesinlikle. Hafif sızı hissettim işlem süresince.Kızlar herkese çok geçmiş olsun.Tüp bebek süreci için iki kez çektirdim.İstanbul da Cevat Albayrak hocayı tavsiye ederim hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Çok kısa bir işlem zaten gözünüz kapalı gidebilirsiniz.Şu an Echomar da.
Nerde yaptırdıgınıza baglı ben anestezisiz istanbulda cektirdim Sonomed. c kollu cihaz ile cekildi sıfır acı. Korkarak girdim Utanarak çıktım normal altan muayene gibi geçti.Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
Bende cevat doktorda cektirdim sonomedde çok iyiler gerçekten hem temiz hem profesyonellerKızlar herkese çok geçmiş olsun.Tüp bebek süreci için iki kez çektirdim.İstanbul da Cevat Albayrak hocayı tavsiye ederim hiç bir şey hissetmiyorsunuz.Çok kısa bir işlem zaten gözünüz kapalı gidebilirsiniz.Şu an Echomar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?