evet kızlar bende bugün çekildim,kabus sona erdi:66:6 aydır kabus görüyordum.neyseki 5 dk ağrı ile bitirdik,dr tüpler açık dedi,çook sevindimmmmm:62:

merhaba arkadaşalar bende bugün çektirdim anestezi yapılmadan acı oluyormu tabiki oluyor ama benim 2 side tıkalıymış belki bundan dolayı acı olmuş olabilir allaha şükür hafif bir tıkanıklık olduğu için ikiside ilaçla açıldı 10 dakika gibi birşey sürüyor tabii doktorunuzda iyi oldumu zorluk çekmiyorsunuz nasıl adet sancısı oluyorya onun gibi, yarım saatte bir ağrım oldu bence anestezi olmaması daha gibi geliyor. bunun acısana katlanamassak doğum sancısına nasıl katlanacağız sadece sakin ve rahat olmaya çalışın tabiiki kolay değil elimize iğne batınca bile canımız açıyıor allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:emir_bebek:

çektirdik bakalım bana doktorum 6 ay bekleyelim dedi olmazsa aşılama dedi harkesin hakkında hayırlısı olsun rabbim aratmasın kimselere

merhaba arkadaslar ben 1 yıllık evliyim ve 5 aydır bebek istiyorum doktora gittim bi sorun yok dedi eşimde varikosel var ama etkileyecek kadar sorun yok dedi doktor hsg cektirmek istiyorum izmirde önereceğiniz bi yer var mı ve zor mu çok korkuyorum

yaptırdım o ay korundum ertesi ay hamile kaldım valla tavsiye ederim
nasıl bu kadar ucuz ayaptırdınız valla anlamadım genel anestezi ile yaptırdım 1200tl tuttu

peki sonuçların temizmi çıkmıştı hamile kaldın yoksa tıkanıklık falan vardı da açıldı mı ??

Merhaba,
Ben rahim filmi çekildikten üç ay sonra hiçbir ilaç yardımı almadan normal koşullarda hamile kaldım. İnşallah sizinde yüzünüz bir an önce güler.

arkadaşlar hiç kokrmayın ben rahim filminde tecrübeliyim daha önce 2 defa çekildim eski yöntemle çok ağrılıydı...çok araştırdım buradaki arkadaşlara sordum ağrısız olanları tavsiye üzerine radyotom-radyomar görüntüleme merkezinde dün çekildim.CEVAT bey çok iyi bir doktor.10 dk.piskolog gibi sizinle konuşuyor benden önce çekilen arkadaşar vardı gülerek çıkıyorlardı..sıra bana gelince öncekiler gibi ağrı duymadım..sadece benim sağ tüpüm tıkalı çıktı.açılsın diye tazitli vermek zorunda kaldı ama oda aman aman bir ağrı olmadı..benim size tavsiyem rahim filmi çektirseniz yeni yöntem DİGİTAL olanları tercih edin... radyotoma 330 tl verdim..4 sene öncede 250 vermiştim eski yönteme. sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevap veririm:34::34:

Merhaba,
Ben rahim filmi çekildikten üç ay sonra hiçbir ilaç yardımı almadan normal koşullarda hamile kaldım. İnşallah sizinde yüzünüz bir an önce güler.

mrb cnm bende 9 haziranda çektirdim inş. bende aynı şekilde kavuşurum meleğime.sen nekadardır istiyordun ve rahim filmin nasıl çıkmıştı? cvplarsan çok sevinirim

merhabalar ; ben de bir kaçgün önce rahim filmi çektirdim. öncesinde çok korktum forumlarda yazılanlar beni çok korkuttu fakat o kadar da korkulacak bir şey değil. gerçekten sadece biraz metanetli olmak yeter. normal bir muayne gibi düşünün. sadece ilaç verirken biraz adet sancısı tadında bir ağrı oluyor o kadar. zaten öncesinde ağrı kesici iğne yaptılar bana filmden 10-15 dk sonra ağrım tamamen kayboldu. şimdi tek dileğim başka yöntemlere gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalmak :50:

merhaba
sayfaları geriye aldım ama ya yazılmamış yada ben kaçırdım bulamadım..
bu film nasıl çekiliyor baştan sona anlatsanız..

arkadaşlar hiç kokrmayın ben rahim filminde tecrübeliyim daha önce 2 defa çekildim eski yöntemle çok ağrılıydı...çok araştırdım buradaki arkadaşlara sordum ağrısız olanları tavsiye üzerine radyotom-radyomar görüntüleme merkezinde dün çekildim.CEVAT bey çok iyi bir doktor.10 dk.piskolog gibi sizinle konuşuyor benden önce çekilen arkadaşar vardı gülerek çıkıyorlardı..sıra bana gelince öncekiler gibi ağrı duymadım..sadece benim sağ tüpüm tıkalı çıktı.açılsın diye tazitli vermek zorunda kaldı ama oda aman aman bir ağrı olmadı..benim size tavsiyem rahim filmi çektirseniz yeni yöntem DİGİTAL olanları tercih edin... radyotoma 330 tl verdim..4 sene öncede 250 vermiştim eski yönteme. sormak istediğiniz bişey varsa seve seve cevap veririm:34::34:

canım merhaba
ben de8-9 aydır uğraşıyorum ama gebelik olmuyor malesef? bütün testleri yaptırdık bişey yok ,en son rahim filmi çektir dediler ama ben korkuyorum . bir de tüpler tıkalıysa bir belirtisi oluyor mu ?benim adetlerim hiç şaşmaz günü gününe gelir maşallah :)
hsg filmini sgk karşılamıyor bildiğim kadarıyla özel sağlık sigortaları da karşılamıyormuş .çok maliyetli

merhaba
sayfaları geriye aldım ama ya yazılmamış yada ben kaçırdım bulamadım..
bu film nasıl çekiliyor baştan sona anlatsanız..

cnm röntgen odasında düz bir masaya yatırıyorlar seni spekulumla hiç muayene oldunmu bilmiyorum ama onu yerleştirip yavaş yavaş açıyorlar sonra zararsız bir aletile rahmi tutuyolar (özellikle bu kısımdan çok korkuyordum ama hiç birsey hissetmedim doktorum derin bir nefes al dedi sinek ısırıgı gibi)hemen akabinde ilacı vermeye başlıyorlar ilaç verilirkende filmi çekiyorlar regl sancısı gibi ufacık bir sızı sonra aletleri çıkarıyo bitti gitti bukadar işte korkulacak bişe yok ben 6 ay korkudan gidemedim anestezili çektiren bi yerde bulamayınca elim mahkum gittim hersey bittikten sonra sinirden agladım bu kadarcık sey içinmi ben sürekli erteledim diye ayrıca ben hemşireye sordum oranlar nedir diye dediki %9o temiz çıkıyo velevki temiz çıkmadı herseyin tedavisi var artık üzme sen kendini heme çektir asla bekleme derim ben

radyomar da çekildim.çok korkarak gıttım hatta ağlayarak ordakıler sakınleştırdıler bayan doktor istedım ben erkek çekımı yaptı camın arkasında bayan aletleri yerleştıdı.çok rahat geçtı hıç anlamadım.330 tl verdım kımse korkmasın herkesın abartmasına ınanmayın.çekım yapıldı yarım saat sonra işe gıttım.akşama kadar çalıştım.arkadaşım özel hastanede çekım yaptırdı 350 tl verdı canım acıdı dedı.bence çekım yaptırcaklar radyomara gıtsın kesınlıkle.bu arada filmım temız çıktı.

cnm röntgen odasında düz bir masaya yatırıyorlar seni spekulumla hiç muayene oldunmu bilmiyorum ama onu yerleştirip yavaş yavaş açıyorlar sonra zararsız bir aletile rahmi tutuyolar (özellikle bu kısımdan çok korkuyordum ama hiç birsey hissetmedim doktorum derin bir nefes al dedi sinek ısırıgı gibi)hemen akabinde ilacı vermeye başlıyorlar ilaç verilirkende filmi çekiyorlar regl sancısı gibi ufacık bir sızı sonra aletleri çıkarıyo bitti gitti bukadar işte korkulacak bişe yok ben 6 ay korkudan gidemedim anestezili çektiren bi yerde bulamayınca elim mahkum gittim hersey bittikten sonra sinirden agladım bu kadarcık sey içinmi ben sürekli erteledim diye ayrıca ben hemşireye sordum oranlar nedir diye dediki %9o temiz çıkıyo velevki temiz çıkmadı herseyin tedavisi var artık üzme sen kendini heme çektir asla bekleme derim ben

çok teşekkür ederim ilgine..ben hiç kadın doğuma gitmedim hayatım boyunca hep korkuyorum çekiniyorum nedense...
2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor ama neden olmadığını bile bilmiyorum..:(((
sadece tek bildiğim şey liseden beri adetlerim hep ama hep düzensiz..3 ayda bir geliyor..bazen 4..bazen 2....
:((((

çok teşekkür ederim ilgine..ben hiç kadın doğuma gitmedim hayatım boyunca hep korkuyorum çekiniyorum nedense...
2,5 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor ama neden olmadığını bile bilmiyorum..:(((
sadece tek bildiğim şey liseden beri adetlerim hep ama hep düzensiz..3 ayda bir geliyor..bazen 4..bazen 2....
:((((

valla bence biran evvel git belkide ufacık bir tadvi ile alacaksın bebğini kucagına neden bunu dahada ileri erteliyosunki bak ben 5 yıllık evliyim ve neredeyse 1.5 yıldır bebek istiyoruz neden korktuysam başıma geldi alttan muayeneden korkuyodum defalarca gittim yumurta takibi için işten izin almak sıkıntı olcak dedim biçokkez izin almak zorunda kaldım eşim asla gitmem dedi doktora gitmek zorunda kaldı spermiyoğram için asla erkek doktora gidemem dedim gittim ve 6 aydır asla hsg çektiremem dedim paşa paşa gittim en gıcık olanıda dogum masası varya oydu neyseki 2 defamı ne yattım o yüzden benden sana tavsiye korunmasız 1 yılı geçtiyse hemen iyi bir kadın doğumcu bul ve git hangi sehirdesin bilmiyorum ama eger kayseride yaşıyorsan kesinlikle hümada cahit beyi tavsiye ederim

çok haklısın...tekirdağda yaşıyorum ben ilk fırsatta dediklerini yapmalıyım sanırım...
çok sağol

Back
X